PDA

View Full Version : خبر: ادعاي نفوذ به بیش از 300 سایت خارجي توسط هكرهاي ايراني

m.hamidreza
سه شنبه 07 خرداد 1387, 14:51 عصر
يك گروه امنيتي ايراني مدعي شد كه به بيش از 300 وب‌سايت دولتي و نظامي كشورهاي مختلف بخصوص آمريكايي نفوذ كرده است.

اين گروه كه ISCN نام دارد با ارسال ايميلي به ايتنا اعلام نموده:
«با افزایش روزانه فشارهای بین‌المللی بر ایران عزیز گروه امنیتی ISCN جهت اعتراض به رفتارهای خلاف نزاکت بین‌المللی قدرت‌های بزرگ جهانی با توسل به رسانه‌های جمعی با هدف شناساندن توانایی‌های ایرانیان در عرصه‌های علمی اقدام به نفوذ به بیش از 300 وب‌سایت دو لتی و نظامی کشورهای مختلف به خصوص آمریکا و وب‌سایت رسمی سازمان ملل نموده است...»

اين گروه همچنين مدعي شده كه در حملات انجام شده، هیچگونه آسیبی به اطلاعات این سایت‌ها وارد نشده و فقط پیغامی مبنی بر موفقیت‌آميز بودن نفوذ گذاشته شده است.

به گفته اين گروه، این حمله توسط حفره امنیتی کشف شده در نرم‌افزار نصب شده بر روی سرورها می‌باشد.

برخي از لينك‌هاي اثبات كه توسط اين گروه ارسال شده‌اند در زير ذكر مي‌شود:
- http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,45/filter_defacer,ISCN
http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,44/filter_defacer,ISCN

Cave_Man
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 17:03 عصر
این کار این گروه هیچ ربطی به فشار های اخیر به اصطلاح قدرت ها نداره
فقط انگیزه گروه نام خلیج فارس هست.
در متنهایی که این گروه در اون سایتها قرار دادند این به وضوح روشنه . خبرگزاری ها هم نهایت سوءاستفاده رو کردند و کلمه رو گذاشتند : اعتراض به فشارهای اخیر

Nightmare
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 14:24 عصر
خب اين فقط يه ادعاعه
اگه واقعا راست ميگين بايد ضرر هاي جبران ناپذيري به اونا ميزدين تا همه دنيا ميفهميدن.
به هر صورت دفه بعد گه از اين كارا كردين بهتره نصيحت من را فراموش نكنين.

fkohantorabi
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 21:25 عصر
خب اين فقط يه ادعاعه
اگه واقعا راست ميگين بايد ضرر هاي جبران ناپذيري به اونا ميزدين تا همه دنيا ميفهميدن.
به هر صورت دفه بعد گه از اين كارا كردين بهتره نصيحت من را فراموش نكنين.

چرا اینقدر radical؟ به نظر من حتی هک کردن هم کار درستی نبوده. بهتره مثلا یک وب سایت زده بشه و این مطلب توش توضیح داده بشه و اسم سایتهایی که اسم خلیج فارس رو اشتباه زدن رو لیست کنه.

فرزاد-

dkhatibi
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 21:40 عصر
چرا اینقدر radical؟ به نظر من حتی هک کردن هم کار درستی نبوده. بهتره مثلا یک وب سایت زده بشه و این مطلب توش توضیح داده بشه و اسم سایتهایی که اسم خلیج فارس رو اشتباه زدن رو لیست کنه.

اونوقت باید آدرسشو که ی جوری به همه معرفی می کردن!
سخت نبود. اینجوری بهتره

fkohantorabi
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 21:44 عصر
اونوقت باید آدرسشو که ی جوری به همه معرفی می کردن!
سخت نبود. اینجوری بهتره

مردم دنبال مطلب روی اینترنت می گردند. سایتهای خبری هم می توانند مفید باشند. مشکل هک کردن اینه که همه جای دنیا محبوبیت نداره. پس اگر می خواهیم مطلب رو به گوش مردم برسانیم بهتره یجوری بفرستیم که قابل فهم و تامل باشه براشون.

فرزاد-

zeelog
دوشنبه 20 خرداد 1387, 10:49 صبح
یادمه چند سال پیش در جریان دادگاه ibm & sco در مورد لینوکس سایت sco در حمایت از لینوکس توسط
افراد ناشناس هک شد که به زیان لینوکس و ibm تمام شد
منظورم اینه که همچین رفتاری در مورد خلیج فارس کار درستی نیست