View Full Version : سوال: ابزاری جهت نمایش متن با چند رنگ بصورت listbox
پدرخوانده
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 17:38 عصر
listbox خود فاکس که چنین قابلیتی ندارد که بتواند مطالب را بصورت چند رنگی در آن نمایش داد
آیا دوستان ابزار یا... می شناسند که بتوان قابلیت مشاهده لیست ها بصورت متن چند رنگی را داد؟
mehran_337
شنبه 11 خرداد 1387, 08:58 صبح
قبلا فکر می کنم در سایت یونیورسال یه کدی دیده بودم که لیست رنگی آیتمها نمایش می داد اما لیست باکسش مانند popup داس بود و خوشم نیومد.
در این مواقع ترجیح می دم توسط یک گرید این لیست و شبیه سازی کنم
پدرخوانده
شنبه 11 خرداد 1387, 11:27 صبح
با تشکر از شما ممنون میشم لینکی می شناسید معرفی کنید
من چند نمونه تو سایت های مختلف پیدا کردم که مثلا قابلیت گذاشتن عکس کنار منوها و ... داشت (که البته بصورت popupی تعریف کرده بود) ولیکن نکته اصلی بنده استفاده از چندین قلم و رنگ در یک لیست از منو را پیدا نکردم
با فرض شبیه سازی در grid چطور می توان اینکار را در grid انجام داد (یعنی مثل یک سطر متنی دارای چند رنگ و قلم متفاوت باشد)
farhad_shiri_ex
شنبه 11 خرداد 1387, 19:29 عصر
این سطر متنی که می فرمایید TEXTBOX است یا EDITBOX یا شی دیگری هست!.
اگر EDITBOX است می توان با OLE این مشکل را رفع کرد اما اگر TextBox است باید بگوییم فعلا روشی ندارم!
اگر خواستید اطلاع دهید تا OLE را معرفی کنم.
binyaz2003
یک شنبه 12 خرداد 1387, 01:39 صبح
راه اول اينه که خاصيت rowsourcetype رو عدد 9 مقدار دهي کنيد و بعد popup خودتان با رنگهاي دلخواهتان را بنويسيد و ليست آن را نمايش ميدهد ( احتمالا بايد اين روش را پيدا کرده باشيد)
راه دوم همونطور که دوستان گفتند استفاده از گريد هست حالا اينکه چطور گريد مانند يک ليست نمايش داده بشه ميتونيد از آدرس زير استفاده کنيد :
http://www.universalthread.com/Report.aspx?Session=4D6866725A38432B416E6F3D204D6D 7274632F682B646C41336E5A526B776A4153444545322F736E 6C7179542B
در ضميمه هم يک مثال از نحوه کار عالي با گريد در مورد رنگ سطرها و ستونها رو ميتونيد ببينيد.
rahro
یک شنبه 12 خرداد 1387, 06:25 صبح
راه اول اينه که خاصيت rowsourcetype رو عدد 9 مقدار دهي کنيد و بعد popup خودتان با رنگهاي دلخواهتان را بنويسيد و ليست آن را نمايش ميدهد ( احتمالا بايد اين روش را پيدا کرده باشيد)
راه دوم همونطور که دوستان گفتند استفاده از گريد هست حالا اينکه چطور گريد مانند يک ليست نمايش داده بشه ميتونيد از آدرس زير استفاده کنيد :
http://www.universalthread.com/Report.aspx?Session=4D6866725A38432B416E6F3D204D6D 7274632F682B646C41336E5A526B776A4153444545322F736E 6C7179542B
در ضميمه هم يک مثال از نحوه کار عالي با گريد در مورد رنگ سطرها و ستونها رو ميتونيد ببينيد.
سلام استاد
دلمون برات يه ذره شده بود.
از اينكه باز فراقت پيدا كردي و به جمع دوستان پيوستي فوق العاده خرسنديم :قلب:
rahro
یک شنبه 12 خرداد 1387, 06:26 صبح
این سطر متنی که می فرمایید TEXTBOX است یا EDITBOX یا شی دیگری هست!.
اگر EDITBOX است می توان با OLE این مشکل را رفع کرد اما اگر TextBox است باید بگوییم فعلا روشی ندارم!
اگر خواستید اطلاع دهید تا OLE را معرفی کنم.
نيكي وپرسش. معرفي كنيد جناب شيري.
پدرخوانده
یک شنبه 12 خرداد 1387, 10:57 صبح
با تشكر از راهنماي دوستان
راجع به نكته توضيحي مربوط به listbox بله تاحدي با توجه به رنگ پاسخگو هست ولي نه زياد مطلوب مخصوصا كه امكان تنوع فونت را نمي دهد.
راجع به استفاده از grid نيز كه خوب اصلا از پايه مشكل هست چرا كه در اين حالت كلا يك ستون را با فونت يا رنگ يا ... خاص نمايش مي دهد در حالتي كه بنده عرض كردم تصور كنيد كه يك جدول با فيلد memo و يا كاراكتري با طول 90 حرف داشته ايد و مي خواهيد در ليست نمايش دهنده اين مطالب برخي كلمات مثلا كلماتي همچون عليه السلام و صلي الله و يا نام ائمه و پيامبر و يا قسمت خاصي از حديث و يا متن عربي و يا ... .. هر كدام با فورمت خاص (يعني از جهت هم رنگ و هم فونت) باشد (در حقيقت يك جدول يك ستونه (يك فيلده) با قابليت تنوع قلم و فونت در نمايش محتوياتش) (يك چيز شبيه richedit با قابليت نمايش ليستي نه اديتي)
فكر كنم با اين مثال تونستم منظور خودم رو خوب برسونم
حالا براي نمايش اين ليست از چه ابزاري مي تونم استفاده بكنم
در مورد ابزار textbox و editbox كه مي كنم چنين امكاني ندارد (يعني بتواند تنوع فونت و رنگ را ساپورت كند) حال اگر ole ديگري با قابليت تنوع قلم و همچنين امكان اختصاص به جدول گرايد و يا مشابه ليست باكس وجود دارد ممنون ميشم معرفي نماييد.
binyaz2003
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:49 صبح
خوب شما ميتونيد در گريد بجاي textbox يک کنترل richedit قراربدهيد و حالا متنتون هرچي با هر مشخصاتي ميتونهه باشه.
kia1349
یک شنبه 12 خرداد 1387, 15:26 عصر
دقيقا.اگر اشتباه نکنم مثالش در خود فاکس هست
راستي جناب حسين زاده حال شما خوبه؟
دلمون تنگ شده بود
binyaz2003
یک شنبه 12 خرداد 1387, 18:28 عصر
سلام
ممنون.آقا رضا من شرمنده همه دوستان هستم.بعضي وقتها آدم باعث ميشه که زندگيش اونجوري که ميخواد پيش نره.اميدوارم بتونم بزودي جبران کنم.
پدرخوانده
یک شنبه 12 خرداد 1387, 21:44 عصر
با تشکر از راهنمای شما دوستان
در بخش سولیشن خود فاکس استفاده از ابزار ریچ ادیت آمده ولی نه متناسب با گراید
حقیقت امر به هنگام اختصاص ابزار به جدول گراید من همیشه از builder خود فاکس استفاده می کنم و در آنجا می توان به یک فیلد نهایتا editbox یا textbox انتساب داد (امکان انتساب به ole غیرفعال هست، حتی بر روی فیلدهای memo)
ممنون میشویم با یک مثال (گرایدی که یک فیلد یادداشت آن به ole مربوط به ریچ ادیت نسبت داده شده باشد)
----
یه نکته کلی دیگه
(چطور می توانیم در فیلد محتوی متنی که با ریچ ادیت پر شده است جستجو کنیم ؟!!!) (چون متن مربوط به صورت نرمال نیست و با فورمت مخصوص rtf می باشد)
binyaz2003
یک شنبه 12 خرداد 1387, 21:52 عصر
http://binyazprograms.com/indexfa.php?page=article&stid=10
mehran_337
دوشنبه 13 خرداد 1387, 08:20 صبح
سلام
ممنون.آقا رضا من شرمنده همه دوستان هستم.بعضي وقتها آدم باعث ميشه که زندگيش اونجوري که ميخواد پيش نره.اميدوارم بتونم بزودي جبران کنم.
من که کلا باهات قهرم !
آخه رفیق ! رفتی حاجی حاجی مکه ؟ نه جواب آف می دی . زنگ هم که گفتی نزنید !
همایش آبان ماه بود قرار سی دی ها داشتیم .
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟
همه تقصیره علی اسماعیلیه :لبخند::قهقهه:
mehran_337
دوشنبه 13 خرداد 1387, 08:22 صبح
(چطور می توانیم در فیلد محتوی متنی که با ریچ ادیت پر شده است جستجو کنیم ؟!!!) (چون متن مربوط به صورت نرمال نیست و با فورمت مخصوص rtf می باشد)
من برای این کار یه فیلد مموی دیگه هم داشتم که محتویات rtf بطورت معمولی توش ذخیره می شد و موقع سرچ از اون فیلد سرچ انجام می گیرفت
پدرخوانده
دوشنبه 13 خرداد 1387, 10:13 صبح
با تشكر از شما دوستان
كاربر بي نياز متاسفانه از نمونه مثال ارائه شده در لينك مربوطه بنده نتوانستم استفاده كنم (نمونه مربوطه براي textbox بوده و نه براي richedit ) ممنون ميشويم نمونه كدي جهت اتصال گرايد به ريچ اديت برايم معرفي نماييد.
من برای این کار یه فیلد مموی دیگه هم داشتم که محتویات rtf بطورت معمولی توش ذخیره می شد و موقع سرچ از اون فیلد سرچ انجام می گیرفت
آقا مهران اين مورد را قبلا بنده استفاده مي كردم ولي روش مناسب و بدردبخوري نيست ، در موارد خاص دردسرساز مي شود (تفاوت به محتويات فيلد اصلي و ...) آيا روشي جهت جستجو متن در محتوي اصلي فايلهاي rtf وجود دارد (در حقيقت تابع يا ... كه بتواند محتوي ريچ اديت را به متن نرمال تبديل كرد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.