PDA

View Full Version : سوال: آیا با VB.NET هم میشه Game Programming کار کرد ؟

mdssoft
جمعه 03 خرداد 1387, 16:49 عصر
سلام به دوستان .

بچه ها آیا میشه با VB.Net هم Game programming کار کرد و با اون Game engine طراحی کرد؟

pswin.pooya
شنبه 04 خرداد 1387, 20:41 عصر
سلام
بله، البته این رو هم بگم که هیچ وقت شما نمی تونین از vb.net انتظار انتعطاف پذیری و سرعتی که تو C# و C++ هستش رو داشته باشید.

mdssoft
شنبه 04 خرداد 1387, 23:54 عصر
آیا تا به حال Game ی با VB نوشته شده ؟

habil_57
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:06 عصر
البته اگه منظورت بازیهای سنگینه هیچکس خودش رو با وی بی آزار نمی ده چون انعطاف پذیری اون زیاد نیست و اساسا برای کار با دایرکت ها و اوپن جی ال و ... نظیر اینها طراحی نشده ولی از نظر شدن میشه

بازی های زیادی با وی بی نوشته شده

من سورس یه تعدادی از اونا رو دارم خودت هم میتونی سرچ کنی البته

sang9111
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:57 عصر
این سوالی است که خیلیا می پرسن ولی با اکثر قریب به اتفاق زبان ها می شه بازی طراحی کرد ولی مسئله سر کیفیت .. سرعت ...زمان برای توسعه و چند پارامتر دیگس مثلا در موبایل چون با گستره ی وسیعی از دیتگاه های مختلف روبرو هستید جاوا بهترین انتخاب است

Masoudxb
جمعه 17 خرداد 1387, 00:04 صبح
تا حالا کدوم پروژه بزرگ رو دیدید که از .NET استفاده کنه ؟؟
Autodesk / Adobe / , ... دلیلش کاملا مشخصه ، CLR دات نت که واسط هست شدیدا باعث کاهش سرعت برنامه میشه. به زبون ساده اگه بخوام بگم ، دات نت رو در پروژه های بزرگ و آبرومند بازیش نمیدن.

mdssoft
جمعه 17 خرداد 1387, 00:18 صبح
اما تا اونجایی که من میدونم Office 2007 با Net. نوشته شده
با WPF و XAML هم نوشته شده

در ضمن به این نکته هم توجه کنید که همیشه گذر از یک زبان قدیمی مثل ++C و رفتن به زبانی جدید به کندی صورت میگیره ، اما میشه .

Nima_NF
شنبه 18 خرداد 1387, 15:02 عصر
اما تا اونجایی که من میدونم Office 2007 با Net. نوشته شده
با WPF و XAML هم نوشته شده

با .Net نوشته نشده بلکه از دات نت در داخلش پشتیبانی می کند (برای ساخت plug-in ها و ابزار داخلی و ..)و این یعنی ترکیبی از ++C و دات نت. دقت کنید که office چیز کوچکی نیست که یکدفعه بیایند و همه آن را دور بریزند و با دات نت بنویسند.
ضمنا اگر ابزار خود مایکروسافت از دات نت حمایت نکنند که دیگر هیچ !

mdssoft
شنبه 18 خرداد 1387, 18:33 عصر
ممنون آقا نیما