ورود

View Full Version : سوال: ریفاکس

ashkan_gorg
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 08:40 صبح
سلام دوستان میخواستم بدونم چه جوری میتونم که برنامه ای رو که با vfp9 نوشتم رو با نرم افزاری قفل کنم که حتی با ریفاکس هم نشه بازش کرد آخه ریفاکس 10 که دارم تا نسخه 8 ویژوال فاکس رو بیشتر نمیکنه ریفاکس 11 هم تو همه سیستم ها اجرا نمیشه اگه کمک کنید ممنون میشم

mehran_337
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 13:07 عصر
پروژه های فامس 9 هم با ریفاکس قفل می شود و به همین راحتی باز نخواهد شد refox mmi
توی این بخش زیاده فقط یه جستجوی کوچولو ...

ashkan_gorg
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 16:00 عصر
درسته آقا مهران ولی زمان اجرا شدن پیغام خطا میده
object files rayan.exe was compiled in a diferent version of foxpro میده

ashkan_gorg
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 20:25 عصر
خواهش میکنم لطف کنید جواب بدین آخه یک پروژه دارم که باید تحویل بدم به خاطر اینکه قفل نداره تحویل ندادم ممنون میشم

hamed_m
جمعه 03 خرداد 1387, 12:39 عصر
xi+ هم باز میشه. با همون 10 قفل کنید و دعا کنید آدم وارد به پستتون نخوره. مهندسی معکوس رو تقریبا همه زبانهای برنامه نویسی باهاش مشکل دارند.
یه مقدار هم کدها رو از حالت استاندارد در بیارید و نهایتا حق کپی رایت محفوظ.

ashkan_gorg
شنبه 04 خرداد 1387, 09:05 صبح
دستت شما درد نكنه كه بعد چند روز حداقل جواب دادين من كه نااميد شدم از جواب آقا حامد پروژه هايي كه با ويژوال 9 نوشته ميشه با ريفاكس 10 قفل انكريپت نميشه بايد 11 يا پلاس باشه نسخه 11 فول تو بيشتر سيستم ها نصب نميشه وهنوز پروژه خودم رو تحويل ندادم به خاطر ريفاكس آخه پروژه خيلي بزرگي هستش

ali_kolahdoozan
شنبه 04 خرداد 1387, 10:20 صبح
اگر از قفل سخت افزاری استفاده کنید exe شما رو از حالت exe فاکس در میاره . دیگه اصلا refox اون رو نمی شناسه چون روی فایل شما یک یا بیشتر shell میزاره و دیگر refox میشه کشک

new_day
دوشنبه 06 خرداد 1387, 14:47 عصر
با سلام خدمت كليه اساتيد
ميخواستم بدونم چطوري ميشه با refox xi برنامه را در مقابل refox محافظت كرد اگه ميشه كامل توضيح بديد
اين ورژني كه من دارم انگليسي نيست شبيه به اونه مثلا" به جاي cancel مينويسه cancelar
با تشكر

kia1349
سه شنبه 07 خرداد 1387, 06:53 صبح
خوب انگليسيشو از دوستان بگير
تحت level هاي مختلف ميتوني با يک پسورد انتخابي فايل دلخواه رو brand کني

ashkan_gorg
سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:31 صبح
سلام آقا رضا با نسخه 10 ریفاکس فقط میشه تا نسخه 8 ویژوال فاکس رو brand کرد ونسخه 11 ریفاکس که fullهستش توهرسیستمی اجرا نمیشه اگه لطف کنید نسخه 11 ریفاکس رو دارین که تو هرسیستمی اجرا بشه یا روشه دیگری برای حفاظت از سورس نرم افزار بگین ممنون میشم

new_day
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 13:08 عصر
با سلام اگه داريد و ممكنه براي من هم ايميل كنيد
goodfrieand2000@yahoo.com
با تشكر

new_day
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 13:11 عصر
استاد جناب كيا من هرچي توي اين ريفاكس گشتم
brand پيدا نكردم ميشه راهنمايي كنيد

ashkan_gorg
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 13:39 عصر
ببخشید که من جای آقای کیا جواب میدم/شما میتوانید با کلیک روی فایل exe با انتخاب گزینه چهارم وانتخاب level مورد نظر وانتخاب گزینه اول از سمت چپ میتوانید فایل خودرا protect کنید.

rahro
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 06:44 صبح
ببخشید که من جای آقای کیا جواب میدم/شما میتوانید با کلیک روی فایل exe با انتخاب گزینه چهارم وانتخاب level مورد نظر وانتخاب گزینه اول از سمت چپ میتوانید فایل خودرا protect کنید.
فكر كنم بايد فايلهاي VFP9T.DLL و VFP9R.DLL رو هم , همراه فايل EXE مربوط انتخاب كنيد

new_day
یک شنبه 12 خرداد 1387, 13:38 عصر
با تشكر از همه دوستان
البته چون زبان اين ريفاكس enنبود مشكل داشتم و به كمكم شما دوستان عزيز موفق شدم و به جاي brand
گزينه protecci~nهمون كار را انجام داد
اگه ادرسي براي دانلود آزاد refox 11انگليسي داريد لطفا اينجا بزاريد

new_day
پنج شنبه 06 تیر 1387, 13:56 عصر
با سلام
تونستم همون ريفاكس را به انگليسي تبديل كنم
اگه كسي اين مشكل را داره . يك فايل همراه ريفاكس هست به اسم refox.iniكافي اونا باز كنه و در جلوي languageعدد صفر قرار بده تا زبان برنامه به انگليسي تبديل بشه

ihalk7162
پنج شنبه 02 آبان 1387, 20:20 عصر
باسلام به كليه دوستان و اساتيد گرامي
من عضو تقريبا جديد اين تاپيك هستم هركي refox داره ميشه براي من هم بفرسته .
من هم همين مشكل و دارم .
hshm_k@yahoo.com
ممنون از مطالب ارزنده اي كه بيان ميكنيد و موجب ارتقاي توان علمي بقيه ميشيد.