ورود

View Full Version : سوال: Forms Builder و مشکل در نمایش اطلاعات فارسی

MH2538
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 07:21 صبح
با سلام
من با به هم ریختگی فونت های فارسی و بد نمایش داده شدن اونها در Forms Builder مشکل دارم.
وقتی که از SQLPlusW اطلاعات رو Select می کنم درست نمایش داده میشه ولی در Forms Builder بد نمایش داده میشه.
NLS_Lang هم در تمام موارد با NLS_Lang سیستم برابر و AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256 است ولی باز هم در برنامه درست نمایش داده نمیشه
آیا چیز خاصی رو باید در سیستم تغییر بدم یا چیزی به سیستم اضافه کنم؟

khatereh1
شنبه 05 مرداد 1387, 02:46 صبح
برای هر آیتم در form builder یک properties بنام format mask موجود است که شما باید مقدار آنرا ست کنید
mn_mn_3@yahoo.com

mohammad9531
یک شنبه 13 مرداد 1387, 23:58 عصر
با سلام
من با به هم ریختگی فونت های فارسی و بد نمایش داده شدن اونها در Forms Builder مشکل دارم.
وقتی که از SQLPlusW اطلاعات رو Select می کنم درست نمایش داده میشه ولی در Forms Builder بد نمایش داده میشه.
NLS_Lang هم در تمام موارد با NLS_Lang سیستم برابر و AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256 است ولی باز هم در برنامه درست نمایش داده نمیشه
آیا چیز خاصی رو باید در سیستم تغییر بدم یا چیزی به سیستم اضافه کنم؟
دوست عزیز شما در کنترل پنل در قسمت لنقویچ یک زبان به نام arabic u.a.e اضافه کن و درقسمت regional option د رقسمت اول arbic U.A.E و قسمت دوم را iran قرار بده و بعد دکمه ok را فشار بده بعد سیستمرا ریستارت کن درست میشه.

hashemhamedani
چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:27 صبح
دوست عزیز شما در کنترل پنل در قسمت لنقویچ یک زبان به نام arabic u.a.e اضافه کن و درقسمت regional option د رقسمت اول arbic U.A.E و قسمت دوم را iran قرار بده و بعد دکمه ok را فشار بده بعد سیستمرا ریستارت کن درست میشه.
منم اين مشكل دارم با اين تفاوت كه تو فرم وقتي از فيلدي به فيلد ديگر مي رويم زبان سيستم تغيير مي كند هرچيم گشتم راهي پيدا نكردم !!مي خوام تو فرم وقتي از فيلدي به فيلد ديگر مي رويم با tab زبان فرم فارسي باقي بمونه؟

hanif_x90
جمعه 19 مهر 1387, 02:36 صبح
فرم بیلدر به پای دات نت که نمی رسه ولی شما در قسمت پایینی propertice های کنترل خود left to righr را درست کنید اوراکل از روی این تشخیص میده که وقتی از فیلدی به فیلد دیگر میرید زبان را چی بزاره.
برای اونجایی که میخواید فارسی بنویسید right to left بزارید.
در ضمن باید برید توی کنترل پنل زبان عربی انتخاب کنید و بعد کیبرد فاسی را برای آن انتخاب کنید .
اگه درست نشد پیغام بذارید ....