View Full Version : یه مشکل عجیب با تاریخ شمسی
peym4ns
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 13:47 عصر
من تو برنامم از تابع تبدیل تاریخ شمسی استفاده کردم
و در جدولم فیلدی با نام date از نوع date تعریف کردم تو access.
این تاریخ هیچ مشکلی نداره فقط برای ماه اردیبهشت برای روزای آخر ارور میده
از اونجا که تاریخ شمسیه اما برنامه این تاریخ رو میلادی میبینه
و چون ماه دوم از میلادی 28 روز هستش برنامه روزهای آخر اردیبهشت که به عنوان ماه دوم میلادی تشخیص میده ارور میده و میگه معتبر نیست.
از دوستان و استادان گرامی درخواست دارم برای رفع این مشکل نچندان بزرگ منو راهنمایی کنن!!!!
فقط نوع فیلدم همون date بمونه.
اصغر (پآچ)
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 16:04 عصر
احتمالا تابع تغییر تاریخت مورد داره چون اگه به میلادی تبدیل می کنه که دیگه نباید به ماه May یا April گیر بده برو تابعت رو یکبار دیگه بررسی کن حتما جواب میگیری!
وقتی تاریخ به میلادی برمیگرده ماه های 28 روزه یا 30 روزه رو تو میلادی در نظر میگیره پس مشکل شما از تابع تغییر تاریخته
ali_habibi1384
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 07:24 صبح
من تو برنامم از تابع تبدیل تاریخ شمسی استفاده کردم
و در جدولم فیلدی با نام date از نوع date تعریف کردم تو access.
این تاریخ هیچ مشکلی نداره فقط برای ماه اردیبهشت برای روزای آخر ارور میده
از اونجا که تاریخ شمسیه اما برنامه این تاریخ رو میلادی میبینه
و چون ماه دوم از میلادی 28 روز هستش برنامه روزهای آخر اردیبهشت که به عنوان ماه دوم میلادی تشخیص میده ارور میده و میگه معتبر نیست.
از دوستان و استادان گرامی درخواست دارم برای رفع این مشکل نچندان بزرگ منو راهنمایی کنن!!!!
فقط نوع فیلدم همون date بمونه.
متاسفانه این مشکل شما راهی نداره و باید نوع داده خودت رو text کنی و نیز البته اگه شما برای مرتب سازی و جستجو می خوای نوع داده ات date بمونه text کردن نوع اون مشکلی براتون بوجود نمی یاره.
موفق باشید.
peym4ns
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 08:41 صبح
نه تابع من هیچ مشکلی نداره
تاریخ میلادی سیستم رو به تاریخ شمسی تبدیل می کنه
تنها چیزی که اینجا هست اینه که تاریخ از نظر ظاهری شمسی هستش
یعنی به طور مثال تاریخ 9/3/1387 از دید برنامه این تاریخ رو تاریخ میلادی تشخیص میده
آیا میشه ساختار داده رو هم دستکاری کرد ......... مثلاً بشه نوع Date رو از میلادی به شمسی تبدیل کرد؟
یه همچین چیزی ...
اصغر (پآچ)
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 11:46 صبح
نه همیچین کاری فکر نکنم عملی باشه
شما چرا می خوای حتما داده ات از نوع date باشه؟ با Char چیه مشکلی داری؟
peym4ns
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 13:50 عصر
نه من اسراری ندارم ... اما می خواستم ببینم واقعاً راهی برای رفع این مشکل تو دلفی هست یا نه
به هر حال استفاده از نوع داده ی Date به جای char خیلی کاراتر است و اصولی تره به نظر من !!
merced
دوشنبه 13 خرداد 1387, 20:16 عصر
اصولي تر ؟؟؟ رو چه حسابي ؟
نوع ساعت تاريخ در واقع يك عدد اعشاري (Extended) هست كه يه مقدار حداقل و حداكثر (مثل فيلدهاي عددي داره)
DBMS ها از روي محاسبه روي اين فيلد تاريخ رو برمي گردونند. يا تاريخي رو ذخيره مي كنند . .
به خاطر همين هست كه به راحتي يك فيلد تاريخ رو با يكي ديگه يا يه عدد مي تونيد جمع ببنديد يا از هم كمشون كنيد
saeed_d
دوشنبه 13 خرداد 1387, 22:35 عصر
سلام
به نظر من اگه می خوای نوع تاریخ همون Date باشه بهتره توی بانک تاریخ رو به صورت میلادی ذخیره کنی ولی هنگام نشان دادن به کاربر اونرو تیدیل به شمسی کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.