PDA

View Full Version : کند شدن اجرای برنامه به دلیل استفاده از کد برای فارسی نمودن عناوین

niloofarabi137
جمعه 03 خرداد 1387, 13:35 عصر
با سلام
مشکلی برام پیش اومده, اونم اینه که من در یکی از جداولم 101 فیلد دارم که به dbgrid وصل شده و برای نمایش فارسی عناوین آن از این کد برای هر فیلد استفاده میکنم
DBGrid1.Columns.Items[0].Title.Caption:= ; و این باعث کند شدن بیش از حد اجرای برنامم می شه تا قبل از اینکه از این کدها را برای فارسی کردن استفاده کنم برنامه با سرعت خیلی خوبی اجرا می شد اگر باز هم این کدها را غیر فعال کنم سرعت برنامه خوب می شه اما من می خوام که در dbgrid عنوانها فارسی نمایش داده بشند چی کار باید انجام بدم یا از چه کدی استفاده کنم تا مشکل حل بشه ؟

اصغر (پآچ)
جمعه 03 خرداد 1387, 16:04 عصر
در حالت Design جدولت رو اکتیو کن و روی DBGrid راست کلیک کن و ...Edit Columns رو انتخاب کن و در پنجره باز شده روی Insert Field کلیک کن حالا در این حالت می تونی عنواین جدولت رو در DBGrid به هر عنوانی که دوست داری به صورت فارسی ترجمه و نمایش بدی!

موفق باشید

niloofarabi137
جمعه 03 خرداد 1387, 19:14 عصر
ممنون از راهنماییتون اما تو راه حل گفته شده یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی عنوان جدول رو به فارسی تبدیل می کنیم و طول رشته اون زیاد باشه همه عنوان رو نشون نمی ده و فیلد ما به تعدا کاراکتری که در دیتا بیس تعریف شده نمایش داده می شه به خاطر این بود که من از کد استفاده می کردم آیا تنظیماتی وجود داره که بشه این مشکل رو حل کرد ؟

az-navaei
شنبه 04 خرداد 1387, 13:12 عصر
خب میتونید در همون حالت columns Editor عرض column را با خصوصیت Widthبیشتر کنید یا با نگه داشتن ماوس روی لبه های column در DbGrid و درگ اون عرض را بیشتر بکنید.