View Full Version : سوال: SQLServer 2005 & Vista
alireza_85
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 02:16 صبح
قبلا sqlserver 2000 enterprise را روی XP با یه کلکی نصب کرده بودم اول قسمت client اون را نصب می کردم بعد دستی قسمت msde اون را نصب می کردم. اما این کار روی ویستا برای enterprise 2005 ممکن نیست چونکه در نسخه 2005 برنامه msde حذف شده و حتی پس از نصب sqlserver SP2 هم هیچ سروری در ویندوز ویستا شناخته نمی شود. به نظر شما راهی برای نصب نسخه enterprise در ویستا هست یا باید از نسخه ی Standard آن استفاده کنم؟
باتشکر
mehr83
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:50 صبح
بهتره از Standard استفاده کنی. اگه برا سرور میخوای که باید ویندوزت سرور باشه اما برا ویندوز ویستا نسخه استاندارد بهتره. و فکر نکنم دلیلی برای اصرار به نصب Enteprise وجود داشته باشه.
linux
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 11:14 صبح
قبلا sqlserver 2000 enterprise را روی XP با یه کلکی نصب کرده بودم اول قسمت client اون را نصب می کردم بعد دستی قسمت msde اون را نصب می کردم. اما این کار روی ویستا برای enterprise 2005 ممکن نیست چونکه در نسخه 2005 برنامه msde حذف شده و حتی پس از نصب sqlserver SP2 هم هیچ سروری در ویندوز ویستا شناخته نمی شود. به نظر شما راهی برای نصب نسخه enterprise در ویستا هست یا باید از نسخه ی Standard آن استفاده کنم؟
باتشکر
شما نسخه developer را که تقریبا همه مشخصات نسخه اینترپرایز را دارد می توانید روی همه ویندوزها نصب کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.