ورود

View Full Version : دریافت شماره تلفن تماس گیرنده

najafzade
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:17 صبح
سلام
من در مورد یافتن شماره تلفن تماس گیرنده که همان Caller ID است یه سرچی تو این وب سایت زدم.
بیش از 100 مورد پیدا کردم که واقعا یکیش به درد نمی خوره!:اشتباه:

حالا این سوال رو می خوام ازتون بپرسم که چطوری می شه یک برنامه نوشت که وقتی تلفن زنگ زد شماره تلفن رو نشون بده.

البته این سوال رو هم دارم که چه نوع مودم و چه نوع نرم افزاری باید استفاده بشه و روش Setup و تنظیماتش چی هست؟

متشکرم

mpmsoft
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:33 صبح
دوست عزیز شما واقعا همشو خوندی ؟

من خودم شخصا باور کن رو این موضوع تو تاپیک های مختلف زیاد صحبت کردم

خلاصه مطلب :

رو مودم فکر نکن چون اصلا کارا نیست
دلیل : مودمها فقط سیستم Fsk رو جواب میده و مناطق مخابراطی ایران از سوئیچهای مختلفی استفاده می کنه (fsk1-fsk2-dtmf) بنابراین برنامت توی تمامی مناطق کار نمی کنه

من توصیه می کنم اگر می خواهی نرم افزار استیبل بنویسی از دستگاههای کالر آیدی استفاده کن : برو تو این سایت www.harris.ir

برای کار با مودم از کامپوننت Kdtele می تونی استفاده کنی یه سرچ بزن تو سایت لینک دانلودش هست

najafzade
یک شنبه 12 خرداد 1387, 19:15 عصر
سلام مجدد
آقا واقعا لطف فرمودیدن.
ان شالا باهاشون تماس میگیرم.

من واقعا 80% از مطالب رو بررسی کردم. نرم افزاری رو که شما فرمودین قبلا نصب کردم. نرم افزار excel tele tools و چند تا دیگه رو هم تست کردم. ولی جواب نگرفتم.

ولی خوب . در نهایت شما یک جواب قانع کننده و بسیار شفاف دادین. این چیزیه که خیلی کم پیدا می شه.

خلاصه خیلی متشکرم از راهنمائیتون.:تشویق:

SilverLearn
چهارشنبه 24 مهر 1387, 01:04 صبح
با سلام دوستان من در مورد سورس چنین نرم افزاری چیزی نمی دونم ولی از نظر سخت افزاری باید مودم شما خصیصه ای به نام v92 را برای اینکار پشتیبانی کنه

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
بهترین سایت تفریحی آموزشی
WWW.Silverlearn.Tk