ورود

View Full Version : سوال: تاپیک های نیست و نابود شده!!!

بمب منطقی
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 18:51 عصر
با سلام خدمت مدیران عزیز و زحمت کش:

تا حالا به چند مورد حذف تاپیک از طرف مدیران سایت (و یا ربات زحمت کش سایت !) مواجه شدم که هیچ گونه اثری از تاپیک مربوطه بجا نزاشته.آخه معمولا وقتی تاپیکی حذف شه اول به سطل زباله منتقل میشه (به عبارتی حذف منطقی میشه) ولی بعضی دیگه یه راست SHIFT+DELETE میشن:لبخندساده: مثلا یه تاپیکی تو بخش شبکه بود که یه نا بنده خدائی!! تو اون یه چیزی رو تبلیغ کرده بود (که البته نباید اینکار رو میکرد)،دو نفر هم (یکیش هم خودم)بهش جواب داده بودن ولی امروز اومدم دیدم انگار نه انگار اصلا چنین تاپیکی وجود داشته!!

دلیل این کار چیه؟

whitehat
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 19:42 عصر
تاپیک هایی که لاشه آنها پس از حذف باقی می ماند صرفا برای آگاهی نویسنده از دلیل حذف پستش است که بعد از مدتی بنابه صلاحدید مدیر بخش آن لاشه هم برای یکدست شدن و نظم صفحه پاک میشه.
پستی که شما فرمودید نیازی نداشت لاشه پست باقی بماند

بمب منطقی
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 23:50 عصر
حرف من اینه که تمامی پستهایی که قراره حذف شن (مستثنی هم قائل نشین) لطفا حداقل یه چند روز لاششون باقی بمونه بعد پاک بشن.تا بفهمیم که از کجا آمده ایم و به کجا میرویم.

vcldeveloper
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 02:18 صبح
حرف من اینه که تمامی پستهایی که قراره حذف شن (مستثنی هم قائل نشین) لطفا حداقل یه چند روز لاششون باقی بمونه بعد پاک بشن.تا بفهمیم که از کجا آمده ایم و به کجا میرویم.
فایده اش برای شما چی هست؟ به فرض که لاشه اش هم باقی ماند، شما که نمی تونید تاپیک را باز کنید، پس بودن یا نبودن لاشه آن چه سودی برای شما داره؟
اگر تاپیکی قبلا بود و الان نیست، ولی لاشه اش باقی ماند -> تاپیک حذف شده.
اگر تاپیکی قبلا بود، الان اصلا اثری ازش نیست -> تاپیک حذف شده.

تاپیک های تبلیغی بالافاصله حذف میشند، بخصوص که ورژن جدید vBulletin مبارزه با SPAM را آسانتر هم کرده. قبلا هم به کاربران توصیه کردیم که در تاپیک هایی که می دانند حذف می شوند، پست نزنند و بی خود وقت خود را هدر ندهند.

موفق باشید