View Full Version : پیشنهاد ، اعتراض ، مشکل
Apache66
شنبه 11 خرداد 1387, 11:23 صبح
سلام به مدیریت و تمام دوستان
پیشنهاد :
1- آیا بهتر نیست هر روز آماری از : الف) 10 نفر از افرادی که بیشترین آنلاین شدن رو دارند - ب) 10 نفر از افرادی که بیشترین تشکر را کرده اند - ج) 10 نفر از افرادی که بیشترین تشکر از آنها شده است - د) 10 نفر از افرادی که بیشترین مطالب و ضمیمه فرستاده اند
2- معرفی 10 پست ، تاپیک ، بخش و... که پر بیننده تر هستند
3- معرفی 10 تاپیک که بیشترین پستها رو توی خودشان جای داده اند
4- معرفی 10 کاربر که به خاطر رعایت نکردن قوانین سایت اخراج - محروم و ... شده اند
5- معرفی 10 کاربر که به خاطر رعایت کردن مقررات و پیشنهادات عالی تشویق شده اند
6- و...
اعتراض :
1- چرا وقتی به مدیر بخشی off می زنی که فلان تاپیک تکراری و فلانی تخلف کرده هیچ عکس العملی نشون نمیده
2- البته این مطلبی که می خواهم بگویم به نوعی هشدار هم هست : بعضی از کاربران با استفاده از دو یا چند نام کاربری وارد این سایت می شوند که شخصا چند موردش هم دیدم و تذکر دادم . کو گوش شنوا - مثلا یک کاربر با تاریخ عضویت سال 84 تازه چندروز پیش یک پست داده و جالب اینکه تعداد تشکراتی که کرده زیاد بوده دیگه تا آخرش بخونید
مشکل :
چرا بعضی اوقات سایت قطع میشه ؟؟؟
آیا بهتر نیست که این سایت با این همه عظمت دو آدرسه باشه که در صورتی که به مشکل برخورد شد به آدرس دوم مراجعه شود
whitehat
شنبه 11 خرداد 1387, 11:49 صبح
1- چرا وقتی به مدیر بخشی off می زنی که فلان تاپیک تکراری و فلانی تخلف کرده هیچ عکس العملی نشون نمیده
2- البته این مطلبی که می خواهم بگویم به نوعی هشدار هم هست : بعضی از کاربران با استفاده از دو یا چند نام کاربری وارد این سایت می شوند که شخصا چند موردش هم دیدم و تذکر دادم . کو گوش شنوا - مثلا یک کاربر با تاریخ عضویت سال 84 تازه چندروز پیش یک پست داده و جالب اینکه تعداد تشکراتی که کرده زیاد بوده دیگه تا آخرش بخونید
بعد از بروز رساني سايت سيستم گزارش دهي دچار مشكلي شده كه بزودي حل خواهد شد، لطفا براي گزارش پستها مستقيما و از طريق پيام خصوصي آنرا با مدير بخش مربوطه در ميان بگذاريد
با تشكر
Apache66
شنبه 11 خرداد 1387, 12:14 عصر
لطفا براي گزارش پستها مستقيما و از طريق پيام خصوصي آنرا با مدير بخش مربوطه در ميان بگذاريد
با تشكر
همین کار رو انجام دادم ولی ترتیب اثر داده نشد
whitehat
شنبه 11 خرداد 1387, 12:18 عصر
همین کار رو انجام دادم ولی ترتیب اثر داده نشد
در اين صورت مي توانيد با مديران ارشد يا مديران كل مطرح كنيد
mina_ghorbani
شنبه 11 خرداد 1387, 12:19 عصر
یه کاری هم کنید که ما که تعداد پستامونم کم بتونیم به دیگران پیام خصوصی بدیم من الان می خوام بزنم نمی شه
Apache66
شنبه 11 خرداد 1387, 12:25 عصر
یه کاری هم کنید که ما که تعداد پستامونم کم بتونیم به دیگران پیام خصوصی بدیم من الان می خوام بزنم نمی شه
یکی از مشکلاتی که گریبان گیر همه شده
یک تاپیک هم توی همین بخش بود و آقای کشاورز پاسخ داد
به نظر من باید این 50 پستی که باید حتما زده بشه تا کاربر بتونه پیام خصوصی بده باید برداشته شود چون این امر باعث می شه که کاربر تا میتونه پستهای بیهوده و بی کاربرد بده تا بتونه به 50 پست برسه و یک ستاره دریافت کنه و بعد هم بتونه پیام خصوصی بده ؟ به نظر من باید چاره جوئی شود
Behrouz_Rad
شنبه 11 خرداد 1387, 12:45 عصر
چون این امر باعث می شه که کاربر تا میتونه پستهای بیهوده و بی کاربرد بده تا بتونه به 50 پست برسه و یک ستاره دریافت کنه و بعد هم بتونه پیام خصوصی بده ؟ به نظر من باید چاره جوئی شود
قبل از اینکه تعداد پست های "بیهوده ی" فردی به 5 عدد برسه دسترسیش قطع میشه! :)
Apache66
شنبه 11 خرداد 1387, 12:52 عصر
قبل از اینکه تعداد پست های "بیهوده ی" فردی به 5 عدد برسه دسترسیش قطع میشه! :)
ما که ندیده ایم ولی من پیشنهاد می دهم مثلا اگر کاربر 20 تشکر از کاربران متفاوت داشت پیام خصوص اش فعال شود نه 50 پست !
Inprise
شنبه 11 خرداد 1387, 13:50 عصر
پيشنهادات شما خوانده شد . اگر ضرورتي داشت بهشون فكر ميكنيم .
hassan razavi
شنبه 11 خرداد 1387, 14:32 عصر
من با دوستمون برا حذف محدودیت توسط 50 پست موافق نیستم. چون خیلی از کاربرها بودند که یه مشکل کوچیکی داشتند و اومد و یه User ساختن و جواب گرفتند و دیگه برنگشتند. به نظرم همین 50 پست برای اینکه کاربری رو دائمی نگه داده مناسبه.
البته این فقط نظر من هست
razavi_university
شنبه 11 خرداد 1387, 14:33 عصر
مشکل :
آیا بهتر نیست که این سایت با این همه عظمت دو آدرسه باشه که در صورتی که به مشکل برخورد شد به آدرس دوم مراجعه شود
مديران محترم خواهشا به اين قضيه توجه كنيد. مدتي كه سايت به علل مختلف چندين ساعت Down ميشه(مثلا از پنجشنبه تا امروز صبح حدود 48 ساعت)
اگه مشكل از سروره خواهشا فروم روي روي يك سرور بهتر منتقل كنين
ممنون
محمدامین شریفی
شنبه 11 خرداد 1387, 15:30 عصر
مشکل :
من یک روز کامل داشتم یه متن رو برای گزاشتن تو تالار مقالات عمومی ترجمه می کردم و وقتی تموم شد با زدن دکمه "فرستادن پاسخ" دیدم پایگاه دادتون error میده بعدش یه refresh کردم دیدم اصلا کل برنامه نویس error میده.از بعد از ظهرش تا 2 صبح رایانم خاموش نکردم(4 یا 5 روز پیش) تا مبادا فرمت نوشتنم خراب بشه.بعد تو گوگل barnamenevis رو جستجو کردم سومین نتیجش رو نوشته بود برنامه نویس توسط گروه ... هک شده است.
این ایراد پایگاه دادتون از کجاست؟
Inprise
شنبه 11 خرداد 1387, 15:50 عصر
با توجه به Load بالاي كاربران سايت و جستجوها و ...بزودي سايت برنامه نويس به سروري با مشخصات بهتر منتقل ميشه كه اين مسائل برطرف بشن .
Apache66
شنبه 11 خرداد 1387, 16:03 عصر
من با دوستمون برا حذف محدودیت توسط 50 پست موافق نیستم. چون خیلی از کاربرها بودند که یه مشکل کوچیکی داشتند و اومد و یه User ساختن و جواب گرفتند و دیگه برنگشتند. به نظرم همین 50 پست برای اینکه کاربری رو دائمی نگه داده مناسبه.
البته این فقط نظر من هست
درسته که بعضی ها User میسازند و با گرفتن جواب می روند اما مثلا میشه گفت 10 پست و 20 تشکر از کاربران گوناگون ملاکی باشه برای فرستادن پیام خصوصی .
اما دوستان نظر دیگه ای می دهند (همانند همین نظر) و من هم گفتم این امر فقط باعث به وجود آمدن پستهای بیهود هست
به هر حال قصد فوضولی ندارم و من هم کاربر دائی یا مدیر بخش نیستم ولی بر حال دلم برای سایتی به این خوبی میسوزه
vcldeveloper
شنبه 11 خرداد 1387, 16:52 عصر
این امر فقط باعث به وجود آمدن پستهای بیهود هست
شما یک نمونه نشان بدید که کاربری توانسته باشه 50 پست بیهوده زده باشه و به سطح دسترسی پیام خصوصی رسیده باشه!
اما مثلا میشه گفت 10 پست و 20 تشکر از کاربران گوناگون ملاکی باشه برای فرستادن پیام خصوصی .
به نظر شما دریافت تشکر از سایر کاربران آسانتر از ارسال 50 پست مفید هست؟!
محمدامین شریفی
شنبه 11 خرداد 1387, 22:24 عصر
میشه رابطهی ستاره ها رو با پست های کرده،سپاس های داده شده،سپاس های گرفته شده،زمان عضو شدن،مدت زمانی رو که در هفته در این وبگاه online هستی،تعداد دوستان،ستاره های دوستان،آگاه کردن مدیر از تخلف،تعداد مقاله ها رو در مرام نامه وبگاه بگویید؟
vcldeveloper
شنبه 11 خرداد 1387, 23:17 عصر
میشه رابطهی ستاره ها رو با پست های کرده،سپاس های داده شده،سپاس های گرفته شده،زمان عضو شدن،مدت زمانی رو که در هفته در این وبگاه online هستی،تعداد دوستان،ستاره های دوستان،آگاه کردن مدیر از تخلف،تعداد مقاله ها رو در مرام نامه وبگاه بگویید؟
این ستاره ها عملا چیز خاصی نیستند و با هیچکدام از مواردی که اشاره کردید رابطه ندارند، به جز تعداد پست های یک کاربر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.