View Full Version : اعتبار مدارک مایکروسافت
bita_naz
دوشنبه 13 خرداد 1387, 16:43 عصر
سلام دوستان
آیا مدارک MCSE و MCTS در حال حاضر بعضی از موسسات دارن می دن اعتبار داره؟
من می خاستم کلاس برم مجتمع فنی (دیباگران) ولی وقتی تماس گرفتم گفتن مدارکی که می دن مال وزارت علوم هست نه مدارک اورژینال مایکروسافت و اونایی هم که تا حالا مدرک گرفتن از مایکروسافت و ایرانی بودن مدارکشون ابطال شده.
در ضمن مدیریت صنعتی هم همین رو گفت.
حالا چکار باید کرد . لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
ali_kolahdoozan
دوشنبه 13 خرداد 1387, 20:43 عصر
دروغ گفته اند . شما توان امتحان دادن پيدا كنيد . من به صورت remote به سرور تركيه وصلتان ميكنم امتحان بدهيد . قبول بشين مثل اينه كه توي تركيه پشت سيستم نشسته ايد براي ارسال مدارك هم آدرس يكي در خارج ايران رو بدين تا به دستتان برساند .
رضا عربلو
سه شنبه 14 خرداد 1387, 04:47 صبح
در ایران برای استخدام و کار بلی ولی در خارج از کشور هیچ اعتباری ندارد.
در صورتی که مدرکتان را از یک آموزشکده معتبر بین اللملی که از مایکروسافت مجوز داشته باشد بگیرید مدرک شما از دید مایکروسافت معتبر است)
bita_naz
سه شنبه 14 خرداد 1387, 11:44 صبح
ممنون از راهنمایی شما
3 تا سوال دیکه
1- آموزشگاه هایی رو که بالا گفتم آیا بدردبخور هستن یا نه؟
2- یه جا شنیدم که می شه امتحان ها رو یه جوری تنظیم کرد که به همراه MCSE مدارک MCSA و MCDBA رو هم گرفت. آیا این موضوع درسته؟
3- اعتبار این مدارک در خارج از کشور در چه حدی هست .مثلا دبی؟؟ --مدارک سیسکو فکر کنم معتبرتر باشه
مرسی:لبخندساده:
xvision
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 20:54 عصر
دوست عزيز
1 - مراكزي كه اسم بردي مراكز خوبي هستن ولي مهم اينه كه شما بتوني امتحان رو قبول بشي به عبارت بهتر هيچ كس از شما نمي پرسه كجا خوندي مي پرسن چي بلدي !
2 - بله اين موضوع درسته شما بايد امتحانات مشترك رو پيدا كني و امتحانات مخصوص به هر كدوم رو هم شركت كني
3 - مدارك اصلي ماكروسافت مدارك معتبري هستن ولي اگه شما ميخواي از اونها در خارج از كشور استفاده كني بايد ببيني توي اون كشور چه نوع برنامه نويسي بيشتر خريدار داره مثلا توي استراليا خيلي خوبن ولي بعضي كشور ها بيشتر روي جاوا يا مثل اون كار ميكنن بنابراين با وجود معتبر بودنشون ممكنه با كمبود كار مواجه بشين !:متعجب:
migrant
جمعه 12 مهر 1387, 20:21 عصر
سلام به همه دوستان
در مورد مطلبی که گفت یکی از دوستان مگه در ایران هنوز این امتحانات برگزار میشه ؟؟؟؟ فکر کنم بهترین راه رفتن به کشور های مجاور مثل دبی یا ترکیه باشه . درست نمی گم ؟؟؟؟؟
بعد آیا حتما باید در کلاس ها شرکت کرد ؟ نمیشه کسی خودش از طریق سایت مایکروسافت ثبت نام کنه و در دبی امتحان بده ؟؟؟؟؟
hghyami
شنبه 13 مهر 1387, 01:38 صبح
در ایران برای استخدام و کار بلی ولی در خارج از کشور هیچ اعتباری ندارد.
در صورتی که مدرکتان را از یک آموزشکده معتبر بین اللملی که از مایکروسافت مجوز داشته باشد بگیرید مدرک شما از دید مایکروسافت معتبر است)
نه عزيز اينطورى هم كه شما ميگى نيست
MCSA min 3 ta MCP
MCSE 7 ta MCP
MCSE alan hameh ja arzesh dareh kam ya ziyad vali hanooz mohem hast. Vali mohem tar inkeh aya baladi yana.
cybercoder
شنبه 13 مهر 1387, 08:26 صبح
همه این مسائل پولسازیه، به نظر شما میشه مدرک کسی رو ابطال کرد چون در فلان جا زندگی می کنه؟
من به شما بسته های Multimedia ی ittttc رو پیشنهاد می دم و کتاب های خودش بخونید و خودتون برید امتحان بدید.
hghyami
شنبه 13 مهر 1387, 13:59 عصر
نه، من خودم MCT دارم و براى اينكه مدركش رو بگيرى ۴ marhala رو پشت سر بگذرى. tooo يك كيش كامل در اينجور موارد توضيح ميدن.
چند كشور هست كه نميشه توش امتحان داد كه ايران هم يك كيش هست. اگر كسى بياد بگه من تو ايران قانونى امتحان ميگيرم ۱۰۰% مشكل داره. دوست مون هم بالا گفت گفت من remote session باز ميكنم با تركى و اونجا امتحان بده.
در مورد بسته هاى ammozeshi هم يك چيزى رو از من به عنوان كسى كه تجربه داره قبول كنيد. خوندن يك طرف ولى تونستن و انجام كار يك طرف. شما ممكن هست تو كتاب خيلى ياد بگيريد ولى با amalish از زمين تا آسمون فرق داره. نمونه نسب Active Directory.
DCPROMO و برو جلو. حالا اگر وقتى كه داشت dcpromo رون ميشد مشكل بر خرد يا اينكه setup مشكل داشت؟؟؟؟ چند تا كتاب سراغ داريد كه بگه چطورى اينرو حال كنيد؟؟؟؟
Exchange سرور.
نصبش راحت ولى trouble shooting/ Setup منطقى/ چطورى Open Relay نشيم/ فيلترينگ ها چى هستن و گيره ؟؟؟؟؟ تو كتاب چقدر توضيح در موردش هست.
حالا من يك پشنهاد دارم
يك چيزى كه من هميشه با همه ميگم بهترين راه براى تمرين هست استفاده از VMWARE سرور كا مجانى هست. رو داس tgahetoon install كنيد و روش هر چند تا كه مى خواهين سرور/client install كنيد. اينطورى تضمين ميكنم كه tajrobatoon بالا ميره. چون ميتونيد تمرين كنيد و همه چيز رو آزمايش كنيد.
( فكر كنم زياد حرف زدم ببخشيد )
cybercoder
شنبه 13 مهر 1387, 14:33 عصر
چند كشور هست كه نميشه توش امتحان داد كه ايران هم يك كيش هست. اگر كسى بياد بگه من تو ايران قانونى امتحان ميگيرم ۱۰۰% مشكل داره. دوست مون هم بالا گفت گفت من remote session باز ميكنم با تركى و اونجا امتحان بده.
به نظر شما میشه مدرک کسی رو ابطال کرد چون در فلان جا زندگی می کنه؟
[quote]
زندگی کردن با امتحان دادن فرق می کنه عزیز شما می تونی بری کشور x امتحان بدی برگردی به کشور خودت!
[quote]
در مورد بسته هاى ammozeshi هم يك چيزى رو از من به عنوان كسى كه تجربه داره قبول كنيد. خوندن يك طرف ولى تونستن و انجام كار يك طرف. شما ممكن هست تو كتاب خيلى ياد بگيريد ولى با amalish از زمين تا آسمون فرق داره. نمونه نسب Active Directory.
تجربه کاری شما این طور می گه ولی قواعد کلی می گه آموزش دادن و Trubleshooting با هم فرق می کنه تو کلاسای معمولی به شما trubleshooting رو یاد نمی دن. در ضمن در بسته های Multimedia قدم به قدم توضیح داده می شه!
بی شک اینجا کسی در این level نیست که بهزاد نظرداد رو زیر سوال ببره!
hghyami
شنبه 13 مهر 1387, 14:44 عصر
[quote]
به نظر شما میشه مدرک کسی رو ابطال کرد چون در فلان جا زندگی می کنه؟
[quote]
زندگی کردن با امتحان دادن فرق می کنه عزیز شما می تونی بری کشور x امتحان بدی برگردی به کشور خودت!
تجربه کاری شما این طور می گه ولی قواعد کلی می گه آموزش دادن و Trubleshooting با هم فرق می کنه تو کلاسای معمولی به شما trubleshooting رو یاد نمی دن. در ضمن در بسته های Multimedia قدم به قدم توضیح داده می شه!
بی شک اینجا کسی در این level نیست که بهزاد نظرداد رو زیر سوال ببره!
من كاملا قبول دارم. من مخالف آموزش نيستم و كتاب نيستم چون با خوندن شما كل رو ياد ميگيريد. در مورد مولتى مِديا همه شون به اين صورت نيستن. در شما وقتى مدرك رو گرفتى ديگه گرفتى مهم نيست كجا زندگى ميكنى چون كسى شما رو ديگه چك نميكنه. من نظرم به صورت كلى بود. در ضمن دوست عزيز من خو دم ايران بزرگ شدم و شرايط رو خوب ميدونم. شرمنده كه مجبورم يك مقدار از حرفم رو سانسور كنم چون جاش اينجا اصلا نيست. ولى من حرفم اين هست كه به كتاب فقط نيست. هم كتاب هم تمرين و براى تمرين مهم نيست كه كجا باشيد يا chikareh هستيد. تا زمانى كه يك pc nimcheh قوى داريد مشكل حالِ. خدا رو شكر تو ايران چيزى كه زياد هست سى دى و hardware ارزون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.