ورود

View Full Version : Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with

amirjadidi
شنبه 24 مرداد 1383, 08:42 صبح
با سلام و خسته نباشید
من یه دیتابیس فرستادم روی سرور و موقع کتنکت شدن به اون خطا زیر رو میده :
Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection
و در ضمن رشته اتصال من اینه :
Integrated Security = SSPI; Persist Security Info = False; Initial Catalog = xxx; uid = xxx; pwd = xxx; Data Source = Mssql1.persiantools.net;
Workstation ID = TIGER"

vadood
شنبه 24 مرداد 1383, 10:21 صبح
Integrated Security = SSPI
این را حذف کن،

شما هم زمان می خواهی از Windows Authentication و SQL Server Authentication استفاده کنی.

AminSobati
شنبه 24 مرداد 1383, 10:55 صبح
دوست عزیز سلام،
شما چرا از Integrated Security = SSPI استفاده میکنید؟ با این کار Login شما در ویندوز خودتون رو منتقل میکنه به سرور که طبیعتا سرور Login شما رو نمیشناسه، چون با سرور در Domain یکسان قرار ندارین. این پارامتر رو حذف کنین تا از Username و Password استفاده کنه.
این رو ننوشته بودین که از ADO.NET استفاده میکنید یا از ورژنهای قبلی اون. ولی اگر Provider=SQLOLEDB رو هم اضافه کنید، کار اصولی تر خواهد بود :)

mehdi.mousavi
دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:08 عصر
با سلام و خسته نباشید
من یه دیتابیس فرستادم روی سرور و موقع کتنکت شدن به اون خطا زیر رو میده :
Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection
و در ضمن رشته اتصال من اینه :
Integrated Security = SSPI; Persist Security Info = False; Initial Catalog = xxx; uid = xxx; pwd = xxx; Data Source = Mssql1.persiantools.net;
Workstation ID = TIGER"

سلام.
اگر براتون امکان داره، از Integrated Security استفاده کنید. اینطوری خطر کمتری Server شما رو تهدید میکنه و دیگه نیازی به Encrypt کردن Connection String ندارید.