View Full Version : پاسخگويى مسوولان سايت
SabaSabouhi
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 16:21 عصر
با سلام
متاسفانه هر بار كه من مطلبى رو اينجا مطرح كردم بىجواب موند. دومرتبه از طرف مديران اعلام شد كه موضوع مطرح شده در تالار مديران در دست بررسى است.
اين بررسى چقدر طول مىكشه؟
آيا نتيجه بررسى به سطل زباله مىرود و يا اين كه ما كاربران را لايق دانستن نتيجه نمىدانيد؟
من مدتى هست كه فقط براى اين بدانم نتيجهى اين بررسى چيه اين تالار رو مىخونم و كمكم دارم نااميد مىشم.
اين رو مىدونم كه كار مديريت يك سايت تخصصى كار راحتى نيست، اما اگه قرار نيست درخواست، پيشنهاد يا انتقادى مورد بررسى قرار بگيره و يا اگه بررسى شد نتيجه منفى هست خوب خيلى راحت اعلام كنيد.
حتا اگه فرصت كافى و يا امكانات كافى براى پاسخگويى وجود نداره اين رو اعلام كنيد خيلى بهتره تا اين كه هر بار در پاسخ به كاربران بگوييد « در دست بررسى هست ».
با احترام
صبا صبوحى
SabaSabouhi
شنبه 11 خرداد 1387, 10:21 صبح
با سلام مجدد
نمىدونم مسوولان وقت نداشتن به اينجا سرى بزنن يا اين تاپيك يه جورايى Hiden شده كه بعد از 4 روز بىجواب مونده.
* تالار Crystal Reports داريم، اما من هر روز تو تالارهاى #C و VB تعدادى تاپيك در مورد اون مىبينم كه هيچ ترتيب اثرى هم داده نمىشه.
* مدتها... پيش درخواست كردم كه تالارى هم براى ابزارهاى گزارشگير غيراز Crystal مثل SimulReport و ActiveReports و . . . ايجاد بشه كه پس از پىگيرى به من گفته شد كه در دست بررسى هست ( از همون بررسىها كه نتيجهاش هرگز اعلام نمىشه )
صبا صبوحى
پ.ن: جون هر كى دوست دارين اگه قراره خواستهها همينطور بىجواب بمونن، اينرو عمومى يا خصوصى به من بگيد تا هم خيال من راحت بشه برم دنبال كار خودم و هم اين كه با نوشتن اين نوع تاپيكها حجم Database شما رو زياد نكنم.
Inprise
شنبه 11 خرداد 1387, 13:44 عصر
تا هم خيال من راحت بشه برم دنبال كار خودم
خيالت راحت باشه و دنبال كارت باش . مديران سايت هم اگر در موردي به جمع بندي كلي برسن و بعد قرار بگذارن كه عملي اش كنند و بعد براي عملي كردنش فرصت براي هماهنگي داشته باشن و در نهايت يه كاري انجام بشه نياز به زمان دارند . وضع فعلي سايت براي ما مطلوب است و پيشنهادات مطرح شده در بخش مديران مورد بحث قرار ميگيره . گاهي برخي از مسائل موكول به وقوع اتفاق يا انجام يك كار ديگر هست كه اين تاخير ايجاد ميكنه .
ما اينجا يك مكانيزم سوال از شما و جواب ضرورتا از ما نداريم . يعني مديران ارشد سايت موظف به جواب دادن به چيزي نيستند . اگر توصيه اي يا مطلبي هست بنويسيد ، خوانده ميشه .
SabaSabouhi
شنبه 11 خرداد 1387, 15:17 عصر
صلاح كار خويش خسروان دانند
صبا صبوحى
vcldeveloper
شنبه 11 خرداد 1387, 23:50 عصر
* تالار Crystal Reports داريم، اما من هر روز تو تالارهاى #C و VB تعدادى تاپيك در مورد اون مىبينم كه هيچ ترتيب اثرى هم داده نمىشه.
تا حد امکان سعی میشه که این تاپیک ها منتقل بشند، ولی بعضی هاشون هم از دست مدیران در میره. معمولا از کاربران بخش میخوایم که اینطور تاپیک ها را گزارش کنند، ولی فعلا چند روزی هست که سیستم ارسال گزارش مشکل داره.
مدتها... پيش درخواست كردم كه تالارى هم براى ابزارهاى گزارشگير غيراز Crystal مثل SimulReport و ActiveReports و . . . ايجاد بشه كه پس از پىگيرى به من گفته شد كه در دست بررسى هست ( از همون بررسىها كه نتيجهاش هرگز اعلام نمىشه )
این از جمله مواردی هست که در پست Inprise هم بهشون اشاره شد:
گاهي برخي از مسائل موكول به وقوع اتفاق يا انجام يك كار ديگر هست كه اين تاخير ايجاد ميكنه .
فعلا ترافیک اینطور سوالات به اندازه ایی نیست که لازم باشه برای هر کدوم از ابزارهایی که نام بردید یک بخش جدید ایجاد بشه. اگر سوالات مربوط به این ابزارها به اندازه کافی زیاد باشه، براشون بخش مستقل در نظر گرفته میشه؛ مثل Crystal Reports.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.