ورود

View Full Version : سوال: برداشتن remember

پرنده کوچک
سه شنبه 07 خرداد 1387, 19:38 عصر
سلام.
در یک شبکه LAN، موقع اتصال کلاینت ها به سرور که username و password وارد می شود، من username , pass را وارد کرده و تیک remember را هم زدم که دیگر سوال نپرسد.
اما حالا میخوام کاری کنم که user,pass را بپرسد (یعنی اون تیک رو غیر فعال کنم). چطوری میشه این کارو کرد؟ (لطفا نیازی به باز کردن کیس نباشد)

ramkly
سه شنبه 07 خرداد 1387, 22:05 عصر
1- از منوی Tools به قسمت folder option برید سپس تیک مربوط به use simple sharing را بزنید بعد یک بار به سرور وصل بشید می بینید که وصل نمی شه بعد دوباره برید تیک را بردارید و دوباره سعی کنید می بینید که در این حالت از شما یوزر و پسورد می خواد.
2- در my computer از منوی tools گزینه map network drive را انتخاب کنید و تیک مر بوط به reconnect at log on را بردارید.
3- (این یکی را مطمون نیستم یا به عبارتی توی شبکه محلی تست نکردم ولی احتمالاً باید جواب بده) ار منوی tools در ie گزینه internet option را انتخاب کنید سپس به قسمت content برید و کلید Auto complite را بزنید و تیک مربوط به password را بردارید. این کار توی ie برای جاهایی که یوزر و پسورد را Save کردید جواب می ده ولی توی شبکه محلی را نمی دونم( به امتحانش میارزه)