View Full Version : سوال: برگشتن مقدار Null
خانم گل
جمعه 03 خرداد 1387, 18:57 عصر
سلام . من یه query نوشتم که یک سری محاسبات رو از هم کم یا زیاد میکنه. این محاسبات از چند تا جدول مختلف انجام میشه. مشکلم اینه که تا همه ی جدول ها مقدار نداشته باشند عدد درست رو بر نمی گردونه و مقدار Null بر میگردونه. با یه مثال واضحتر بگم: مثلا یه مقدار ورودی به انبار دارم که باید از مقدار خروجی انبار کم بشه و مقدار اصلی رو برگردونه اما مشکلم اینه که تا وقتی خروجی نداشته باشم عدد برام برنمی گردونه یعنی اگه فقط ورودی داشتم درست عمل نمیکنه . شما پیشنهادی ندارید؟؟
linux
جمعه 03 خرداد 1387, 19:14 عصر
سلام . من یه query نوشتم که یک سری محاسبات رو از هم کم یا زیاد میکنه. این محاسبات از چند تا جدول مختلف انجام میشه. مشکلم اینه که تا همه ی جدول ها مقدار نداشته باشند عدد درست رو بر نمی گردونه و مقدار Null بر میگردونه. با یه مثال واضحتر بگم: مثلا یه مقدار ورودی به انبار دارم که باید از مقدار خروجی انبار کم بشه و مقدار اصلی رو برگردونه اما مشکلم اینه که تا وقتی خروجی نداشته باشم عدد برام برنمی گردونه یعنی اگه فقط ورودی داشتم درست عمل نمیکنه . شما پیشنهادی ندارید؟؟
اگر null در جداول شما به معنی صفر باشد می توانید تابع isnull را بکاربرید..
مثال:
select isnull(field1,0)*100
خانم گل
جمعه 03 خرداد 1387, 20:11 عصر
اگر null در جداول شما به معنی صفر باشد می توانید تابع isnull را بکاربرید..
مثال:
کد:
select isnull(field1,0)*100
واقعا ممنونم. مشکلم کاملا حل شد. تا حالا با اینجور توابع کار نکرده بودم از این دست توابع رو کجا می تونم ببینم؟؟
linux
جمعه 03 خرداد 1387, 20:32 عصر
واقعا ممنونم. مشکلم کاملا حل شد. تا حالا با اینجور توابع کار نکرده بودم از این دست توابع رو کجا می تونم ببینم؟؟
help خود sql server که به اسم book online شناخته میشه .
a-azad
شنبه 04 خرداد 1387, 08:50 صبح
سلام.ببخشید منم همین مشکل دارم .این دستور کجا باید بنویسم.اگه یک برنامه باشه(با دلفی) که به این بانک وصل باشه وبخوام این تغییرات همیشه اعمال بشه.
ASKaffash
شنبه 04 خرداد 1387, 09:17 صبح
با سلام
دوستان در همین بخش جستجو کنید یک جزوه کامل تحت برنامه نویسی SQLServer در حدود 10 روز قبل قرار داده ام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.