ورود

View Full Version : امنيت قفل نرم افزاري من!

Bahram0110
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 17:52 عصر
سلام
يه قفل چند وقت پيش گذاشتم ولي كسي كرك نكرد. در نهايت هم تاپيك توسط مدير بخش پاك شد
الان مي بينم كه قسمت امنيت نرم افزار يكم داغ شده گفتم قفل رو بذارم ببينم وضعيتش چجوريه

البته اينو فكر كنم 2 سال پيش نوشتم
Pack نشده
زبان برنامه نويسي : Vb و Delphi

ممنون مي شم نظرتون رو بگيد

Bahram0110
جمعه 03 خرداد 1387, 22:46 عصر
فکر نکنم اینقد سخت بوده باشه که هنوز به نتیجه نرسیده
به فال نیک می گیریم، حتما دوستان درگیر میان ترم ها هستن :لبخند:

یه توضیح درباره برنامه بدم،
اینو واسه یه برنامه مالتی مدیا نوشتم.
به این صورت که برنامه دومی که با دلفی نوشته شده حاوی یه فایل فلشه و تا وقتی که برنامه رجیستر نشه اون فلش play نمی شه
حالا یا باید فایل فلش رو استخراج کنید یا کاری کنید که دکمهء play فعال بشه یا ...

دنیای دلفی
جمعه 03 خرداد 1387, 22:57 عصر
برنامه دوم اصلا اجرا نمي شه

Bahram0110
جمعه 03 خرداد 1387, 23:10 عصر
برنامه دوم اصلا اجرا نمي شه
قرار نیست اجرا بشه
وقتی رجیستر کردی اجرا می شه

مهران موسوی
شنبه 04 خرداد 1387, 01:22 صبح
سلام ... عجب كليپ نازي بود ... ( وقتي مياي از شكيلا :لبخندساده: )

خيلي وقت بود يه كليپ ناز نديده بودم ... دستت درد نكنه ... :خجالت:

يه عكس توپ هم ازش انداختم ... توي ضميمه ميتوني نگاش كني ... :چشمک:

يا حق ...

Bahram0110
شنبه 04 خرداد 1387, 01:43 صبح
آفرین
ولی مثل اینکه برنامه من کرک نشده و فایل فلش extract شده که اینم از قابلیت های برنامه های delphi هستش :لبخند:

مهران موسوی
شنبه 04 خرداد 1387, 01:53 صبح
حال Patch نوشتن نداشتم . وقت كردم اونم به روي چشم ... فعلا دارم با امتحانات دست و پنجه نرم ميكنم ..

Bahram0110
شنبه 04 خرداد 1387, 01:59 صبح
ممنون از وقتی که گذاشتین.
ممنون تر! می شم نقاط ضعف یا احیانا اگه نقطه قوتی دیدین بفرمائید استفاده کنیم

مهران موسوی
شنبه 04 خرداد 1387, 13:05 عصر
لطفا سورسها رو همين جا قرار بدين تا بررسي كنم ... در اين صورت ميتونم كاملا كمك كنم تا نقاط ضعف برنامه رو ترميم كني ...

يا حق ... ( راستي اون كليپ خيلي خوب بود ... خيلي وقت بود دنبال اهنگش بودم .. ممنون )

Bahram0110
شنبه 04 خرداد 1387, 13:27 عصر
لطفا سورسها رو همين جا قرار بدين تا بررسي كنم ... در اين صورت ميتونم كاملا كمك كنم تا نقاط ضعف برنامه رو ترميم كني ...

اگه قرار باشه سورس رو بذارم که دیگه ... :لبخند:
والا سورسش سر و سامون درست و حسابی نداره وگر نه می ذاشتمش.
ولی مهم اینه که شما امنیت خود فایل اجرایی رو بسنجید، که مثلا چقد وقتتون رو می گیره کرک کردنش

راستي اون كليپ خيلي خوب بود ... خيلي وقت بود دنبال اهنگش بودم .. ممنون
خواهش می کنم. قابلی نداشت :لبخندساده:

Nima NT
شنبه 15 تیر 1387, 20:17 عصر
در مورد اون فایلت که با VB نوشتیش تا حدودی فهمیدم چی کار کردی ، اگه اشتباه می گم بی زحمت تصحیح کن.
اومدی برنامت رو تقسیم کردی به چند تا Thread که هر کدوم کار خاصی رو انجام میدن ، این باعث شده که استفاده از توابع API هم تو برنامت نامحسوس بشه ، اگه یه همچین کاری رو تو دلفی کرده بودی مثل نرم افزار هیرا .... تا حالا کرک شده بود ، فکر کنم اصلی ترین قسمتی که کار کرک این برنامه رو سخت تر میکنه اینه که تو شیر تو شیر ران تایم برنامه های ویژوال بیسیک اومیدی از Thread استفاده کردی ، زیاد نمیتونم به قفلت امیدوارت کنم چون اگه Fh_prg بود حتما" کرکش میکرد ، من خودم کرکر نیستم ولی به نظر من برو تو سایت Shabgard.org هم همین قفلت رو بذار ، اونجا همه سرشون درد می کنه که برنامه کرک کنن‌، اگه یه وقتی اونجا کرک نشد اونموقع می تونی شب تا صبح نخوابی .. !!!

Bahram0110
سه شنبه 18 تیر 1387, 23:19 عصر
من آخرش متوجه نشدم
می شه به قفل امیدوار بود؟!

کسی نظری نداره؟
کسی تلاشی واسه کرک نکرد (می دونم کردین (تلاشو می گم) :لبخند: )

B-Vedadian
چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:09 صبح
برداشتن قفل یا تولید کلیدساز برای برنامه شما، منوط به داشتن اطلاعاتی در باره توابع زمان اجرای VB هستنش که خوب

1-هرکسی نداره
2-برای کسب این اطلاعات هر کسی انگیزه نداره (برنامه های تجاری که با VB نوشته بشن، چند تان؟ ایران رو قیاس نکنید)

Bahram0110
چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:56 صبح
فقط VB که نیست
فایل VB که گذاشتم یه جورایی مثل index می مونه که از طریق اون کاربر به بخش های مختلف دسترسی داشته باشه (که اینجا فقط یه بخشه)

برنامه و هدف اصلی توی فایل دلفی هست

B-Vedadian
پنج شنبه 20 تیر 1387, 11:53 صبح
سلام،
برای برداشتن محافظت از فایل دلفی، کار زیادی لازم نبود.

اول باید با olly اون رو باز می کردم، بعدش با استفاده از DeDe دامپش کردم.

هر بخشی که برای محافظت، خاصیت Visible مربوط به کامپوننت ها رو false میکرد و یا کارهای دیگه از کار انداختم و تمام.

jmp های شرطی که بکار برده بودید به سهولت قابل یافتن بود، دقیقا مشخص بود که داره از رو چه کدی می پره.

نکته:
1-بررسی شرط های محافظتی رو این قدر ساده انجام ندید. کارهایی مثل sete dl با تمهیداتی که برای مخفی شدن مقایسه انجام خواهید داد میتونه کیفیت کار رو بالا ببره.

2-برای ایجاد تایمر محافظت، از TTimer استفاده نکنید.
3-برای call و Jmp و ... در روتین های محافظت از کارهای انحرافی مثل push + ret و یا متدهای دیگه استفاده کنید
4-...

Bahram0110
پنج شنبه 20 تیر 1387, 20:54 عصر
سلام

ممنون از توضیحات و وقتی که واسه کرک گذاشتی (چه کلیپ نازی بود :لبخند: دمت گرم)
منم از همین تعجب می کردم
قفل به این سادگی... 48 نفر دانلود کردن ولی (به احتمال زیاد) یه راست می رفتن سراغ وی بی

یه سوال دارم درباره وی بی:
من کارم هم با وی بی و هم با دلفی راه می افتاد ولی ترجیح دادم با هر دو انجامش بدم
تا اونجا که من می دونم برنامه هایی مثل olly با vb مشکل دارن ولی IDA خیلی خوب جواب می ده
حالا اگه من این فایل که با دلفی نوشتم رو با وی بی بنویسم چقد می تونه موثر باشه واسه اینکه کار کرک رو سخت تر کنه؟؟
در کل کرکر واسه وی بی همه جا کمه؟
برنامه ای مثل DeDe واسه وی بی هم گیر میاد؟
می شه به فایل عکس یا فلشی که توی فرم های vb بکار رفته دسترسی داشت (اون رو استخراج کرد)

(اینا همشون یه سوال بود :لبخند:)

ممنون :)

B-Vedadian
جمعه 21 تیر 1387, 12:24 عصر
الف-olly با vb هيچ مشکلي نداره.
ب- استفاده از vb فقط کار کسي که با درون اون آشنايي نداره رو سخت ميکنه. سختي هم يعني اينکه بايد اون ورژن vb که شما استفاده کرديد رو يک بار نصب کنه و چند برنامه ساده باهاش بنويسه، به توابع درونش نگاه کنه و ببينه به چه شکلي در ميان.
vb از اونجايي که يک interpreter هست، حتي وقتي کد Native توليد ميکنه خروجيش به توابع runtime کتابخانه مربوط بهش وابستست. اين يعني خوندن کد آسون تره و رفع قفل هم همينطور.
در کل استفاده از vb در حالت عادي کار کرکر رو آسون تر ميکنه.
ج-VbReformer يه برنامه خوب در اين زمينه است، شبيه DeDe ساختار فايل رو بر مي گردونه، توابع رو کامنت هاي خوبي ميذاره.
د-با استفاده از VbReformer يا نرم افزارهاي مشابه، به تمامي رسورس ها دسترسي هست، مگر تمهيد خاصي انديشيده باشي.