PDA

View Full Version : خبر: همکاری کاربران پارسی زبان در ثبت رکورد جهانی گینس برای دانلود فایرفکس 3

emad_67
دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:09 صبح
وبلاگ موزیلا نوشته است، فایرفاکسی‌ها قصد دارند در اقدامی جالب رکورد تعداد دانلود یک نرم‌افزار را در 24 ساعت بشکنند و با این کار نام نسخه سوم فایرفاکس (Mozilla Firefox 3.0) را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنند.

با وجود آنکه هنوز تاریخ دقیق عرضه نسخه سوم از مرورگر موزیلا فایرفاکس مشخص نشده است، اما علاقه مندان می توانند از هم اکنون با ورود به صفحه ویژه طراحی شده برای این امر ملیت و آدرس ایمیل خود را وارد نموده تا جزو نخستین افرادی باشند که پس از آماده شدن نسخه نهایی فایرفاکس 3 ضمن اطلاع، لینک های دانلود آنرا نیز دریافت می کنند.

شما با پر کردن فرم های صفحه مذکور، در واقع التزام اخلاقی می‌دهید که در روز نخست انتشار، فایرفاکس 3 را دانلود می کنید تا به جمع میلیون ها نفری بپیوندید که قصد دارند نامی از از این مرورگر محبوب در کتاب گینس برجای بگذارند.

راهنما: با ورود به صفحه نام نویسی (http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/) بر روی دکمه قرمز رنگ "Pledge Now" کلیک نمایید. ابتدا نام کشور Iran را انتخاب کرده و سپس ایمیل خود را وارد کنید. در انتها بر روی دکمه "Pledge Now" کلیک نمایید.
منبع: winbeta (http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=3599)

Mehdi Asgari
دوشنبه 13 خرداد 1387, 11:01 صبح
بعد اون وقت چه اتفاقی می افته ؟
تاثیری در کارکرد فایرفاکس هم داره ؟
مشک آن است که ...

Arman_gh
دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:30 عصر
بعد اون وقت چه اتفاقی می افته ؟
تاثیری در کارکرد فایرفاکس هم داره ؟
مشک آن است که ...

http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/
وظیفه‌ی این بخش گسترش دادن ِ فایرفاکس میان مردم است نه بهبود کارکرد و کارایی فایرفاکس. در ضمن این یک تبلیغ برای فایرفاکس است. گمان نکنم فکر کنید هر کسی که تبلیغ می‌کند لابد مُشکی است که نمی‌بوید؟!

Bayazee
جمعه 17 خرداد 1387, 03:45 صبح
اینطوری همه و مخصوصا توصعه دهندگان فایرفاکس و سایر برنامه های می فهمند که بخش مهمی از کاربراشون فارسی زبان و ایرانی هست !‌ امکانات بیشتری رو در نظر می گیرند و وقت بیشتری می گذارند نیز محدودیت هایی چون بستن دانلود و غیره رو کمتر اعمال می کنند و ...

P0uy4 53z4r
جمعه 17 خرداد 1387, 12:11 عصر
سلام

من خودم شخصاً 5-6 تا Bug اساسی پيدا کردم و گزارش دادم ، هنوز بتا هست و تا کامل بشه طول ميکشه.

نسخه کامل اون هم باگ داره 100%

از نظر امنيتی Opera بهتره !

مهدی کرامتی
جمعه 17 خرداد 1387, 12:12 عصر
بستن دانلود مختص نرم افزارهای تجاری است، نه نرم افزارهای Open Source

Fariba_NJ
جمعه 17 خرداد 1387, 22:13 عصر

سلام،
اما برای دانلود Add On های فایرفاکس من مشکل دارم و از یکی دو نفری هم پرسیدم و این جواب را دادند که برای کاربران ایرانی غیر قابل دسترس شده! البته اینکه از طرف Mozilla یا از طرف خود ایرانی ها!!! نمی دونم!

zeelog
دوشنبه 20 خرداد 1387, 10:50 صبح
بسته شدن امکان دانلود به سیاست های سایت مورد نظر بستگی داره و هیچ فرقی نداره که یک مجوز آزاد داشته باشه یا تجاری
ازادی نرم افزار, ازادی حق استفاده از اون رو تضمین میکنه نه امکان داونلود برای همه

vahid4134
دوشنبه 20 خرداد 1387, 14:00 عصر

دوست عزیز اشاره کردند که به سیاستهای سایت و مخصوصا سیاستهایی کشوری که شرکت در اون قرار داره بستگی داره.
مثل گوگل کد که اجازه دانلود رو نمیده.

سلام،
اما برای دانلود Add On های فایرفاکس من مشکل دارم و از یکی دو نفری هم پرسیدم و این جواب را دادند که برای کاربران ایرانی غیر قابل دسترس شده! البته اینکه از طرف Mozilla یا از طرف خود ایرانی ها!!! نمی دونم!

من تا به حال نشنیدم که فایرفاکس دانلود رو برای ایران بسته باشه. شاید مشکل شما این باشه که میگه باید عضو بشید بعد دانلود کنیم