ورود

View Full Version : انتخاب فونت در olecontrol textbox

ابی بنی حسینی
دوشنبه 06 خرداد 1387, 16:31 عصر
خدمت اساتید باحال
با سلام و عرض ادب
با توضیحاتی که آقا رضا در یکی از تاپیکها راجع به کنترلهای ویندوز و Microsoft forms 2.0
TextBox داده بودند از کنترل فوق استفاده نموده دیدم راست به چپ نویسی چه راحت بود و ما چقدر حرص خوردیم.
اما یک سئوال: چطوری میشه هنگام تایپ در تکست باکس فوق از فونتهای مختلف استفاده کنم؟ با تشکر ار راهنمایی و مساعدت اساتید معظم - بنی حسینی

abdorreza
دوشنبه 06 خرداد 1387, 16:54 عصر
خوب میتونید یک کمبو از فونتها تعریف کنید و بر اساس انتخاب کاربر فونت را تغییر بدهید.

ThisForm.TextEditor.font='TAHOMA

یا
ThisForm.TextEditor.Font=ThisForm.Combo1.ListIndex

البته اساتید باید بیشتر توضیحات بدهند.

rezaTavak
سه شنبه 07 خرداد 1387, 07:21 صبح
اگر منظورتون اینه که یک تکست باکس داشته باشید که مانند RTF باشد باید عرض کنم باید از کنترل RTF استفاده کنید.

ابی بنی حسینی
سه شنبه 07 خرداد 1387, 18:50 عصر
با تشکر از جوابهای ذکر شده یه کمی توضیح بیشتر راجع به سئوالم میدم:
وقتی یک لیبل یا تکست باکس یا... روی فرم قرار میدیم تو پنجره پروپرتیس نوع فونت قابل تعریفه ولی در olecontrol textbox در پنجره پروپرتیس فونت قابل تعریف نیست. وقتی فرم رو اجرا میکنم با یک فونت سایز حدود 8 میتونم متن رو راست به چپ تایپ کنم ولی قلم خیلی ریزه. میخوام کاربر قبل از ورود به فرم با یک فونت بزرگتر بتونه تایپ کنه. با thisform.olecontlol1.objects.font='tahoma هم نتونستم فونت رو تعریف کنم خطای OLE error code 0x80020003: Member not found میده. امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم. متشکرم

abdorreza
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 15:05 عصر
این دو تا خط را برای تعیین فونت و سایز فونت امتحان کن دوست عزیز

ThisForm.OleControl1.SelFontName = "Tahoma"
ThisForm.OleControl1.SelFontSize = 10

به امید خدا مشکلت حل میشه.

ابی بنی حسینی
شنبه 11 خرداد 1387, 22:39 عصر
آقا ممنون از راهنماییتون با ThisForm.OleControl1.FontName = "TahomA و ThisForm.OleControl1.Fontsize = 12 مشکل حل شد.

abdorreza
یک شنبه 12 خرداد 1387, 01:40 صبح
خوبه . موفق باشی.