ورود

View Full Version : سوال: پرسيدن سوال توي 2 تا فروم اشكال داره!!!!!!!!!!.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

combo_ci
شنبه 04 خرداد 1387, 15:15 عصر
سلام
راستش اين موضوع رو خيلي وقت بود كه ميخواستم مطرح كنم

من از سال اول دانشگاه زبان هاي مختلف برنامه نويسي رو كار كردم از java و Delphi گرفته تا vc++ و آخرشم vb.net و c# بود كه تقريبا تمام برنامه هامو با اونا مينويسم (و البته دليلي هم نداره كه در مورد كارهايي كه انجام دادم صحبت كنم)...

ببينيد دليلي نداره يه كاربر سايت اگر تو بخش c# يه سوال رو مطرح ميكنه تو بخش delphi يا vb.net همون سوال رو مطرح نكنه ....به نظر من اين هنر يه برنامه نويس هست كه ميتونه سوال خودش رو به چند زبان مطرح كنه و هر از هر كدوم از زبان ها كه جواب گرفت بتونه به زبان هاي ديگه اووون كد رو ترجمه كنه و مشكلشو حل كنه...

كما اينكه من خيلي از سوال هامو تو بخش c# و بعضي هاشو كه در بخش c# جواب نگرفتم در بخش vb.net جواب گرفتم....و در بعضي از مواقع تبديل شده به زبان فرمي كه به سوال جواب ندادن رو در اوون فرم نوشتم تا بچه هاي اووون فروم هم از جواب اين سوال مطلع بشن...

دليل اينكه اين مطالب رو گفتم اخطار آقاي عليرضا مداح http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4649به من در مورد پست تكراري هست...حالا ميخواستم اگر ميشه مسئول سايت دليل پاك كردن سوال مشابه من در دو froum متفاوت كه در واقع اين دو فروم ربطي به هم ندارن و كاربراي خاص خودشو دارن رو از آقاي مداح بپرسن كه چرا سوال من در مورد tabcontrol ها و اجراي برنامه اي assembly 8086 رو پاك كردن !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از لطفتون

حامد مصافی
شنبه 04 خرداد 1387, 23:35 عصر
قوانین سایت کاملاً واضح و روشن هستند. شما هنگام ثبت نام گزینه "من از نظر سنی بالای 13 سال هستم و با موارد فوق موافق هستم" را علامت تایید زده اید. لذا کمی بی ادبیه اگر عبارت "دلیلی نداره یه کاربر سایت ..." را به کار بگیرید!!!!

vcldeveloper
یک شنبه 05 خرداد 1387, 02:27 صبح
علاوه بر توضیحات BlackDal...
اگر قرار باشه به کاربران اجازه بدیم که یک سوال را در چند تالار مطرح کنند، نتیجه ایی جز هرج و مرج نخواهد داشت. یک کاربری درباره یک API ویندوز سوال داشته باشه، با پیشنهاد شما باید در همه بخش های سایت تاپیک بزنه! از طرفی خیلی از پست های بعدی اون تاپیک هم شامل این مطلب میشه "سوال شما را در تاپیک مشابه تالار فلان جواب دادم"! سوالی که بشه آن را در چندین تالار مربوط به چندین زبان برنامه نویسی مطرح کرد، سوال خاص آن زبان محسوب نمیشه، بلکه یک سوال عمومی برنامه نویسی هست. کاربر می تونه در صورتی که تالار خاصی برای اینگونه سوالات پیدا کرد، سوالش را در آن تالار مطرح کنه، مثلا تالار مهندسی نرم افزار برای سوالات مربوط به تحلیل، اگر هم سوالش مربوط به بخش خاصی نمیشه، سوال را در تالاری که خودش فکر میکنه بیشتر با سوال مربوط هست مطرح کنه. اگر به فرض سوالش را در تالاری مطرح کرد و به جواب نرسید و فکر میکنه در تالار دیگه ایی به جواب میرسه، میتونه تاپیک را به آن تالار منتقل کنه، نه اینکه در هر تالاری که دستش رسید پست بزنه!

موفق باشید.

combo_ci
دوشنبه 06 خرداد 1387, 09:37 صبح
قوانین سایت کاملاً واضح و روشن هستند. شما هنگام ثبت نام گزینه "من از نظر سنی بالای 13 سال هستم و با موارد فوق موافق هستم" را علامت تایید زده اید. لذا کمی بی ادبیه اگر عبارت "دلیلی نداره یه کاربر سایت ..." را به کار بگیرید!!!!

:متعجب: منظورت از اين حرف چيه ؟ من چند بار اين جمله رو خوندم و كلماتي كه به كسي بي ادبي شده باشه يا به 13 سال به بالا بودن كسي ربطي داشته باشه پيدا نكردم....اووون جملات خطاب به كسي نبوده دوست من كه شما رو اينقدر برانگيخته كرده كه به يه كاربر ديگه بگيد بي ادب !!!!!!

ما توي دانشگاه به بچه هايي كه ترم 2 درس برنامه نويسي پيشرفته بر ميداشتن ميگفتيم جوجه developer :چشمک: ....حال ما هم تو اين سايت جوجه دولوپر هستيم ...فكر ميكنم دور از ادب باشه اگر يه حرفي زده ميشه كه وقتي يه كاربر يه تاپيك كه حاوي انتقاد هست رو بزنه كاربر ديگه بهش بگه بي ادب!!!!!!!

در مورد صحبت هاي آقاي كشاورز هم بايد بگم كه شما ديگه استاد ما هستيد...يعني واقعا فرقي نميكنه كه مثلا يكي يه سوال در مورد threading تو تالار delphi وهم تو تالار vb.net و هم تو تالار java بپرسه؟ يعني اگر چند تا تاپيك در چند تا تالار به يك نام باشه هرج و مرج ميشه؟... فكر كنم تنها كسايي كه به همه تالار ها سر ميزنن مدير ها و كاربراي فعال هستند و بقيه كاربرا معمولا كم پيش مياد به تالار هاي ديگه سر بزنن مثلا من تا حالا به اصلا به تالار مهندسي نرم افزار نرفتم

درست اگه يه كاربر در مورد یک API ویندوز سوال داشته باشه ميتونه تو همه تالارهاي زبان برنامه نويسي مطرحش كنه اما اگر به اوون زبان ها تسلط نداشته باشه كه جواب اوون زبان ها بدردش نميخوره....درست كه اين سوال یک سوال عمومی برنامه نویسی هست
اما دليل نميشه كه اگر مثلا تووو تالار دلفي مطرح شد كسي جواب به اووون تاپيك نده كه من اين سوال رو در تالار ديگه جواب دادم

ببينين دوستان واقعيت اينه كه من از مطرح كردن اين موضوع قصد كل كل كردن يا جنجال رو نداشتم...سايت برنامه نويس واقعا بزرگ ترين مرجع برنامه نويس هايي ايرانيه...و خود من جواب خيلي از سوال هامو از همين سايت گرفتم....و به عنوان يك عضو كوچولو دوست دارم اين سايت هر روز پيشرفت كنه...
من خيلي ديدم كه تو تاپيك ها تا يه حرفي كه حالت انتقاد داره زده ميشه يه دفعه چند نفر موضع ميگيرن ....فكر ميكنم اين نوع موضع گيري باعث بشه كاربرا كمتر انتقاد هاي خودشونو مطرح كنن

اميدوارم منظور خودمو خووب رسونده باشم ....به اميد پيشرفت روزافزون برنامه نويس هاي ايراني

علیرضا مداح
دوشنبه 06 خرداد 1387, 10:26 صبح
سلام دوست عزیز
در تصریح فرمایشات جناب کشاورز لازم است تا یکبار دیگر قوانین سایت را مطالعه نمایید :

قانون شماره 9
از ایجاد گفتگوهای یکسان در بخش های مختلف پرهیز کنید.

در ضمن قوانین فوق بعد از بحث و بررسی در سطح مسئولین سایت تصویب شده و برای تمامی افراد لارم الاجرا میباشند ،/

حامد مصافی
دوشنبه 06 خرداد 1387, 11:21 صبح
:متعجب: منظورت از اين حرف چيه ؟ من چند بار اين جمله رو خوندم و كلماتي كه به كسي بي ادبي شده باشه يا به 13 سال به بالا بودن كسي ربطي داشته باشه پيدا نكردم....اووون جملات خطاب به كسي نبوده دوست من كه شما رو اينقدر برانگيخته كرده كه به يه كاربر ديگه بگيد بي ادب !!!!!!

ما توي دانشگاه به بچه هايي كه ترم 2 درس برنامه نويسي پيشرفته بر ميداشتن ميگفتيم جوجه developer :چشمک: ....حال ما هم تو اين سايت جوجه دولوپر هستيم ...فكر ميكنم دور از ادب باشه اگر يه حرفي زده ميشه كه وقتي يه كاربر يه تاپيك كه حاوي انتقاد هست رو بزنه كاربر ديگه بهش بگه بي ادب!!!!!!!

در مورد صحبت هاي آقاي كشاورز هم بايد بگم كه شما ديگه استاد ما هستيد...يعني واقعا فرقي نميكنه كه مثلا يكي يه سوال در مورد threading تو تالار delphi وهم تو تالار vb.net و هم تو تالار java بپرسه؟ يعني اگر چند تا تاپيك در چند تا تالار به يك نام باشه هرج و مرج ميشه؟... فكر كنم تنها كسايي كه به همه تالار ها سر ميزنن مدير ها و كاربراي فعال هستند و بقيه كاربرا معمولا كم پيش مياد به تالار هاي ديگه سر بزنن مثلا من تا حالا به اصلا به تالار مهندسي نرم افزار نرفتم

درست اگه يه كاربر در مورد یک API ویندوز سوال داشته باشه ميتونه تو همه تالارهاي زبان برنامه نويسي مطرحش كنه اما اگر به اوون زبان ها تسلط نداشته باشه كه جواب اوون زبان ها بدردش نميخوره....درست كه اين سوال یک سوال عمومی برنامه نویسی هست
اما دليل نميشه كه اگر مثلا تووو تالار دلفي مطرح شد كسي جواب به اووون تاپيك نده كه من اين سوال رو در تالار ديگه جواب دادم

ببينين دوستان واقعيت اينه كه من از مطرح كردن اين موضوع قصد كل كل كردن يا جنجال رو نداشتم...سايت برنامه نويس واقعا بزرگ ترين مرجع برنامه نويس هايي ايرانيه...و خود من جواب خيلي از سوال هامو از همين سايت گرفتم....و به عنوان يك عضو كوچولو دوست دارم اين سايت هر روز پيشرفت كنه...
من خيلي ديدم كه تو تاپيك ها تا يه حرفي كه حالت انتقاد داره زده ميشه يه دفعه چند نفر موضع ميگيرن ....فكر ميكنم اين نوع موضع گيري باعث بشه كاربرا كمتر انتقاد هاي خودشونو مطرح كنن

اميدوارم منظور خودمو خووب رسونده باشم ....به اميد پيشرفت روزافزون برنامه نويس هاي ايراني

دوست عزیزم، واضحه شما قصد بی ادبی به کسی یا کل کل بی مورد نداشتید و صد البته که این کار را نکردید. اما نقض قوانین برای کسی که قوانین را پذیرفته کمی نا معقول به نظر می رسد یعنی نوعی بی احترامی از جانب شما به شخص خود شماست.

امیدوارم متوجه منظور بنده بشید. قصد بی احترامی به کسی ندارم...:چشمک:
موفق باشید

combo_ci
دوشنبه 06 خرداد 1387, 14:26 عصر
سلام دوست عزیز
در تصریح فرمایشات جناب کشاورز لازم است تا یکبار دیگر قوانین سایت را مطالعه نمایید :

در ضمن قوانین فوق بعد از بحث و بررسی در سطح مسئولین سایت تصویب شده و برای تمامی افراد لارم الاجرا میباشند ،/

درست كه اين قوانين تصويب شده....اما اگر يه مقدار به گفته هاتي من توجه كنيد گفته بودم اين كار اگر صرفا براي ايجاد تاپيك الكي توي تالارها باشه مسلما اشكال داره ولي اگر كسي مثلا به 3 زبان مسلط باشه چه اشكالي داره كه سوالشو توي چند بخش مطرح كنه و اگر جوابشو گرفت به كد زبان هاي ديگه ترجمش كنه و براي بچه هاي اووون نالار هم بزاره.....فكر نميكنيد اين كار باعث ميشه بچه هاي اوون تالاري كه نتونستن اين سوال رو جواب بدن حالا جواب اووون سوال رو گرفتن؟

من خودم قول ميدم از هر تالاري جواب گرفتم توي تالار هاي ديگه كد زبان همون تالار رو در جواب اووون سوال بنويسم
به نظر شما غير منطقيه حرفم؟

vcldeveloper
دوشنبه 06 خرداد 1387, 19:30 عصر
يعني واقعا فرقي نميكنه كه مثلا يكي يه سوال در مورد threading تو تالار delphi وهم تو تالار vb.net و هم تو تالار java بپرسه؟ يعني اگر چند تا تاپيك در چند تا تالار به يك نام باشه هرج و مرج ميشه؟
اگر سوالش مربوط به Threading بطور عمومی باشه، باید در یکی از تالارهای عمومی مطرح کنه، یا در تالاری که فکر میکنه جواب بهتری دریافت میکنه، اما اگر منظورش چگونگی استفاده از آن در یک زبان خاص هست، مسلما باید در بخش مربوط به همان زبان بپرسه.

فكر كنم تنها كسايي كه به همه تالار ها سر ميزنن مدير ها و كاربراي فعال هستند و بقيه كاربرا معمولا كم پيش مياد به تالار هاي ديگه سر بزنن مثلا من تا حالا به اصلا به تالار مهندسي نرم افزار نرفتم
بیشترین دغدغه ما هم مربوط به همین کاربرها میشه. کاربری که سالی یک بار میاد و یک سوال میپرسه و میره، نقشی در برپا نگه داشتن سایت نداره، اما کاربری که دائما فعال هست سهم بزرگی در برپا نگه داشتن سایت داره. عناوین نامناسب، سوال های تکراری، و تاپیک های تکراری هم بیشتر از همه این گروه از کاربران را ناراحت میکنه.

اگر كسي مثلا به 3 زبان مسلط باشه چه اشكالي داره كه سوالشو توي چند بخش مطرح كنه و اگر جوابشو گرفت به كد زبان هاي ديگه ترجمش كنه و براي بچه هاي اووون نالار هم بزاره
تجربه نشون داده که این اتفاق نمیافته. اکثرا وقتی جواب سوالشان را گرفتند، تا سوال بعدی با سایت و تالارهای دیگه ایی که همین سوال در آنها پرسیده شده بود، کاری ندارند.

من خودم قول ميدم از هر تالاري جواب گرفتم توي تالار هاي ديگه كد زبان همون تالار رو در جواب اووون سوال بنويسم
به نظر شما غير منطقيه حرفم؟
می تونید از طرف سایر کاربران هم قول بدید؟! قوانین برای همه کاربران سایت هست. تضمین یک کاربر نمی تونه دلیلی بر لغو یک قانون باشه.

نکته آخر را هم دوباره تکرار می کنم:

اگر به فرض سوالش را در تالاری مطرح کرد و به جواب نرسید و فکر میکنه در تالار دیگه ایی به جواب میرسه، میتونه تاپیک را به آن تالار منتقل کنه

combo_ci
سه شنبه 07 خرداد 1387, 00:19 صبح
صلاح دولت خويش خسروان دانند........فقط يه پيشنهاد بود برادر

موفق باشين

combo_ci
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 15:30 عصر
ولي براي نمونه بد نيست اين 2 تا پست رو نگاه كنين....دقيقا همين حال رو داره ...ببينيد جواب ها چقدر متفاوت هستند

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102653

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102652

SabaSabouhi
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 16:12 عصر
با سلام
اگه اجازه هست من هم نظرم رو بگم.
اگه همه چيز ايده‌ال بود ( كه نيست ) اجراى قوانين و سخت‌گيرى همواره مثبت بود.

اما وقتى من پرسشى دارم كه ربط مستقيمى به زبان #C ( زبان تخصصى من ) و يا VB نداره، من اين احتمال رو مى‌دم كه اگه اين پرسش رو تو تالار #C بپرسم به نتيجه نرسم. چون بدون شك برنامه‌نويسان توانا و قدرت‌مندى هستن كه VB كار مى‌كنن و ممكنه مشكل من به دست يكى از اون‌ها قابل حل باشه و هيچ ضمانتى وجود نداره كه اون‌ها تالار #C رو مطالعه كنن. ( شايد به اين زبان آشنايى نداشته باشن )

اگه همون‌طور كه قبلاً هم از طرف مديران سايت خوندم بخواهم پرسش رو تو تالارهاى عمومى مطرح كنم شايد هيچ‌يك از دوستان #C يا VB كار كه ممكنه تجربه‌ى مشابه با من رو داشته و راه حل رو پيدا كردن سرى به اونجا نزنن. ( با مقايسه‌ى تعداد مراجعات به تالارهاى عمومى و خاص اين احتمال قوت بيشترى مى‌گيره )

بنابر اين حداقل جدا از پرسش‌هاى ابتدايى مطرح كردن يك پرسش تو دو تالار كار نادرستى نمى‌تونه تلقى بشه حتا اگر بر خلاف قوانين سايت باشه. به ياد داشته باشيم كه يكى از دلايل وجودى اين سايت كمك به يكديگر براى رفع مشكلات و آموزش هست.

دوست دارم مديران اين سايت كه در زير نام همشون تعداد زيادى «تشكر» به چشم مى‌خوره به ياد داشته باشن كه اين تشكرها براى آموزش‌ها و رفع اشكال‌ها و راه‌نمايى‌هايى بوده كه ارائه كردن و نه اجراى خشك و خالى مقرراتى كه ممكنه بدون اشكال هم نباشه.

من كاملاً طرف‌دار قانون و مقررات هستم ولى اين مقررات نبايد مانع هدف اصلى سايت بشه. خود من يك‌بار پرسشى رو تو دو تا تالار پرسيدم. از طرف يكى از مديران ( كه اتفاقاً يكى از مديران پر كار و مفيد اين سايت هم هستن ) اخطارى گرفتم كه هنوز هم وقتى به «كنترل پنل كاربر» كه مى‌رم مثل يك «داغ بر پيشانى» اون‌جا خودنمايى مى‌كنه. بعد از اون پرسش‌ها رو فقط تو تالار #C پرسيدم كه متاسفانه خيلى از اون‌ها بى‌جواب موند و يا پاسخ به درد بخورى دريافت نكردم. كه شايد اگه پرسش رو تو دو تالار پرسيدم بودم به جواب مى‌رسيدم.

صبا صبوحى

combo_ci
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 17:38 عصر
:گیج: اي بابا باز كه من اخزار گرفتم....آقاي مداح والا به خدا اووون پست مال 1 ماه قبل بووود از وقتي كه شما به من اخطار پست تكراري دادين من ديگه پست توي 2 تا تالار ندادم !!!! من فقط اوون مطلب رو گفتم كه ببينين كه جواب ها توي 2 تا تالار مختلف چقدر فرق ميكنه....كه شما يك اخطار 5 امتيازي به من دادين !!!!!:اشتباه:

اصلا من يه پيشنهاد بدم.....نميشه يه گزينه اي به هر تاپيك اضافه كنين كه وقتي تاپيك داره ايجاد ميشه اگر اووون سوال مختص يك زبان نيست در يك تالار مشترك هم بياد.....
مثلا زبان c# و vb.net خيلي شبيه هم هستند و معمولا بچه ها هر 2 تاشو كار ميكنن....مثلا اگر تالار مشترك C# و vb.net وجود داشته باشه فعال كردن اوون گزينه اي كه من گفتم تاپيك در تالار مشترك هم ديده ميشه و متخصصين هر 2 زبان ميتونن به سوال پاسخ بدن.....حالا ديگه استفاده از جواب ها به عهده خود كاربر هستش

نظرتون چيه؟

sinpin
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 18:09 عصر
اما وقتى من پرسشى دارم كه ربط مستقيمى به زبان #C ( زبان تخصصى من ) و يا VB نداره، من اين احتمال رو مى‌دم كه اگه اين پرسش رو تو تالار #C بپرسم به نتيجه نرسم. چون بدون شك برنامه‌نويسان توانا و قدرت‌مندى هستن كه VB كار مى‌كنن و ممكنه مشكل من به دست يكى از اون‌ها قابل حل باشه و هيچ ضمانتى وجود نداره كه اون‌ها تالار #C رو مطالعه كنن. ( شايد به اين زبان آشنايى نداشته باشن )
اگه همون‌طور كه قبلاً هم از طرف مديران سايت خوندم بخواهم پرسش رو تو تالارهاى عمومى مطرح كنم شايد هيچ‌يك از دوستان #C يا VB كار كه ممكنه تجربه‌ى مشابه با من رو داشته و راه حل رو پيدا كردن سرى به اونجا نزنن. ( با مقايسه‌ى تعداد مراجعات به تالارهاى عمومى و خاص اين احتمال قوت بيشترى مى‌گيره )
من هم در اين مورد با دوستان و آقاي صبوحي موافق هستم
نميدونم آيا ويبولتين پلاگيني داره كه با نصب اون بشه، شورتكات يك تاپيك رو به چندين تالار اختصاص داد؟ البته بصورتي كه تنها در يك مكان ذخيره شود و در ساير تالارها تنها بصورت يك ارجاع به تاپيك اصلي ديده شود.

Chabok
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 18:21 عصر
با سلام
شاید در مورد سوالاتی که شاید هم به VB مربوط بشه و هم به #C (یا در کل به دات نت) در اینجا تاپیک مطرح کرد :

برنامه نویسی با زبان‌های Net Framework. (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=81)

چون خود انجمن های VB و #C زیرشاخه این بخش هستند .
البته شاید فقط مشکل این بخش حل بشه .

موفق باشید .

vcldeveloper
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 19:03 عصر

هدف سایت کمک به کاربران هست، ولی برای این کمک به نظم نیاز هست. فردی که سوال خود را در چندین تالار مطرح میکنه، فقط به فکر این است که هر چه زودتر به جواب برسه، معمولا هم اکثر این افراد اهمیتی به نظم سایت یا اینکه بعد از اینکه جواب خود را گرفتند، چه بر سایت می آید، نمی دهند!
این که نمیشه که چون من فکر می کنم در فلان تالار به سوال من سریعتر جواب میدند، من این سوال را در چندین تالار مطرح کنم! قبلا هم دو بار تکرار کردم، اگر کاربری تاپیکی ایجاد کرد و به این تنتیجه رسید که اگر تاپیک در تالار دیگه ایی باشه، جواب بهتری میگیره، می تونه تاپیک خود را به آن تالار منتقل کنه!
اگر بخوایم با معیار مطرح شده توسط دوستان پیش بریم، کسی که درباره C++ Builder سوال داره، باید بیاد در بخش دلفی بپرسه چون بخش دلفی پر ترافیک تر هست. کاربر باید سوالش را در تالار مرتبط با موضوع بپرسه، اگر اون تالار کم ترافیک هست، تاپیک را به تالار دیگه منتقل کنه، یا در اون تالار کم ترافیک فعالیت کنه تا تالار فعالی بشه.
یکی از بزرگترین چالش های مدیریت سایت با کاربران در تفاوت نوع نگاه اکثریت کاربران به سایت با نگاه مدیران هست. اکثر کاربران به سایت به عنوان محلی برای پرسیدن سوال فوری و دریافت جواب فوری نگاه می کنند، در حالی که مدیران باید به سایت به عنوان یک جامعه پیوسته در حال حرکت و در یک بازه زمانی بلند مدت نگاه کنند. بخاطر همین تفاوت نوع نگاه هست که مثلا برای یک کاربر جستجو کردن پیش از پرسش عملی زجر آور و پاک کردن یک تاپیک تکراری نوعی عداوت و دشمنی محسوب میشه.
دوستانی که به سایت سر می زنند و به به و چه چه می کنند (علی رغم بعضی کاستی های سایت که انشاء الله برطرف بشند)، باید به این نکته دقت داشته باشند که تلاش مدیریت و کاربران فعال سایت در دراز مدت باعث شده که این سایت به سایت مفیدی تبدیل بشه، وگرنه اگر این دوستان هم دیدگاه کوتاه مدت به سایت داشتند، این سایت هم مثل تعداد زیادی از انجمن های ایرانی به یک سایت پر هرج و مرج تبدیل میشد!

combo_ci
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 06:01 صبح
از توجه و دقت استاد گرامي آقاي كشاورز واقعا ممنونم...ا

هدف سایت کمک به کاربران هست، ولی برای این کمک به نظم نیاز هست. فردی که سوال خود را در چندین تالار مطرح میکنه، فقط به فکر این است که هر چه زودتر به جواب برسه، معمولا هم اکثر این افراد اهمیتی به نظم سایت یا اینکه بعد از اینکه جواب خود را گرفتند، چه بر سایت می آید، نمی دهند!
دوست عزيز شما چرا اينقدر تاكيد داري كه كسي كه دوتا تاپيك تو 2 تا تالار مختلف ميزنه قصد اختشاش داره....خوب مسلما همه بچه ها دوست دارن به جواب سوالشون برسن ...اما هيچ كس با بي نظمي موافق نيست چوون در صورت بي نظم بودن سايت حوود اووون ششخص هم به جواب سوالش نميرسه

این که نمیشه که چون من فکر می کنم در فلان تالار به سوال من سریعتر جواب میدند، من این سوال را در چندین تالار مطرح کنم! قبلا هم دو بار تکرار کردم، اگر کاربری تاپیکی ایجاد کرد و به این تنتیجه رسید که اگر تاپیک در تالار دیگه ایی باشه، جواب بهتری میگیره، می تونه تاپیک خود را به آن تالار منتقل کنه!

تجربه خودم اينطور نشون داده وقتي از سوال يك شخص يكي دو هفته بگزره و كسي جوابي به اوون سوال نده اوون شخص سراغ راه ديگه اي ميره و سوالش رو بي خيال ميكنه ....ديگه حتما سايت همچين آمارهايي به شما ميده....

اگر بخوایم با معیار مطرح شده توسط دوستان پیش بریم، کسی که درباره C++ Builder سوال داره، باید بیاد در بخش دلفی بپرسه چون بخش دلفی پر ترافیک تر هست. کاربر باید سوالش را در تالار مرتبط با موضوع بپرسه، اگر اون تالار کم ترافیک هست، تاپیک را به تالار دیگه منتقل کنه، یا در اون تالار کم ترافیک فعالیت کنه تا تالار فعالی بشه.

آخه مثلا كسي كه كدي رو به زبان c# نوشته و سوالشو تو تالار c# مطرح كرده اگر اووون پست رو به تالار vb.net انتقال بده 90% جواب هاي اوون تاپيك ميشه "آقا كدت رو به زبن vb.net بزار تا بفهميم چي گفتي " ....اينطور نيست؟

من هم در اين مورد با دوستان و آقاي صبوحي موافق هستم
نميدونم آيا ويبولتين پلاگيني داره كه با نصب اون بشه، شورتكات يك تاپيك رو به چندين تالار اختصاص داد؟ البته بصورتي كه تنها در يك مكان ذخيره شود و در ساير تالارها تنها بصورت يك ارجاع به تاپيك اصلي ديده شود.

فكر نميكنم دوستاني كه با اين موضوع موافق باشن كم باشن....چطوره يه نظر سنجي بزارين اگه شورتكات يك تاپيك رو به چندين تالار موافق بودن و اگه مسئولين صلاح دونستند اين كارو بكنين

مهدی کرامتی
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 06:43 صبح
برادر کشاورز به اندازه کافی به شما توضیح دادند، بنابراین ادامه تاپیک دلیلی نداره.

عطف به قوانین سایت: Cross Posting یا ایجاد یک تاپیک با عنوان یا محتوای تکراری در بیش از یک تالار ممنوعه و مسئولان سایت در صورت برخورد با چنین مواردی تاپیک های تکراری را بدون تامل حذف خواهند کرد.