ورود

View Full Version : سوال: چگونگی غیر فعال کردن تمام یا بخشی از صفحه

hejjat
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 05:00 صبح
با سلام
میخواستم بدونم چه جوری میشه با رویدادهای موس بخشی از صفحه رو غیر فعال کنم تا بارگذاری مجدد، مثل سایت کلوب و یا لودینگهایی که همه ی صفحه رو تا بارگذاری کامل غیر فعال میکنه. اگه از دوستان کسی یه نمونه بذاره خیلی ها ممنون میشم.
بسیارها ممنون

mojniknam
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 17:29 عصر
با آجاکس میشه این کار رو کرد

hejjat
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 17:43 عصر
با آجاکس میشه این کار رو کرد
بازم گلی به جمال شما که یه جواب دادین، شاید اگه سوالم رو واضح تر بپرسم یکی از دوستان بتونه کمک کنه.
من می خام با کلیک روی المان خاصی یه div خاص غیر فعال بشه تا بارگذاری مجدد، اما نمی دونم چه پارامترهایی رو از استایل اون div باید با جاواسکریپت دستکاری کنم که تا وقتی که صفحه دوباره بارگذاری شد اون div غیرفعال بشه و حالت transparent داشته باشه، اگه راهنماییم کنین ممنون ها می شم.

raravaice
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 18:15 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=106345

اینجوریا هم نیست چون Div غیر فعالش معنی نمیده.باید یه Div که opacity اون 0 هست بیاری روی این و بعد که کارت تموم شد display:none کنی.

موفق باشید

mojniknam
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 20:08 عصر
توی DW یه بخشی درمورد نشان دادن یا نشان ندادن یک Layer با انجام یک عمل خاص وجود داره
مثلا بصورت بسیار ساده بگی اگه روی فلان لینک کلیک شد ، فلان layer نمایش داده بشه
یا اگه روی فلان laye رفتی ، فلان layer دیگه نمایش داده نشه
همه اینها بدون لود شدن دوباره صفحه هست
توی پنل tag و قسمت behaviors نگاه کن... اونجا این امکانات رو داره
من قبلا از این امکانات زیاد استفاده کردم...
بسیار جذاب و سرگرم کننده هست! هم برای طراح و هم برای کاربر!

موفق و موید باشید

z_software
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:44 عصر
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم منظور از DW چیست ؟ جستجو که کردم نوشته شده بود مخفف DataWerehouse است .
لطفاً اگه ممکن است روش کار کردن را با اون را توضیح بدهید .
چون من هم همین مشکل را دارم و میخواهم صفحه نمایش زمانی که کاربر مثلاً دکمه ثبت اطلاعات را میزنه تا زمانی که سیستم در حال انجام عملیات مربوط به ثبت اطلاعات است غیر فعال بشه.
مرسی

Keramatifar
پنج شنبه 27 آبان 1389, 14:37 عصر
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم منظور از DW چیست ؟ جستجو که کردم نوشته شده بود مخفف DataWerehouse است .
لطفاً اگه ممکن است روش کار کردن را با اون را توضیح بدهید .
چون من هم همین مشکل را دارم و میخواهم صفحه نمایش زمانی که کاربر مثلاً دکمه ثبت اطلاعات را میزنه تا زمانی که سیستم در حال انجام عملیات مربوط به ثبت اطلاعات است غیر فعال بشه.
مرسی
احتمالا منظورشون از DW نرم افزار طراحی وب Dream Weaver است

z_software
پنج شنبه 27 آبان 1389, 15:15 عصر
احتمالا منظورشون از DW نرم افزار طراحی وب Dream Weaver است

ممنون که زود جوابم را دادین
من با ASP دارم کار می کنم شما راه حلی برای کاری که میخواهم انجام بدهم ندارید ؟
می خواهم مثلاً زمانی که کاربر دکمه ثبت اطلاعات را میزنه تا زمانی که سیستم در حال انجام عملیات ثبت است صفحه غیر فعال بشه ، یه Loading روی صفحه بیاد و در پایان کار سیستم ، صفحه دوباره آزاد بشه .
ممنون

Keramatifar
پنج شنبه 27 آبان 1389, 15:46 عصر
ممنون که زود جوابم را دادین
من با ASP دارم کار می کنم شما راه حلی برای کاری که میخواهم انجام بدهم ندارید ؟
می خواهم مثلاً زمانی که کاربر دکمه ثبت اطلاعات را میزنه تا زمانی که سیستم در حال انجام عملیات ثبت است صفحه غیر فعال بشه ، یه Loading روی صفحه بیاد و در پایان کار سیستم ، صفحه دوباره آزاد بشه .
ممنون
این سوال رو باید توی بخش asp.net بپرسی.
اگر با asp.net کار می کنی باید اون بخش از صفحه رو در یک المنت updatepanel قرار بدی