View Full Version : نا پدید شدن فایل اجرایی
abdorreza
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 15:18 عصر
وقتی داخل برنامه بودم ، برای تست مشکلاتی که بر اثر قطع برق رخ میدهد ، خودم با کلید ریست کامپیوتر را ریست کردم. وقتی دوباره اومدم برنامه را اجرا کنم دیدم فایل اجرایی برنامه (EXE) پیدا نیست! به نظر شما چی شده و کجا رفته ؟! آیا میشه از این اتفاق جلوگیری کرد ؟!
kia1349
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 17:13 عصر
ريسک قطع برق بالاست
rahro
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 06:17 صبح
من كه فكر نميكنم ريست سيستم منجر به حذف يك فايل اجرايي بشه!!!!!
توصيه حقير اينه اول سيستم رو ويروس يابي كنيد.!
majjjj
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 08:29 صبح
به نظر من هم غیر منطقی هست که فایل پاک بشه برای رفع مشکلتون هم پیشنهاد میکنم از یک ups استفاده کنید
موفق باشین
abdorreza
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 17:47 عصر
ممنون
ویروس که نداره چون تست کردم. توصیه کردم و یک UPS خریداری کردند.
ALI RAFFIE
شنبه 04 خرداد 1387, 03:30 صبح
امكان داره .علتش هم ويروس نيست . برا من هم چندين مورد پيش اومده . يه مورد حتي كل فولدر از بين رفت.اگه پيش اومد نگذارين اسكن ويندوز فايل ها رو چك كنه .تو ويستا اين مشكل كمتره . علاجش فقط UPS.
IC_prog
شنبه 04 خرداد 1387, 09:09 صبح
تجربه dos :
ممکن است فایل یا فولدر حذف نشده باشد بلکه آدرس آنها در fat دیسک دچار اشکال شده باشد
که در این حالت شما قادر به مشاهده فایل نخواهید بود.
abdorreza
دوشنبه 06 خرداد 1387, 16:41 عصر
به هر حال هر چی باشه نشون میده که ویژوال فاکس تو این زمینه ها چقدر ضعیفه و نمیشه زیاد در مورد بانکها روش اعتماد کرد. وقتی برنامه ای جایی نصب میکنم که با ویژوال فاکس نوشتم همش تو دلهره هستم که نکنه یهو اطلاعاتشون پاک بشه. به نظر من تنها ضعف فاکسه. بالاخره ضعفهای دیگه رو یه جوری میشه زیر سیبیلی رد کرد ولی اینو .... !!!
اما فاکس تحت داس که خیلی باحال بود. من 10 سال با کل مراکز بهداشتی و بیمارستانها کار میکنم. یکبار هم نشد حتی یک رکوردشون از بین بره. خیلی دیگه قاط میزد ، هیدر فایل بود که خراب میشد که اون هم تو 10 سال فقط 4 یا 5 بار اتفاق افتاد !!!! از نظر اطلاعات خیالم تو فاکس داس راحت بود.
ولی به هر حال من عاشق فاکس هستم.
rahro
سه شنبه 07 خرداد 1387, 06:29 صبح
به هر حال هر چی باشه نشون میده که ویژوال فاکس تو این زمینه ها چقدر ضعیفهنه من مخالفم
چه ربطي به فاكس داره!!! فايل exeشما حذف شده كه مربوط به سيستم عامل شماست .
اما فاکس تحت داس که خیلی باحال بود. من 10 سال با کل مراکز بهداشتی و بیمارستانها کار میکنم. یکبار هم نشد حتی یک رکوردشون از بین بره. خیلی دیگه قاط میزد
اين رو هم قبول ندارم تجربه حقير به شخصه اينه كه داس ضعيفتر از ويندوز بود البته در نگهداري اطلاعات .
rezaTavak
سه شنبه 07 خرداد 1387, 07:34 صبح
در مورد پاک شدن یک فایل به سیستم فایلی برمیگردد. احتمالا VFAT است که NTFS بهتر است.
البته دلیلش ضعف عمده در ویندوز است. البته دقت کنید ممکن است جدول ذخیره فایلی خراب شده باشد و کل هارد از دست برود آنرا تست کنید.
در ویندوز نمیدانم وگرنه کمک میکردم.
IC_prog
سه شنبه 07 خرداد 1387, 10:51 صبح
مشکل ویروس
مشکل خرابی سیستم عامل (مثنوی هفتاد من !)
مشکل خرابی RAM ( که این یکی برای خودش کلی داستان داره !)
مشکل خرابی هارد (بدسکتور , fat دیسک ,بدبلوک , ...)
مشکل خرابی کارت شبکه !!!
( چند روزی بود که CDX ها هر روز ساخته میشدند و پیغام recorde is out of range در طول روز میداد
و یا یک فایل fxp رو میگفت نیست ولی وقتی مسیر رو دستی چک میکردم بود. بلاخره بعد از چک کردن ده ها احتمال به کارت شبکه رسیدم و دیدم که خرابی از کارت شبکه است ! و با تعویض آن مشکل حل شد(البته این یک برنامه تحت داس است ))
و ...
که البته vfp هم مانند هر محصول نرم افزاری دیگری خالی از باگ نیست . ولی یک برنامه نویس در مواجه با مشکلات خاص باید موارد بسیاری رو با tools های مربوطه چک کنه . سخت افزار رو چک کنه و...
ALI RAFFIE
یک شنبه 12 خرداد 1387, 16:38 عصر
نه من مخالفم
چه ربطي به فاكس داره!!! فايل exeشما حذف شده كه مربوط به سيستم عامل شماست .
اين رو هم قبول ندارم تجربه حقير به شخصه اينه كه داس ضعيفتر از ويندوز بود البته در نگهداري اطلاعات .
پس چرا همه اين اتفاقات براي فاكس رخ ميده
چرا براي MSSql اين مشكلات بسيار كمتره در حدي كه وقتي با اون كار ميكني خيالت از بابت خرابي ديتا راحته
rezaTavak
دوشنبه 13 خرداد 1387, 07:05 صبح
فایل exe ربطی به فاکس ندارد ببین دستور delete fileتوی برنامت نداری اشتباه کرده باشی.
rahro
دوشنبه 13 خرداد 1387, 08:01 صبح
فایل exe ربطی به فاکس ندارد ببین دستور delete fileتوی برنامت نداری اشتباه کرده باشی.
نظر من هم دقيقا" همينه . حذف فايل EXE چه ربطي به خرابي جداول داره. :ناراحت:
ALI RAFFIE
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:37 عصر
اول اينكه delete file توي يه فايل exe خود فايل exe رو كه پاك نميكنه .
و دوم اينكه بحث برق رفتگيه يعني وقتي داري با برنامه exe شده فاكس كار ميكني و برق بره
عموما اطلاعات صدمه ميبينه ولي گاهي كل فولدر برنامه و فايل exe هم خراب ميشه شايد به خاطر حجم بالاي اون يا نوع exe باشه .
rezaTavak
دوشنبه 20 خرداد 1387, 07:44 صبح
اگر روی یک کامپیوتر است از خرابی خود هارد است Scandisk درستش میکند اما نه کامل اما اگر روی چندین سیستم دیگر مشکل جایی دیگر است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.