View Full Version : سوال: اشکال در ساخت تلفن گویا
mail_for_we
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 22:45 عصر
در حال ساخت نرم افزار تلفن گویا هستم . به مشکل برخوردم که در این نرم افزار زمانی که گروهی تعریف می کنم که بصورت متناوب و پشت سر هم تماس بگیرند پس از برقراری اولین تماس و قطع آن از ادامه برقراری تماسها خودداری می نماید . در ضمن از کامپونت apax در برنامه استفاده کردم . از اساتید مجرب درخواست کمک و راهنمائی دارم .
mail_for_we@yahoo.com
دوست شما حمید
مهران رسا
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 22:52 عصر
سلام .
به برنامه نویس خوش آمدید .
تا حالا خیلی از افراد با مشکل های مختلف تاپیک زدن ولی هیچکدوم تا زمانی که نمونه کدی که در اون مشکل دارن رو اینجا برای بررسی قرار ندادن به جواب نرسیدن ...
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
SeyedMoosavi
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 00:27 صبح
به سایت برنامه نویس خوش اودی
سلام .
به برنامه نویس خوش آمدید .
تا حالا خیلی از افراد با مشکل های مختلف تاپیک زدن ولی هیچکدوم تا زمانی که نمونه کدی که در اون مشکل دارن رو اینجا برای بررسی قرار ندادن به جواب نرسیدن ...
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
همونطور که دوستمون گفتند اگر قطعه کدی که VB بهش گیر میده روئ بزاری خیلی بهتر میشه کمکت کرد
ali_habibi1384
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 06:18 صبح
شاید به این دلیل باشه که اطلاعات یه جا بافر میشه که شما بعد از برقراری اولین تماس و هر تماسی باید اون بافر رو خالی کنید.
mpmsoft
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 10:51 صبح
من همین پروژه رو با KdTele نوشتم و هیچ مشکلی نداشتم
من با دوتا مودم یکی یکسری تلفن می زد و پیغام پخش می کرد و اون یکی مودم کار ارسال فکس رو انجام می داد.
mog1360
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 11:40 صبح
من همین پروژه رو با KdTele نوشتم و هیچ مشکلی نداشتم
من با دوتا مودم یکی یکسری تلفن می زد و پیغام پخش می کرد و اون یکی مودم کار ارسال فکس رو انجام می داد.
سلام
من هم میخوام همینکار را با KDTele انجام بدم یعنی ارسال فکس به یک لیست از مشتری ها ولی وقتی حلقه اجرا می شه فقط به آخرین مشتری موجود در بانک فکس ارسال میشه !!!
اگه امکان داره لطف کنید بگید چطوری این کارو انجام دادید ؟
safironlinee
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:48 عصر
سلام
فکر کنم شما بعد از اولین تماس پورت اتصال رو می بندین واسه همین دومین تماس نمی تونه بار گذاری بشه ولی خوب باید کدت رو بزاری
mpmsoft اگه میشه اون سورسی رو که نوشته به من هم بده مرسی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.