View Full Version : گفتگو: احترام به حقوق دیگران بدون در نظر گرفتن بینش شخصی
amirjalili
سه شنبه 14 خرداد 1387, 17:30 عصر
عرضم به حضورتون یکی از دوستان پیشکسوت تمام تایپیک های من رو حذف میکنن و دلایلی از قبیل بی ربط بودن به موضوع و فاقد ارزش فنی بودن رو مطرح میکنن که من نمیدونم این حرف رو چطور میزنن چون بنده در فروم asp.net که بزرگترین فروم مربوط به asp.net هست همین سوالم رو دیدم که جواب دادن و نمیدونم شاید مدیران فروم asp.net که همه از بزرگترین برنامه نویسان دنیا هستن اندازه این عزیز مثلا پیشکسوت از لحاظ علمی نمیدونستن و یا شعورشون نمی رسیده که این موضوع بار فنی داره یا خیر و یا اصلا ربط به asp.net داره یا خیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال این دوستمون نهایت لطف رو به من و البته بیشتر شعور و علم مدیران بزرگترین فروم های جهانی asp.net داشتن و البته همه ما میدونیم که تاریخ عضویت در اینجا دلیل بر بالا بودن سطح علمی نیست..
من آدرس فروم تخصصی asp.net رو همراه با جایی که به سوالم پاسخ داده شده رو میذارم تا شاید این دوستمون هم اینقدر با اطمینان از عدم بار فنی سوال و بی ربط بودن اون به asp.net حرف نزنن و کمی به حقوق دیگران احترام بگذارند..
با تشکر..
http://forums.asp.net/t/29645.aspx
m.hamidreza
سه شنبه 14 خرداد 1387, 19:46 عصر
Happy to Join Us ،
پاک شدن پست به معنی بی احترامی به حقوق کسی نیست برادر جان!
اگر میخوای پیشرفت کنی اینو بپذیر که هرجایی واسه خودش قوانین خاص خودش رو داره و این قوانین قابل احترامه، جایی رو با جایی مقایسه نکن!
الان شما حداقل دو تا کار میتونی انجام بدی :
طبق قوانین این Forum به عضویت در اینجا ادامه بدی و پیشرفت خوبی هم داشته باشی.
تو همون Forum ادامه بدی و باز پیشرفت خوبی داشته باشی.
موفق باشی.
milade
سه شنبه 14 خرداد 1387, 19:55 عصر
خوب راست می گه اقا امیر
چون ما کاربرای عادی که نمیتونیم هر 300 ثانیه یه بار سرچ کنیم و هی می دن عدم جستجو
اخه ما یه چیز دیگه می خوایم کا شاید شبیه اون چیز که طرف جستجو کرده باشه ولی اون نیست خوب این بی انصافی نیست که این قدر وقت صرف کنی ببینی پاکش کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
در ضمن از کاربران عزیز می خوام ارزش فنی را برای من توضیح بدن اخه من نمی دونم منظور بعضیها چیه
raravaice
سه شنبه 14 خرداد 1387, 20:33 عصر
چون ما کاربرای عادی که نمیتونیم هر 300 ثانیه یه بار سرچ کنیم و هی می دن عدم جستجو
نه میلاد جان تو این مورد تبعیض قائل نشدن. اوضاع برای منم همینه.
امیر جان شما هم اگر میخوای پستهات پاک نشه سعی کن پست بجا بزنی مثلا همین پست ، جاش تو بخش گفتگو با مدیران هست نه اینجا پسر خوب.
موفق باشید
milade
سه شنبه 14 خرداد 1387, 21:00 عصر
خوب اقا حالا که میبینن ما تایپیک تکراری زدم حتی اگه پاکش می کنن باید ادرس اون جایی رو بدن که میگن عدم جستجو
vcldeveloper
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 02:53 صبح
تاپیک به بخش گفتگو با مسئولان منتقل شد.
عرضم به حضورتون یکی از دوستان پیشکسوت تمام تایپیک های من رو حذف میکنن و دلایلی از قبیل بی ربط بودن به موضوع و فاقد ارزش فنی بودن رو مطرح میکنن که من نمیدونم این حرف رو چطور میزنن چون بنده در فروم asp.net که بزرگترین فروم مربوط به asp.net هست همین سوالم رو دیدم که جواب دادن و نمیدونم شاید مدیران فروم asp.net که همه از بزرگترین برنامه نویسان دنیا هستن اندازه این عزیز مثلا پیشکسوت از لحاظ علمی نمیدونستن و یا شعورشون نمی رسیده که این موضوع بار فنی داره یا خیر و یا اصلا ربط به asp.net داره یا خیر!
شما کلا تا به امروز 5 پست در این سایت زدید و یکی از تاپیک های شما به دلیل تکراری بودن حذف شده. در همون تاپیکی که حذف شد، یکی از کاربران به شما توضیح داده که سوال شما قبلا در سایت پرسیده شده. مدیر محترم اون بخش هم سوال تکراری شما را حذف کرده. همان سوال را دوباره در سایت مطرح کردید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=108449
و جواب هم دریافت کردید.
قبل از اینکه از کاه کو بسازید، قوانین سایت را بدقت مطالعه کنید و سعی کنید قبل از آنکه مدیری را متهم به توهین به شعور فلان کاربر فلان سایت کنید، خود با رعایت قوانین سایت به شعور و وقت کاربران این انجمن و مدیران آن احترام بزارید.
اگر به تاپیک هایی که در این زمینه در بخش گفتگو با مسئولان مطرح شدند، دقت می کردید، همانجا توضیح داده شد که سایت سه سیستم جستجوی مختلف ارائه میکنه و فقط یکی از آنها که دقت بیشتری داره و فشار بیشتری بر سرور سایت میاره، برای کاهش فشار بر سرور سایت، محدودی 300 ثانیه بین هر جستجو داره.
اخه ما یه چیز دیگه می خوایم کا شاید شبیه اون چیز که طرف جستجو کرده باشه ولی اون نیست خوب این بی انصافی نیست که این قدر وقت صرف کنی ببینی پاکش کردن؟
به نظر شما این بی انصافی نیست که مدیران سایت مجبورند به دلیل عدم رعایت قوانین سایت توسط برخی از کاربران، وقتی را که می توانستند از آن برای ارائه مطالب علمی به کاربران سایت استفاده کنند، صرف حذف و ویرایش پست های خلاف قانون این کاربران می کنند؟!
اگر چیزی که شما می خواید به موضوع مطرح شده در تاپیک دیگه ایی ربط داره، در همون تاپیک بپرسید، اگر فقط شباهت ظاهری با موضوعات قبلی داره و مدیری آن را به اشتباه پاک کرده، به مدیر مربوطه توضیح بدید که موضوع مطرح شده از طرف شما با موضوعات قبلی فرق داره تا آن مدیر تاپیک پاک شده را برگرداند.
خوب اقا حالا که میبینن ما تایپیک تکراری زدم حتی اگه پاکش می کنن باید ادرس اون جایی رو بدن که میگن عدم جستجو
قرار نیست کس دیگه ایی جور کار شما را بکشد! شما باید مطابق قوانین سایت قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید. اگر قرار بود مدیران سایت ملزم به دادن لینک برای تاپیک های تکراری می شدند، هر کی از راه می رسید و بدون اینکه به خودش زحمت جستجو بده، یک تاپیک تکراری درست می کرد و منتظر می ماند تا مدیری از راه برسه و لینک جواب را براش پست کنه! وقتی گفته میشه که تاپیکی تکراری هست، یعنی اگر جستجو کنید، می تونید جواب سوالتان یا تاپیک های مرتبط با آن را پیدا کنید. اگر پیدا نکردید، می تونید بیاد بگید پیدا نکردم. معمولا مدیران اگر لینک مربوطه را بخاطر داشته باشند، بیان می کنند. اگر Keyword ایی که بتونه به کاربر در جستجو کمک کند را بدانند، آن را ذکر می کنند. اگر فقط می دانند که سوال مطرح شده، ولی لینک یا Keyword ایی به خاطرشان نمی رسد، وظیفه ندارند که دنبال لینک بگردند. اگر گشتند، لطف کردند، اگر هم نگشتند، کم کاری نکردند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.