View Full Version : سوال: نیاز به جدول جدید ؟؟
خانم گل
جمعه 03 خرداد 1387, 01:09 صبح
من چند تا جدول برای ثبت فاکتور خرید و فروش و خروجی و ورودی انبار دارم. برای پیش فاکتور ، فاکتور برگشتی و برگشت به انبار آیا باید جداول مجزایی داشته باشم. بیشترین اشکالم در مورد پیش فاکتور هاست. ممنون میشم کمکم کنید.
حمیدرضاصادقیان
جمعه 03 خرداد 1387, 11:57 صبح
سلام.توصیه من اینه که برای هرکدوم از فاکتور ها جداول مجزا قرار بدید.حتی هر فاکتور رو نیز هدر و ریز اونو داخل دو جدول مجزا قرار بدید که بازم به نظر من سرعت گزارشاتتون بالا میره.
Accidentboy
جمعه 03 خرداد 1387, 13:11 عصر
سلام
به نظرمن (من خودم این کاروکردم ) یه head و Detailبرای انبار که با یه فیلد ورودی و خروجی مشخص می شه
و همین طور برای فاکتور ها
مثلا فیلدی به نام Type اگه 1 بود رسید(ورودی) اگه 2 بود حواله(خروجی) باشه
خانم گل
جمعه 03 خرداد 1387, 18:51 عصر
سلام.توصیه من اینه که برای هرکدوم از فاکتور ها جداول مجزا قرار بدید.حتی هر فاکتور رو نیز هدر و ریز اونو داخل دو جدول مجزا قرار بدید که بازم به نظر من سرعت گزارشاتتون بالا میره.
به نظرمن (من خودم این کاروکردم ) یه head و Detailبرای انبار که با یه فیلد ورودی و خروجی مشخص می شه
و همین طور برای فاکتور ها
مثلا فیلدی به نام Type اگه 1 بود رسید(ورودی) اگه 2 بود حواله(خروجی) باشه
اگه درست منظورتون رو فهمیده باشم من هم همینکارو کردم یعنی یه جدول برای مشخصات کلی فاکتور و یه جدول برای لیست اجناس گذاشتم فقط توی پیش فاکتور مشکل دارم . پیش فاکتور تفاوتش با فاکتور اینه که نه چیزی از انبار کم میشه و نه حساب مشتری تغییر میکنه . به نظرتون چیکار کنم؟ برای برگشتیها چی؟
حمیدرضاصادقیان
جمعه 03 خرداد 1387, 18:54 عصر
خوب دوست عزیز شما برای هرنوع فاکتور یک جدول در نظر بگیرید فقط برای پیش فاکتور دیگه نیازی نیست کدی بنویسید که موجودی اون از انبار کم یا به انبار اضافه بشه.
چون شما باید برای جداول دیگه کد یا تریگر بنویسید که موجودی انبار بروز بشه .اینکارو برای پیش فاکتور انجام ندید.
Saeid59_m
شنبه 04 خرداد 1387, 08:39 صبح
من پیش فاکتور ها رو توی یه جدول جدا می گذارم . که هیچ کاری روی انبار و حساب اشخاص انجام نمی ده .
و توی فاکتورها گزینه ای به نام "انتقال از پیش فاکتور" قراردادم که در صورت قطعی شدن پیش فاکتور کاربر می تونه پیش فاکتور رو به داخل فاکتور جدید انتقال بده .
ASKaffash
شنبه 04 خرداد 1387, 09:21 صبح
با سلام
از نظر تحلیلی کار شما صحیح است چون پیش فاکتور مرحله قبل از خرید وسپس تبدیل شدن به فاکتور است که میتواند پیش فاکتور ابطال گردد پس جدا کردن جدول فاکتور از پیش فاکتور صحیح است
maryamb
یک شنبه 30 تیر 1387, 10:36 صبح
ببخشید می شه بگید وقتی جدول پیش فاکتور و فاکتور اصلی از هم جدا باشن چطوری پیش فاکتور رو تبدیل به فاکتور اصلی می کنید ؟؟؟
ASKaffash
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:58 صبح
سلام
باید از جدول پیش فاکتور باید رکوردها به جدول فاکتور ارسال شوند و اتوماتیک یک شماره فاکتور تولید شود و البته تاریخ و شماره پیش فاکتور نیز نگهداری میشود سپس پیش فاکتور مورد بحث از فهرست پیش فاکتورها حذف میشود(البته اگر نیاز به نگهداری سابقه آن است می باید غیر فعال شود)
بهنام بهمنی
یک شنبه 30 تیر 1387, 17:33 عصر
به نظر من شما بايد يك بخش header و يك detail بگيري كه در header يك فيلد نوع فاكتور شما را مشخص مي كند از جمله خريد ، فروش ،مرجوعي ، پيش فاكتور و ... و يك تابع هم بنويسي كه شماره فاكتور رو بگيره و با توجه به نوع آن انبارتو بروز كنه - كم يا اضافه و يا اصلا كاري نكنه.
در اين صورت وقتي پيش فاكتور به فاكتور تبديل ميشه و يا فاكتور مرجوع ميشه فقط فيلد نوع اصلاح ميشه وبعد تابع بروز رساني انبار رو صدا ميكني كه خودش همه كار رو ميكنه.
در مورد سرعت هم در صورتي كه از ايندكس ها خوب استفاده شده باشد ، بطور مثال نوع فاكتور هم جزئي از Clustred index شما باشد ، فرقي با جدا بودن نمي كند - حتي در گزارشات تركيبي سريعتر است.
ASKaffash
دوشنبه 31 تیر 1387, 12:41 عصر
به نظر من شما بايد يك بخش header و يك detail بگيري كه در header يك فيلد نوع فاكتور شما را مشخص مي كند از جمله خريد ، فروش ،مرجوعي ، پيش فاكتور و ... و يك تابع هم بنويسي كه شماره فاكتور رو بگيره و با توجه به نوع آن انبارتو بروز كنه - كم يا اضافه و يا اصلا كاري نكنه.
در اين صورت وقتي پيش فاكتور به فاكتور تبديل ميشه و يا فاكتور مرجوع ميشه فقط فيلد نوع اصلاح ميشه وبعد تابع بروز رساني انبار رو صدا ميكني كه خودش همه كار رو ميكنه.
در مورد سرعت هم در صورتي كه از ايندكس ها خوب استفاده شده باشد ، بطور مثال نوع فاكتور هم جزئي از Clustred index شما باشد ، فرقي با جدا بودن نمي كند - حتي در گزارشات تركيبي سريعتر است.
سلام
دوست عزیز در دنیای عملیاتی در موارد زیادی پیش فاکتور در هنگام صدور بر اساس درخواست خریدار اقلامی از آن کم و زیاد میشود و در این حالت پیش فاکتور جدید صادر نمیشود و با تائید صادر کننده این عمل انجام میشود در این میان در خیلی موارد سابقه پیش فاکتور اصلی نیاز است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.