ورود

View Full Version : سوال: چگونگي طراحي قالب براي سايت و استفاده از اون؟

mehrdad_shahian
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:06 صبح
سلام به همه دوستانمن دارم يه پروژه برنامه نويسي تحت وب مينويسم كه توي طراحي صفحاتش به مشكل برخوردم.حالا چه مشكلي:اينكه من از طرفي شنيده ام كه براي قرار گيري درست كنترل ها رو صفحه بهتره از جدول ها(Layout->Insert Table) استفاده كنيم و از طرفي كار با جدول ها كمي مشكله چون تا ميري يه طرفش رو دست بزني طرف ديگش به هم ميريزه و به خاطر همين زياد پويايي نداره.به نظر من سايت هايي كه خيلي از نظر طراحي عالي ميشن ننشستن خودشون علاف چاهارتا جدول بكنن.حتما نرم افزارهايي بوده كه طراحي رو براشون پويا كرده تا تونستن همچين سايتهايي رو طراحي كنن.تازه يه مشكل ديگه اي كه هست اينه كه وقتي تعداد صفحه هاي ما زياد باشن و نياز به يه قالب واحد داشته باشيم اين يه مقدار غير استاندارده اگه بخواهيم براي تك تكه صفحات جدول و استايل بسازيم(به نظر من حتما يه راه بهتري هم هست)حالا با اين توضيحات مفصل كسي نرم افزاري سراغ داره كه كار ما رو راه بيندازه؟.راستي من سايتمو با VB.NET طراحي ميكنم.

saeidejafari
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:43 صبح
سلام دوست عزيز!
من نمي دونم كه نرم افزار خاصي براي اين كار وجود داره يا نه ولي مي دونم كه با كار با جداول و استايل ها مطمئنا ميشه سايت خوبي رو در آورد در هنگام كار با جداول نكاتي وجود داره كه اگه رعايت كنيد مشكلي براتون پيش نمي ياد.
موفق باشيد.

محمدامین شریفی
یک شنبه 12 خرداد 1387, 12:19 عصر
آقا مهراد من که اومدم.
نگاه کن از آنهمه توضیحی که داده شد.استفاده کردی؟
این کد را آزمایش کن

<div dir="rtl">درود بر پرشیا</div>
اگه java script هم بلدی از این کد برای قرار دادن کدهات استفاده کن

<span id=persia>i love my land</span>
اگه می خوای چند تا صفحه html رو تو یه صفحه بزاری هم از این کد

<html>
<frameset cols = "25%, 25%,*">
<frame src ="yazdan.htm" />
<frame src ="mehr.htm" />
<frame src ="anahita.htm" />
</frameset>
</html>
استفاده از div فواید زیر را دارد:
1/امکان کنترن container
2/امکان نشان داده شدن هر بخش تا قبل از load کامل صفحه
-----------------------------------------
div هم کد html است

پیروز و شادکام باشید

baran_mehr
یک شنبه 12 خرداد 1387, 12:34 عصر
دوست عزیز اگر شما میخواهید اشیا رو راحت از مکانشون جابجا کنید،خیلی ساده میتونید از منو مسیر زیر زو طی کنید:
منو:Layout>>>Position>>>Auto-Position Options>>>Html Disigner>>>Css Positioning
و بعد از قسمت رو برو چک باکس اول رو تیکم بزن و و از کمبوباکس زیر اون گذینه اول رو انتخاب کن.
دیگه دردسر هم نداری و راحت طراحی میکنی.

twelve
یک شنبه 12 خرداد 1387, 13:09 عصر
عجب بحثی شده این طراحی قالب ! هر جا میری حرف از قالب میزنن :)) بابا یه خورده تخصصی تر به این مسئله بپردازید دوستان !!

<div dir="right">hello persia</div>

right هم داشتیم مگه ؟!

raravaice
یک شنبه 12 خرداد 1387, 13:15 عصر
<div dir="right">hello persia</div>rtl برای این مورد انتخاب استاندارد تری هست!

دوست عزیز اگر شما میخواهید اشیا رو راحت از مکانشون جابجا کنید،خیلی ساده میتونید از منو مسیر زیر زو طی کنید:
منو:Layout>>>Position>>>Auto-Position Options>>>Html Disigner>>>Css Positioning
و بعد از قسمت رو برو چک باکس اول رو تیکم بزن و و از کمبوباکس زیر اون گذینه اول رو انتخاب کن.این کار بدون رعایت قوانین خاص سورس HTML شما رو خیلی حجیم و به هم ریخته میکنه.

حتما نرم افزارهايي بوده كه طراحي رو براشون پويا كرده تا تونستن همچين سايتهايي رو طراحي كننهمیشه یادت باشه هیچ وقت یه نرم افزار نمیتونه جایگزین خوبی برای ذوق و سلیقه نوع بشر باشه.

تازه يه مشكل ديگه اي كه هست اينه كه وقتي تعداد صفحه هاي ما زياد باشن و نياز به يه قالب واحد داشته باشيم اين يه مقدار غير استاندارده اگه بخواهيم براي تك تكه صفحات جدول و استايل بسازيم(به نظر من حتما يه راه بهتري هم هست)100% یه راهی هست که مایکروسافت اونو برای visual studio نسخه 2005 به بعد پیش بینی کرده با نام Master Page.

مهراد جان درکل اینو بدون اگر میخوای یه سایت سبک،زیبا و با قابلیت بالا داشته باشی ختما باید به HTML,CSS و Javascript تسلط کامل داشته باشی و این کارو هیچ نرم افزاری نمی تونه برات انجام بده چون اینا فقط محیط هایی رو بر اساس سلیقه خودشون درست کردن که کار شما رو تا حدی راحت میکنه.

اگر با Visual Stadio کار میکنی پیشنهاد میدم نسخه 2008 اونو نصب کنی و طراحیات رو در مد HTML انجام بدی که بدونی داری چیکار میکنی چون اگر تو مد Design کار کنی خودش میاد اندازه و سایر Style ها رو جوری به صفحه اضافه میکنه که شناسایش از سمت شما خیلی سخته و HTML به هم ریخته ای داری.

موفق باشید

محمدامین شریفی
یک شنبه 12 خرداد 1387, 15:04 عصر
با اجازه twelve (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=25822) جان و یه کم حرفه ای کردن این تاپیک
یکی از راه هایی که شاید قشنگ باشد اینه که با xslt درون updatepanel ها یا div ها رو پر کرد به لینک :http://www.w3schools.com/xsl/default.asp
و نظر بدید چگونه می شه تعداد حروف را در دست گرفت وهنگامی که از یک اندازه بیشتر شد آنرا به صفحه بیشتر بخوانید منتقل کرد.

با سپاس از آنهایی که نمی گزارند تاپیک حاوی غلط باشند یا دارای نظرات ساده وابتدایی باشد

Mahdi.Kiani
یک شنبه 12 خرداد 1387, 21:15 عصر
سلام دوست عزیز
یه توضیح مختصری من براتون میدم...

طراحی و قالب بندی سایت، بر اساس استفاده از div به جای tabel مزایا و معایبی دارد..
یکی از معایبش، سخت بودن کار کردن با ان نسبت به کار کردن با tabel است. البته این سختی در ابتدای راه است و با کمی کار کردن، و تمرین، نتیجه بر عکس میشه. یعنی کار کردن با اون خیلی راحت تر میشه و البته لذت بخش تر..

tabel ها بزرگترین عیبشون اینه که در load تاخیر بیشتری دارند

بنابراین، بهتره که اگر می خوای سایتی طراحی خوب و حرفه ای داشته باشی از div استفاده کنی و برای قالب بندی ساییت هم از css و برای اعمال شاقه از js بهره ببری
اما نکته ای که هنوز مهمه اینه که tabel هنوز کتار گذاشته نشده و احتمالا تا آخر دنیای وب هم کنار گذاشته نخواهد شد.. هنوز برای طراحی فرم هایی که داده های آن ها به صورت tabular می باشد، هنوز بهترین انتخاب است.. ولی برای ظاهر سایتت، بهتره که از div استفاده کنید

اولین مشکلی که در مورد این روش طراحی ( استفاده از div )، معمولا کاربران با هاش بر خورد می کنند، تقسیم بندی صفحات وب توسط این روش هست. یا ساده تر بگم ستون بندی آن ..
برای حل این مشکل را ه های زیادی وجود دارد. یک راهش استفاده از روش faux Column می باشد. ( که کمی محدود کننده می باشد)
راه دیگر هم که استفاده از قواعد css ، ( استفاده از پروپرتی های float ، clear و ...) می باشد..

کتاب Designing.Without.Tables.Using.CSS یکی از بهترین کتاب ها در مورد استفاده از CSS می باشد.. کتاب فوق العاده ای هست. و برا ی شروع هم به دردتون می خوره..

و یه نکته دیگه هم اینکه همیشه فایل های css ای که نوشتی را توسط این سایت (http://jigsaw.w3.org/css-validator/) ، به قول معروف validate کن

موفق باشید

vcldeveloper
دوشنبه 13 خرداد 1387, 22:47 عصر
دوستانی که پست هاشون حذف شد لطفا دقت کنند، کاری نکنند که مجبور به برخورد شدیدتر و خدای نکرده اخراجشون بشیم.

موفق باشید

baran_mehr
سه شنبه 14 خرداد 1387, 09:43 صبح
سلام raravaice جان.
میشه درباره این قوانین بیشتر توضیح بدی.من اطلاعی درباره اونا ندارم و همیشه هم از همین روش استفاده میکنم.

این کار بدون رعایت قوانین خاص سورس HTML شما رو خیلی حجیم و به هم ریخته میکنه.

ممنون.

raravaice
سه شنبه 14 خرداد 1387, 10:16 صبح
میشه درباره این قوانین بیشتر توضیح بدی.من اطلاعی درباره اونا ندارم و همیشه هم از همین روش استفاده میکنم.

استفاده همیشگی از این موارد کار استانداردی نیست چون برای تنظیم کردن محل هر المان نیاز به مقدار دهی دقیق برای TOP و LEFT داری همینطور باید به Z-index ها دقت کنی که کدوم المان زیر هست کدوم رو.
باید دقیق بدونی کی و چه زمانی از absolut استفاده کنی و کی از relative و اینم باید بدونی که وقتی داری از relative استفاده میکنی در چه شرایطی باید با margin و padding منفی کار کنی و در چه شرایطی با top و left منفی چون در غیر این صورت گیجت میکنه و باید بدونی که المانی که یکی از position های بالارو میگیره دیگه float و clear روش تاثیر نداره مگر در شرایط خاص که داری relative میکنی.
در صورت کلی اگر بخوای ساختار کلی صفحه رو بر این مبنا پیاده سازی کنی باید خیلی دقت کنی و همه چیزو به دست Visual Studio نسپاری بلکه نویسنده کاراکتر به کاراکترش خودت باشی که تو سطح گسترده و پیچیده شدن کار دچار سردر گمی نشی.

موفق باشید

mehrdad_shahian
سه شنبه 14 خرداد 1387, 14:18 عصر
سلام
من با نظر raravaice موافقم.چون اون موقع بايد خيلي هواست جمع باشه كه كاربر ممكنه صفحه رو درچه حالتي مشاهده كنه.يعني اندازه پنجره اي كه باز كرده چهقدره(Height , Width چقدره).
من به اين نتيجه رسيده ام كه طراحي صفحه كار VB نيست بلكه ميشه از ابزارهاي بهتري از جمله Dreamweaver استفاده كرد كه اصلا براي همين كار ساخته شده.
حالا اگه كسي كتابي درباره آموزش Dreamweaver سراغ داره و تو بازار ايران هم موجوده،لطف كنه اسم كتاب رو به همراه نويسنده و مترجمش برامون بزاره.

باتشكر از همه

محمدامین شریفی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 18:31 عصر
سلام

من به اين نتيجه رسيده ام كه طراحي صفحه كار VB نيست بلكه ميشه از ابزارهاي بهتري از جمله Dreamweaver استفاده كرد كه اصلا براي همين كار ساخته شده.
حالا اگه كسي كتابي درباره آموزش Dreamweaver سراغ داره و تو بازار ايران هم موجوده،لطف كنه اسم كتاب رو به همراه نويسنده و مترجمش برامون بزاره.

باتشكر از همه
خوب چی شد یهویی به dream weaver فکر کردی.raravaice حرفش کلی بود و پیرامون طراحی css بود.آیا شما با css vs2008 کار کرده اید.که نتیجه گیری می کنید.
با ادامه دادن پست 7 موافقی ؟ مباحث خیلی دارن تکراری می شن.
یا آقای raravaice بیاید و توضیحاتی پیرامون css بدهد.چون منم نفهمیدم این چیزایی که گفت چه جوری ما را به مشکل میاندازند.چون منم دارم از ان چیزها استفاده می کنم

محمدامین شریفی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 18:38 عصر
اینم یه کتاب باهال که من خوندم:
گام به گام با ماکرومدیا دریم ویور ام ایکس مترجم:آرش تیغ بر.
در ضمن mehrdad_shahian (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=58550) منظورت از طراحی صفحات vb چیست؟
اصلا css یا html ربطی به php ,asp نداره چه برسه به c#,vb
پیروز باشی

twelve
سه شنبه 14 خرداد 1387, 23:47 عصر
این تاپیک یکی از اون بسیار مواردی است که گفتم در مورد طراحی در اون بحث شده !
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=104827

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 08:20 صبح
این تاپیک یکی از اون بسیار مواردی است که گفتم در مورد طراحی در اون بحث شده !
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=104827

که البته هیچ نکته فنی در 40 پست اون تاپیک به چشم نمی خوره!!!

دوستان در مورد طراحی قالب صفحاتتون با CSS اون کتابی که در پست قبل را معرفی کردم ازدست ندهید
موفق باشید

محمدامین شریفی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 09:13 صبح
که البته هیچ نکته فنی در 40 پست اون تاپیک به چشم نمی خوره!!!

دوستان در مورد طراحی قالب صفحاتتون با CSS اون کتابی که در پست قبل را معرفی کردم ازدست ندهید
موفق باشید
آقا مهدی میشه یه لینک برای بارگیری بدید؟

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:01 صبح
آقا مهدی میشه یه لینک برای بارگیری بدید؟

یادگیری چی؟ CSS؟
این (http://www.w3schools.com/css/default.asp) برای شروع خوبه..

این هم 42 قالب برای ستون بندی صفحات وب با CSS و روش Faux Column (http://www.code-sucks.com/css%20layouts/faux-css-layouts/) ( از این دست سایت ها که template های آماده می گذارند خیلی زیاده.. فقط سعی کنید که استفاده گر نباشید و سعی کنید که یاد بگیرید روش کار را)

fixed-width-css-layouts (http://www.code-sucks.com/css%20layouts/fixed-width-css-layouts/)

این هم بدک نیست (http://www.free-css.com/free-css-layouts.php)

گوگل را هم از دست ندهید

موفق باشید

mehrdad_shahian
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:43 صبح
کتاب Designing.Without.Tables.Using.CSS یکی از بهترین کتاب ها در مورد استفاده از CSS می باشد.. کتاب فوق العاده ای هست. و برا ی شروع هم به دردتون می خوره..

و یه نکته دیگه هم اینکه همیشه فایل های css ای که نوشتی را توسط این سایت (http://jigsaw.w3.org/css-validator/)، به قول معروف validate کن

موفق باشید
1-اين كتابي كه شما معرفي كرديد رو كجا ميشه پيداش كرد.
2-validate كردن يعني چي؟

محمدامین شریفی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:45 صبح
مهدی جون منظور از "بارگیری" همون download خارجی هاست.
آدرسی برای گرفتن کتاب که معرفی کردی

محمدامین شریفی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:50 صبح
من از همون وبگاه http://www.free-css.com/free-css-layouts.php استفاده می کنم.
validate کردن هم به معنی بررسی کردن اینکه css ما با آخرین استاندارد های w3c مطابق هست یا خیر.
vs خودش اینکار رو می کنه.و بهترین راه اینه که خودت با مرورگر های مختلف آزمایشش کنی

mehrdad_shahian
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:55 صبح
سلام
r.kiani اين سايتهايي كه معرفي كرديد عاليه.
فقط اگه اسباب زحمت نيست روش استفاده از فايلهاي css رو برامون توضيح بديد.(تو VB)

fazel_d
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 11:13 صبح
سلام دوست عزیز.
برخلاف عقیده شما من فکر می کنم کار با جدول ها برای خودش دنیایی داره و خیلی لذت بخشه. در صورتی که قلق کار دستت بیاد. من چند تا پیشنهاد برات دارم.
1-وقتی جدول تعریف می کنی حتما براش عرض width تعریف کن. در صورتیکه نیاز به ارتفاع مشخصی داره height هم تعریف کن.
2-گاهی وقتا نیاز به تعریف جداول توی هم داری. یعنی وقتی می خوای توی دو تا سطر زیر هم ستونهای غیر مشابه داشته باشی حتما باید توی هر سطر یعنی تگ <td> یک جدول جدید تعریف کنی.
3-برای استفاده از جداول بهترین نرم افزار fronpage هست که توی طراحی خیلی کمک می کنه. البته یادت باشه که کدهارو خوب یاد بگیری که دستی بتونی مشکل جداولتو حل کنی.
4-کارو اگه با CSS انجام بدی انعطاف سایتت بالا میره و خیلی راحت می تونی خواص جداولتو تعریف کنی.
برای طراحی صفحات غیر از جداول از لایه ها (تگ div) هم استفاده می کنن که کار با اون سخته و حوصله زیادی می خواد ولی بسیار جالب و انعطاف پذیره.
پیشنهاد می کنم به سایت من یه سری بزن http://readytemplate.net
من قالب های زیادی رو HTML کردم و بیشتر اونا هم با جداول بوده و بعضی هاشون با لایه ها. از نرم افزار frontpage برای طراحی جداول استفاده می کنم.
موفق و پیروز باشی.

mehrdad_shahian
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 14:31 عصر
سلام
fazel_d (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=3347) خيلي كارت درسته.سايت شما رو ديدم خيلي خيلي عالي بود.
هم سايت خوبي درست كرديد و هم سايتهاي زيبايي رو طراحي كرده ايد.من ازهمه اونهايي كه اين تاپيك رو ميبينند مي خواهم كه حتما به سايت ايشون يه سري بزنند.ضرر نميكنيد.

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 20:34 عصر
سلام دوست عزیز.
برخلاف عقیده شما من فکر می کنم کار با جدول ها برای خودش دنیایی داره و خیلی لذت بخشه. در صورتی که قلق کار دستت بیاد. من چند تا پیشنهاد برات دارم.
1-وقتی جدول تعریف می کنی حتما براش عرض width تعریف کن. در صورتیکه نیاز به ارتفاع مشخصی داره height هم تعریف کن.
2-گاهی وقتا نیاز به تعریف جداول توی هم داری. یعنی وقتی می خوای توی دو تا سطر زیر هم ستونهای غیر مشابه داشته باشی حتما باید توی هر سطر یعنی تگ <td> یک جدول جدید تعریف کنی.
3-برای استفاده از جداول بهترین نرم افزار fronpage هست که توی طراحی خیلی کمک می کنه. البته یادت باشه که کدهارو خوب یاد بگیری که دستی بتونی مشکل جداولتو حل کنی.
4-کارو اگه با CSS انجام بدی انعطاف سایتت بالا میره و خیلی راحت می تونی خواص جداولتو تعریف کنی.
برای طراحی صفحات غیر از جداول از لایه ها (تگ div) هم استفاده می کنن که کار با اون سخته و حوصله زیادی می خواد ولی بسیار جالب و انعطاف پذیره.
پیشنهاد می کنم به سایت من یه سری بزن http://readytemplate.net
من قالب های زیادی رو HTML کردم و بیشتر اونا هم با جداول بوده و بعضی هاشون با لایه ها. از نرم افزار frontpage برای طراحی جداول استفاده می کنم.
موفق و پیروز باشی.

یه مرور و مقایسه ای بین این دو روش داشته باشید

1-اين كتابي كه شما معرفي كرديد رو كجا ميشه پيداش كرد.

برای کاربر bia2dadash2 با پیغام خصوصی می فرستم
می تونید از ایشون بگیریر

مهدی جون منظور از "بارگیری" همون download خارجی هاست.
آدرسی برای گرفتن کتاب که معرفی کردی

می دونی چی شد؟ :قهقهه::قهقهه:
من در پست اول فکر کردم که شا نوشتید یادگیری :d ( الان دقت کردم ) ( قربون قدت برم خوب مگه down چش بود که نوشتی بار گیری؟) ( البته بد هم نیست که فارسی را پاس بداریم ولی اگر معنایی که می کنیم، خیلی با معنای کلمه اصلی آن فاصله نداشته باشد)

به هر حال لینک دانلود را براتون با پیغام خصوصی می فرستم

سلام
r.kiani اين سايتهايي كه معرفي كرديد عاليه.
فقط اگه اسباب زحمت نيست روش استفاده از فايلهاي css رو برامون توضيح بديد.(تو VB)
کلا سه روش برای به کار گیری فایل های CSS وجود دارد( ربطی هم به نوع زبان برنامه نویسی ندارد)
1) استفاده از Inline :
در این روش ، دستورات یا عبارات CSS داخل هر تگ به صورت مجزا توسط خاصیت Style نوشته می شود
مثال

<div style="background-color:Red;text-align:center;">
</div>

این روش چندان خوبی برای استفاده وسیع نمی باشد.. دلایل زیادی داره که مهمترینش اینه که reusable بودن این کد های CSS ای که به این صورت نوشته می شوند کم است

2) روش Embeded
این روش کمی بهتر از روش بالایی است.. به این شکل که در این روش، که کد های CSS داخل tag هد (<head> </heade>) نوشته می شوند.

مثال

<html>
<head>
<title>page title</title>
<style type="text/css">

body
{
text-align:center;
background-color:black;
color:White;
}

h1
{
color:Green;
padding:1em;

}

</style>

</head>

</body>

<h1>

sample styled Header One

</h1>
sample text in body
<br/>

</html>

3) روش External
در این روش که بیش از دو روش قبل مورد استفاده قرار می گیرید، کد های CSS در یک فایل جدا با پسوند CSS نوشته می شود.. سپس ارجاعی در بالای فایل Html به آن داده میشود

مثال

فرضا فایل css با نام test.css حاوی دستورات زیر است

body
{
text-align:center;
background-color:black;
color:White;
}

h1
{
color:Green;
padding:1em;

}

حالا برای لینک دادن به این فایل به روش زیر عمل می شود

<html>
<head>

<link href="test.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

</body>

<h1>

sample styled Header One

</h1>
sample text in body
<br/>

</html>

این روش برتری هایی نسبت به دو روش قبل دارد، که خارج از بحث این تاپیک می باشد

موفق باشید
پ و:
کد ها را با Notepad نوشتم و تست هم نکردم. اگر خطای syn دارد خودون درستش کنید

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 20:54 عصر
لینک کتاب را برای کاربر : bia2dadash2 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=45828) فرستادم..
دوستانی که این کتاب را می خواهندو نمی توانند از روی نت پیدا کنند یا حال جستجو ندارند با کاربر مذکور تماس بگیرند
موفق باشید

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 22:10 عصر
دوست عزیز اگه تو بارگیری مشکل داشتی اگه حجمش کمتر از 10 mb بود خودم اونو تو esnips می زارم. http://rapidshare.com/files/120068790/SitePoint_1_.HTML.Utopia.Designing.Without.Tables. Using.CSS.2nd.Edition.Apr.2006.rar.html
با سپاس از دوست بسیار خوب مهدی کیانی
دیگه فکر کنم درام این تاپیک هم تموم شد

دوست عزیز
من با پیغام خصوصی برای شما فرستادم که لینک را اینجا نگذارم ( به دلیل قوانین ).. و الا خودم می تونستم اینجا بذارمش
حجم فشرده شدش هم تقریبا 5 mg هست
موفق باشید

محمدامین شریفی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 22:34 عصر
دوست عزیز
من با پیغام خصوصی برای شما فرستادم که لینک را اینجا نگذارم ( به دلیل قوانین ).. و الا خودم می تونستم اینجا بذارمش
حجم فشرده شدش هم تقریبا 5 mg هست
موفق باشید
درود بر شما
من چون جاهای دیگه هم دیدم که لینک دادن اینکارو کردم به هر حال پاکش کردم

mehrdad_shahian
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:07 عصر
[quote=r.kiani;529989]

<html>
<head>

<link href="test.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

</html>

سلام
كار rel چيه اينجا؟
quote]

fazel_d
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:26 عصر
rel ارتباط بین فایل فعلی و فایل مقصدو مشخص می کنه. مثلا اینجا می گه این ارتباط مربوط به شیوه نامه ها هست.

محمدامین شریفی
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 22:57 عصر
آقای mehrdad_shahian اینجا forum است نه tutorial
اگه مشتاق به یادگیری هستی همون کتابی که آقا مهدی کیانی گفتند را مطالعه کن.
میتونی تو google هم "آموزش css" را جستجو کنید.
کتاب html &css انتشارات ققنوس هم خیلی جالب از ابتدا تا پایان را یاد داده است
-----------------------------
پیروز باشید

mehrdad_shahian
جمعه 17 خرداد 1387, 23:56 عصر
rel ارتباط بین فایل فعلی و فایل مقصدو مشخص می کنه. مثلا اینجا می گه این ارتباط مربوط به شیوه نامه ها هست.
سلام
پس كار type چيه؟
ميشه بيشتر توضيح بديد.:متفکر:

mehrdad_shahian
شنبه 18 خرداد 1387, 00:15 صبح
آقای mehrdad_shahian اینجا forum است نه tutorial
اگه مشتاق به یادگیری هستی همون کتابی که آقا مهدی کیانی گفتند را مطالعه کن.
میتونی تو google هم "آموزش css" را جستجو کنید.
کتاب html &css انتشارات ققنوس هم خیلی جالب از ابتدا تا پایان را یاد داده است
-----------------------------
پیروز باشید
سلام
ميشه بگيد پس اينجا دقيقا براي چه كاريه؟
پس اين همه مقاله كه توي قسمتهاي مختلف وجود داره چين؟(مگه آموزش نيستن؟):گیج:

fazel_d
شنبه 18 خرداد 1387, 07:47 صبح
راستش منم منظور bia2dadash2 رو نفهمیدم. forum برای بحث و گفتگو هست. tutorial به آموزش کلی گفته میشه. یعنی یک نفر یک مبحث آموزشی رو بصورت جامع مطرح کنه. اما این مباحث به صورت بحث و گفتگو مطرح میشه. اینجا هم برای همین کار هست. نیومدیم چاق سلامتی کنیم که.
از دوستان هم اگه کسی حوصله این بحث رو نداره یک راه ساده اینه که به این بحث وارد نشه.
گر چه آقا مهرداد هم نیاز داره یک کتاب HTML بخونه. ولی اینجا جای مطرح کردن همین جور بحث هاست.

mehrdad_shahian
یک شنبه 19 خرداد 1387, 19:16 عصر
سلام
مثل اينكه حالا ديگه واقعا سر دوستان رو به درد آوردم:-o
من از اين صحبتها سه نتيجه گرفتم:
1-اول از همه html و بعد از اون css رو و در آخر هم جاوا اسكريپت رو خوب ياد بگيرم.
2-بهترين نرم افزار براي طراحي سايت dreamweaver هستش.(بنا به راي اكثريت)
3-و بهترين روش براي طراحي سايت استفاده از css هاست.(بنا به راي اكثريت)

خب درست نتيجه گيري كردم؟
به اميد موفقيت روز افزون.
3-

mehrdad_shahian
سه شنبه 21 خرداد 1387, 15:04 عصر
چند سايتي كه آموزشهاي خوبي در مورد HTML و CSS و JAVASCRIPT دارند:
http://www.neopersia.org/index.php
http://www.macromediax.com/learn/category.asp?cat=html

aliraad
سه شنبه 28 خرداد 1387, 12:00 عصر
سلام به همه دوستانمن دارم يه پروژه برنامه نويسي تحت وب مينويسم كه توي طراحي صفحاتش به مشكل برخوردم.حالا چه مشكلي:اينكه من از طرفي شنيده ام كه براي قرار گيري درست كنترل ها رو صفحه بهتره از جدول ها(Layout->Insert Table) استفاده كنيم و از طرفي كار با جدول ها كمي مشكله چون تا ميري يه طرفش رو دست بزني طرف ديگش به هم ميريزه و به خاطر همين زياد پويايي نداره.به نظر من سايت هايي كه خيلي از نظر طراحي عالي ميشن ننشستن خودشون علاف چاهارتا جدول بكنن.حتما نرم افزارهايي بوده كه طراحي رو براشون پويا كرده تا تونستن همچين سايتهايي رو طراحي كنن.تازه يه مشكل ديگه اي كه هست اينه كه وقتي تعداد صفحه هاي ما زياد باشن و نياز به يه قالب واحد داشته باشيم اين يه مقدار غير استاندارده اگه بخواهيم براي تك تكه صفحات جدول و استايل بسازيم(به نظر من حتما يه راه بهتري هم هست)حالا با اين توضيحات مفصل كسي نرم افزاري سراغ داره كه كار ما رو راه بيندازه؟.راستي من سايتمو با VB.NET طراحي ميكنم.

در مورد مشکل اول که دوستان به تفضیل پاسخ ارایه دادند ولی در مورد مشکل دوم که تعداد صفحات زیاد شدن
شما به راحتی از یک صفحه مادر به اسم مستر پیج در ویژوال استودیو و همچنین یک صفحه با قابلیت های کمتر از این که گفتم به نام تمپلیت در دریم ویور میتوانید استفاده کنید تا قالب برای شما تکرار شود البته قابلیت های مستر پیج به مراتب بیشتر است و در برخی موارد کاربرد متفاوتی خواهد داشت که مورد توجه شما قرار خواهد گرفت

delphi77
یک شنبه 16 تیر 1387, 11:19 صبح
سلام دوست عزیز
یه توضیح مختصری من براتون میدم...

طراحی و قالب بندی سایت، بر اساس استفاده از div ...

با تشکر از شما آیا نرم افزاری یا ابزاری وجود دارد که در این راه کمک کند

delphi77
یک شنبه 16 تیر 1387, 14:26 عصر
در مورد مشکل اول که دوستان به تفضیل پاسخ ارایه دادند ولی در مورد مشکل دوم که تعداد صفحات زیاد شدن
شما به راحتی از یک صفحه مادر به اسم مستر پیج ...

با تشکر من میخواهم بدونم شما آیا یک مستر پیج با php هم درست کردید به لینکش را بگذارید

محمدامین شریفی
یک شنبه 16 تیر 1387, 19:59 عصر
با تشکر از شما آیا نرم افزاری یا ابزاری وجود دارد که در این راه کمک کند

کلا بحث سر این موضوع بود لطفا یکبار پست ها را با دقت بخوانید
تا پست بیهوده زده نشود

delphi77
دوشنبه 17 تیر 1387, 09:41 صبح
خوب می دانم من یک زمانی طراحیم را توی فوتوشاپ می کردم بعد می رفتم توی ایمیج ریدی و slice می زدم بعد کانورت می کردم به حالا div یا table روش سریعی بود ولی خوب نه! نظر دوستتان چیه><

محمدامین شریفی
دوشنبه 17 تیر 1387, 13:34 عصر
خوب می دانم من یک زمانی طراحیم را توی فوتوشاپ می کردم بعد می رفتم توی ایمیج ریدی و slice می زدم بعد کانورت می کردم به حالا div یا table روش سریعی بود ولی خوب نه! نظر دوستتان چیه><
در خارج دنیای web progamer ها web designer ها و database programer ها فرق دارد یعنی هر کدام دارای گروه جدایی هستند.ولی در ایران چون بیشتر گروه ها اعضایشان web develepor هستند با همان نرم افزارهایی که برنامه می نویسند ، طراحی می کنند.photoshop هم برای ویرایش گرافیک
php designer,visual studio,dream weaver
در این راستا استفاده می شود
experssion suite هم چیز جالبی است.
با چه نرم افزاری برنامه نویسی می کنید؟

delphi77
سه شنبه 18 تیر 1387, 09:32 صبح
من هم کار asp.net (C# ) می کنم که توی خود V.S کار می کنم
و هم php که البته php را توی zend و phpdesigner , DW یعنی جای مشخصی نداره

ولی طراحی را بیشتر با فرانت پیج انجام می دهم و css هام هم توی TopStyle3

به هر حال دنبال یک راه بهتر و سریعترم

محمدامین شریفی
سه شنبه 18 تیر 1387, 14:26 عصر
front page که خدایش رحمت کند
بجاش experssion suite اومده.با همین کار کن

delphi77
چهارشنبه 19 تیر 1387, 10:53 صبح
نرم افزاری هست که مثلا اگر من توی کدم یک تابع از جای دیگه توش صدا کردم به من بگه که این تابع ریسورسش کجاست
منظور تمام اینکلود ها و ریکوار ها و فانکشن های داخل آنها و چه php و چه js

محمدامین شریفی
چهارشنبه 19 تیر 1387, 15:10 عصر
نرم افزاری هست که مثلا اگر من توی کدم یک تابع از جای دیگه توش صدا کردم به من بگه که این تابع ریسورسش کجاست
منظور تمام اینکلود ها و ریکوار ها و فانکشن های داخل آنها و چه php و چه js

میشه درموردش بیشتر بگی؟