ورود

View Full Version : ذخیره سازی تصویر در بانک

sara933
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:37 عصر
سلام دوستان
چطوری می شه تعدادی تصویر را در بانک ذخیره کرد؟؟ به طوری که یک فیلد به تصاویر اختصاص داده بشه؟!!!!

vaziri1981
سه شنبه 07 خرداد 1387, 10:34 صبح
do rah vojood darad,1:estefade az noe dade Blob,2:file tasvir ra dar ye jae rooye bank upload konid va sepas az oonja bekhoonid

roodgoneh
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 17:11 عصر
لطفا قرار دادن عکس در mysql رو توضح بدهیدنقطه

mahdi-vb
یک شنبه 12 خرداد 1387, 10:44 صبح
لطفا قرار دادن عکس در mysql رو توضح بدهیدنقطه

تو دیتابیس MySQL فکر نکنم بشه !

hamid_rezas
جمعه 15 شهریور 1387, 00:53 صبح
فکر کنم یک جور نوع داده باینری لازم داشته باشه. و باید داده داخل فایل عکس را هر چی که هست داخل آن فیلد وارد کنی. کار جالبی نیست. حجیم میشه بانک اطلاعاتی. میتونی در یک جایی با یک نام فایل در یک پوشه روی سرور دخیره کنی. و فقط نام فایل را در فیلد مربوطه قرار بدی. اگر هم میخوای به عکس دسترسی نباشه. پرمیژن میدی به اون پوشه. و توسط برنامه محتوای فایل را می خوانی که برنامه رابط دسترسی به فایل میشه.

narsic
یک شنبه 24 شهریور 1387, 06:44 صبح
با سلام
اولا که اینکار تنها باعث حجیم شدن بانک میشه اما برای این کار باید ابتدا تصویر رو کد کنید و سپس از کد خارج کنید این کار با زبان PHP امکان پذیر است

Lagon666
دوشنبه 25 شهریور 1387, 01:39 صبح
بله میشه.
باید تصویر رو از حالت Binary به ASCII تبدیل کنید. کد کردن Base64 یک نمونه ی خوب برای این کار هست. من قبلا برای این کار یه سورس نوشته بودم. مطمئن نیستم هنوز هم درست کار کنه. شاید تو این مدت فاسد شده باشه.:لبخند:

اما اگه خواستید میتونی فایل رو با PHP باز کنید (FOPEN) بعد متن فایل رو به Base64 تبدیل کنید (base64_encode) و بعد هم در بانک ذخیره کنید. هر وقت هم خواستید با base64_decode اونو به حالت اولیه برگردونید. اما برای چاپش در صفحه باید Header صفحه رو به تصویر jpg,png,gif تبدیل کنید.

abdonsd
چهارشنبه 03 مهر 1387, 10:56 صبح
این طور که خیلی ضایعس حتما راه بهتری هم باید باشه؟:متفکر:

narsic
جمعه 05 مهر 1387, 22:10 عصر
این طور که خیلی ضایعس حتما راه بهتری هم باید باشه؟:متفکر:
چطوری ؟؟؟ خیلی ضایعست ؟؟

mhmmdshirazi
دوشنبه 08 مهر 1387, 22:30 عصر
نیاز نیست تو بانک ذخیره شه می تونه تو یه قسمت سایت upload شه و فقط addres اون تو یه فیلد ذخیره شه این کاریه که yahoo می کنه.