ورود

View Full Version : سوال: قفل گذاری روی CD

farideh_en
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 14:14 عصر
سلام
من یک برنامه آموزشی نوشتم که از یک سری فایل های word , pdf,image استفاده می کنه
در واقع میخوام اطلاعاتم را که شامل یک فایل اجرایی و یک سری فایل های word , pdf,image است را وقتی روی CD رایت مکنم اطلاعات مربوط به word , pdf,image کپی نشه
از نرم افزار UltraISO و TZcopy استفاده کردم اما با pdf مشکل داره چه وقتی با UltraISO hide میکنی یا با TZcopy افزایش حجم میدی از طرف دیگه فایل های word را هم با این که از روی cd که کپی مکنی نمیشه اما وقتی فایل word را باز مکنی و از منوی save نرم افزار word ذخیره میکنی save میشه .
نرم افزار hexalockچطوره ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

Bahram0110
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 14:42 عصر
TzCopy و Ultra Iso و ... رو بیخیال شو که اصلا جواب نمی ده!

vahid_visualbasic
یک شنبه 12 خرداد 1387, 02:46 صبح
شما بسته نرم افزاری نگهبان رو بخر قیمتش 5 تومان هست یه نرم افزار برا سی دی توش هست جواب میده

mehdi_7070
یک شنبه 12 خرداد 1387, 09:53 صبح
شما بسته نرم افزاری نگهبان رو بخر قیمتش 5 تومان هست یه نرم افزار برا سی دی توش هست جواب میده

ميشه دوست عزيز اين نرم افزار را آپلود كنيد؟
يا اگه امكان آپلود نيست ، يك عكس از محيط اون بذاريد .
با تشكر

vahid_visualbasic
جمعه 17 خرداد 1387, 03:20 صبح
دوست عزیز نگهبان یه پکیج نرم افزاری هست که شامل نرم افزارای مختلف برای سی دی است. نرم افزار CryptCD5.0 توی پکیجش برای سی دی خوب جواب میده
فکر کنم سرچ کنید باشه.اگه نبود تو بازار بسته نرم افزاری نگهبان رو بخرید با آموزش هستش

mehdi_7070
جمعه 17 خرداد 1387, 09:40 صبح
من مي‌خواستم بدونم نرم افزار جديدي را (به نام خودشون) به اين قيمت مي‌فروشند يا نه ...
كه خوب ظاهرا توي اين پكيج نرم افزارهاي رايگان (و يا غير رايگان كه توي اينترنت رايگان پيدا ميشه :دي) هست .
ممنون :)

Fh_prg
جمعه 17 خرداد 1387, 10:08 صبح
بهترين انتخاب براي شما نرم افزار ThInstall هست. نسخه كرك شده اون هم موجوده بگردين راحت پيدا ميشه نسخه 3 فكر كنم آخرين نسخش تا اين لحظه باشه. اين نرم افزار فايلهاي شمارو به يك فايل exe تبديل ميكنه و يك محيط مجازي براشون درست ميكنه تا بدون اينكه 1 بايت از اونا روي هارد كپي شه بتونيد باهاشون كار كنين و روشون كنترل داشته باشين. به راحتي ميتونين فايلهاي PDF , Word رو به كاربر نمايش بدين بدون اينكه نگران كپي شدن اونها توسط كاربر باشين. اين نرم افزار از لحاظ امنيت متوسط هست ولي فعلا تعداد كساني كه ميتونن دخلش رو بيارن كمه.
نسخه جديد نگهبان هم از همين نرم افزار استفاده ميكنه.