View Full Version : سوال: سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر
noshin2008
دوشنبه 06 خرداد 1387, 18:35 عصر
با سلام و خسته نباشید.
من چندتاسوال در زمینه ویندوز و سخت افزار کامپیوتر داشتم.در کدام تالار میتونم سوال مربوطه را بپرسم.خواهشمند است راهنمایی کنید؟
با تشکر
vcldeveloper
دوشنبه 06 خرداد 1387, 19:11 عصر
سلام،
در این سایت فقط برنامه نویسی و توسعه نرم افزار بحث میشه. مطالب غیر از این، مثل رفع اشکالات ویندوز یا سخت افزار مربوط به این سایت نمیشه و در این سایت تالاری براشون در نظر گرفته نشده.
موفق باشید
noshin2008
سه شنبه 07 خرداد 1387, 23:39 عصر
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم که من میتونم در تاپیکی که سواله مربوطه را میپرسم و بعد از اینکه جواب رادیدم آیا میتونم تاپیک مربوطه را که درواقع مربوط به من هستش را حذف کنم .لطفا توضیح دهید
با تشکر
Chabok
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 00:19 صبح
با سلام .
آف تاپیک :
تعریف جدید در مورد نرم افزار و سخت افزار :
به آن قسمت از کامپیوتر که می توان آن را با چکش خرد کرد سخت افزار و آن قسمت از کامپیوتر که میتوان فقط به آن فحش داد نرم افزار گفته می شود .:لبخند:
ظاهرا تا وقتی که پاسخی داده نشود می توان آن را حذف کرد . و همچنین بعد از یک مدت زمان خاصی پس از ایجاد تاپیک . پس از آن دیگر کاربر عادی اجازه این کار رو نخواهد داشت .
noshin2008
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 16:45 عصر
سلام خسته نباشد
میشه یه جورایی به حرف شما حق داد:چشمک:
حالا میخوام بدونم من اینجا به عنوان کاربر عضو میتونم با گشتن در تالار ها کاربری که در تاپیکی سوال کرده اگه ما بتونیم راهنمایی کنیم به سوال اون کاربر پاسخ دهیم یا خیر؟
با تشکر
vcldeveloper
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 19:21 عصر
حالا میخوام بدونم من اینجا به عنوان کاربر عضو میتونم با گشتن در تالار ها کاربری که در تاپیکی سوال کرده اگه ما بتونیم راهنمایی کنیم به سوال اون کاربر پاسخ دهیم یا خیر؟
بله می تونید. فقط لطف کنید و تمام سوالات خود درباره سایت را در یک تاپیک نپرسید. هر سوال را در تاپیک جداگانه مطرح کنید.
noshin2008
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 10:23 صبح
سلام خسته نباشید
ممنون که سوالهای من پاسخ میدید.فقط یه سوال کوچیک داشتم. من منظوره شما رو در مورد اینکه میگید هر سوال رو تو تاپیک جداگانه بپرسم نمیفهمم.! مگه من تو این تالار (گفتگو با مسئولین سایت درخواست و پیشنهاد) مگه من چه سوال بی ربطی پرسیدم که میگید هر سوال رو تو تاپیک جداگونه بپرسم میشه لطف کنید واسم توضیح بدین ممنون میشم.
شایان ذکر است اگه من سوال بی ربطی تو این تاپیک پرسیدم من و به بزرگیه خودتون ببخشید
با تشکر
whitehat
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 11:56 صبح
شما برای هر موضوع جدید تاپیک جدید بسازید، اگه دقت کنید عنوان سوال شما سخت افزار و نرم افزار است اما سوال دوم ربطی به این عنوان ندارد
با تشکر
maryam_vb
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 16:49 عصر
با سلام و خسته نباشید.
من چندتاسوال در زمینه ویندوز و سخت افزار کامپیوتر داشتم.در کدام تالار میتونم سوال مربوطه را بپرسم.خواهشمند است راهنمایی کنید؟
با تشکر
سلام
فکر میکنم لینک زیر بتونه بهتون کمک کنه:
پرسش و پاسخ در زمینه سخت افزار (http://www.p30world.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
noshin2008
شنبه 11 خرداد 1387, 10:02 صبح
سلا خسته نباشید
راست گفتید من اصلا دقت به سوالام نکرده بودم که چه سوالی را کجا بپرسم واقعا از این بابت عذر میخوام:خجالت: ولی یه چیزی کوچیک من آخه دوست دارم تاپیکی که واسه خودم یاختم دیگه دوست دارم سوالهای خودم رو تو اون تاپیک بپرسم .حالا اگه این کار اشکال داره من دیگه تکرار نمیکنم اگه هم عیبی نداره سوالی که ربط داره و جاش تو اون تاپیکی که ساختم میپرسم واقعا نمیدونم؟؟؟!!!!:متفکر:
ممنون از شما بابت معرفی سایت امروز میرم توش عضو میشم و سوالهای در زمینه سخت افزار رو اونجا میپرسم
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 11 خرداد 1387, 17:38 عصر
ولی یه چیزی کوچیک من آخه دوست دارم تاپیکی که واسه خودم یاختم دیگه دوست دارم سوالهای خودم رو تو اون تاپیک بپرسم .
این کار باعث میشه که تمرکز تاپیک به هم بخوره و برای دوستانی هم که در آینده از طریق جستجو دنبال تاپیک های مربوط به یک موضع خاص می گردند، ایجاد مشکل میکنه. به همین دلیل از کاربران خواسته میشه که در هر تاپیک فقط در چارچوب عنوان تاپیک بحث کنند و اگر مطلبی خارج از چارچوب عنوان مطرح شده دارند، در تاپیک جدیدی مطرح کنند.
noshin2008
یک شنبه 12 خرداد 1387, 09:53 صبح
سلام خسته نباشید.
تشکر از شما درباره توضیحی که بهم دادین . آخه من این موضوع را نمیدونستم.در هر حال تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.