ورود

View Full Version : فعالیت در زمینه تهیه نرم افزار برنامه هفتگی مدارس

ابی بنی حسینی
دوشنبه 13 خرداد 1387, 06:49 صبح
خدمت برادران عزیز - با سلام
آیا تا به حال کسی از اساتید محترم در زمینه تهیه برنامه هفتگی مدارس (راهنمایی یا دبیرستان) فعالیتی انجام داده یا نه؟

rezamim
دوشنبه 13 خرداد 1387, 08:30 صبح
سال 78 ما خواستيم اينكارو انجام بديم. البته نه بصورت بازاري بلكه بصورت علمي. كلي هم وقت گذاشتيم و پارامترهاي مختلف رو مشخص كرديم و به هركدوم ارزش وزني و ... داديم ( بر اساس مدلهاي علمي ) ولي متاسفانه اينقدر اينكار بطور بي نظم انجام ميشه كه تمام فرمولها رو بهم ميريزه و بنابراين از خيرش گذشتيم. همين حالا هم مديرا سعي ميكنن يه برنامه رو كه دارن معلمهاشون رو بر اون اساس انتخاب كنن و يا كمترين تغيير رو در برنامه بدن. البته من برنامه هايي رو در اين مورد ديدم ولي همشون بقول معروف نيم بندن و يه كارهايي رو ميكنن ( كه البته زحمت ميكشن ) و بقيه رو بصورت دستي در اختيار مدير قرار ميدن. در اين زمينه نرم افزار هاي خارجي هم موجوده كه البته بخاطر انظباط اونها در انجام امور به خوبي جواب ميده.

ابی بنی حسینی
دوشنبه 13 خرداد 1387, 21:27 عصر
برادر عزیز rezamim با تشکر از وقتی که گذاشتید. اساتید دیگه اگه تو این زمینه کار کردن به چنین برنامه ای مورد نیازه در مورد قیمت هم سعی میکنم به توافق برسیم. متشکرم

HadiVB
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 16:10 عصر
نوشتن یک برنامه چیدمان برنامه هفتگی مدارس ایران کار بسیار مشکلی است همانطور که جناب rezamim فرمودن ولی من توانسته ام تا کنون رو این برنامه با موفقیت کار کنم (البته هنوز 80% برنامه را می چیند) این 80% را هم مدبون Table برنامه ام.
تنها راه برای این برنامه تجسم اطلاعات روی جدول است با انتخاب چند مجهول معاون برای معلمان و دروشان می توان این مشکل را حل کرد.
اجازه دهید بیشتر توضیح بدهم:
به طور مثال آقای حسنی دبیر رشته تدریس ریاضی است.
رشته تدریس ریاضی:
ریاضی 1
ریاضی 2
حسابان
دیفرانسیل
جبر و احتمال
گسسته
هندسه 1
هندسه 2
آمار
کلاس 101 معرف کلاس 1 پایه اول است دروس مربوط به این پایه :
دینی
ادبیات و زبان فارسی
ریاضی 1
آمار
زبان انگلیسی 1
و...
بنابر این آقای حسنی می تواند برای دروس ریاضی 1 و آمار در کلاس 101 تدریس کند
پس باید ساعات حضور وی را با ساعات تشکیل کلاس تطبیق دهید
(اگر تازه قبلش دبیر دیگری آن ساعت را نگرفته باشد)

HadiVB
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 16:16 عصر
در ضمن اگه شما یا کس دیگری هم در این زمینه تحقیق میکند لطفا مرا هم در جرایان بگذارد
Hadi_zaker2001@yahoo.com

NewFoxStudent
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 16:46 عصر
من قبلا این برنامه رو با همکاری گروه نرم افزاری امید نوشتم
مشکل اصلی اینه که بعد از طراحی برنامه هفتگی توسط کاربر دبیرها به دلایل مختلف طبق اون عمل نمیکنند و کاربر مجبور میشه برنامه هفتگی رو تغییر بده و این بدترین جای مساله است
به عنوان مثال یه برنامه ماهیانه برای یک ماه تهیه میشه بعد از یک ماه گزارشات نرم افزار با واقعیت یکی نیست چون تمام برنامه ماهیانه توسط دبیران به درستی اجرا نشده
برنامه ما در حال حاضر توی یه دبیرستان نصبه اما به دلیل بالا ازش استفاده نمیشه
مدیر دبیرستان ترجیح میده برنامه هفتگی رو دستی درست کنه
به هر حال اگه گروه نرم افزاری امید اجازه بده میتونم دیتابیس این برنامه رو براتون بفرستم
برای اجازه گرفتن باهاشون تماس میگیرم
این دیتابیس اسکیوال هستش

HadiVB
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 21:19 عصر
من قبلا این برنامه رو با همکاری گروه نرم افزاری امید نوشتم
مشکل اصلی اینه که بعد از طراحی برنامه هفتگی توسط کاربر دبیرها به دلایل مختلف طبق اون عمل نمیکنند و کاربر مجبور میشه برنامه هفتگی رو تغییر بده و این بدترین جای مساله است
به عنوان مثال یه برنامه ماهیانه برای یک ماه تهیه میشه بعد از یک ماه گزارشات نرم افزار با واقعیت یکی نیست چون تمام برنامه ماهیانه توسط دبیران به درستی اجرا نشده
برنامه ما در حال حاضر توی یه دبیرستان نصبه اما به دلیل بالا ازش استفاده نمیشه
مدیر دبیرستان ترجیح میده برنامه هفتگی رو دستی درست کنه
به هر حال اگه گروه نرم افزاری امید اجازه بده میتونم دیتابیس این برنامه رو براتون بفرستم
برای اجازه گرفتن باهاشون تماس میگیرم
این دیتابیس اسکیوال هستش
ببخشید یعنی شما برنامه رو بدون توجه به ساعاتی که دبیر می تواند در مدرسه حضور داشته باشد می چینید و به اون می گید که طبق این روزها بیا مدرسه.
این طور نیست که شما باید برنامه رو طبق ساعات حضور دبیر بچینید چون ممکن همون روزی که شما براش تعیین کردین توی یک مدرسه دیگه درس داشته باشه:متفکر:

NewFoxStudent
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 16:02 عصر
ببینید کاربر یک برنامه هفتگی با استفاده از این نرم افزار طراحی میکنه
طبق ساعاتی که دبیر ها حضور دارند و میتونند بیان

حالا یه دبیر مریض میشه یا توی راه مدرسه تصادف میکنه
تو این حالت کاربر باید بتونه برنامه هفتگی طراحی شده رو ویرایش کنه
اینجاست که مشکلات کار شروع میشه
امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم

pooyeshpajooh
یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:19 عصر
به نظر من این مسئله مشابه مسئله ریاضی کوله پشتی صفر می مونه و اصلا به جواب نمی رسه
(مسئله انتخاب بهترین گزینه از بین گزینه بطوری که همه گزینه ها انتخاب شوند )

zohair3003
یک شنبه 21 مهر 1387, 11:10 صبح
من از سال 79 تا الان حدود 4 نوع مختلف طرح را برای پیاده سازی این برنامه انجام دادم ولی همگی تا 80 در صد درست پیش می روند ولی باز در قسمت هایی راه تقریبا بسته می شد آخرین برنامه ایی که مشغول کار روی آن بودم تمام حالات علمی را برای آن درنظر گرفتم خیلی عالی پیشرفته ولی هنوز به 100 در صد نرسیده است

HadiVB
سه شنبه 21 آبان 1387, 12:26 عصر
اساتید به جای اینکه از سختی کار صحبت کنیم بهتره الگوریتم هایی رو پیشنهاد کنیم تا بشه یک نتیجه ای گرفت

HadiVB
جمعه 12 تیر 1388, 11:28 صبح
واقعا ناامید شدم از سایت برنامه نویس چون من اگر این سوالات را در دیگر سایت ها نوشته بودم تا به حال 1000 تا جواب شنیده بودم ولی تو این سایت ... واقعا................

kia1349
شنبه 13 تیر 1388, 18:44 عصر
دوست عزیز زود قضاوت نکنید
توی این سایت همه و همه تعهد دارند به سوالات مطروحه پاسخ مناسب بدهند ولی موضوعی که در موردش سوال شده قبلا بطور مفصل مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار گرفته و چون متاسفانه پیروی از قوانین و مقررات یکسان و منطقی در اکثر سازمانها امری محاله به همین خاطر زحمات دوستان در مراحل نهائی و با توجه به درخواستهای غیر منطقی مشتری به بن بست خورده