ورود

View Full Version : چند OCX جذاب

abdorreza
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 03:10 صبح
سلام
من از این OCX در دلفی برای ساخت فرمها با اشکال دلخواه استفاده میکردم. در ویژوال فاکس هم امتحان کردم جواب داد. گفتم اینجا بزارم شاید به درد کسی خورد.

ابتدا باید OCX مورد نظر را در فاکس اضافه کنید. اطلاعات مربوط به رجیستر کردنش را هم براتون گذاشتم.
یک نمونه برنامه ی کوچولو هم هست.

abdorreza
جمعه 17 خرداد 1387, 02:25 صبح
این OCX را هم تو فاکس امتحان کردم جواب داد. گفتم شاید به درد دوستان هم بخوره.

با استفاده از این OCX میتونید پروگرس بارهایی بسازید که عمودی یا افقی باشند. تک رنگ و یا بصورت گرادینت باشند. پیشرفت کار بصورت درصد و یا عدد نمایش داده شود و یا اصلا نمایش داده نشود. میتوانید محل نمایش پیشرفت کار را سمت راست ، چپ و یا مرکز تنظیم کنید...

abdorreza
جمعه 17 خرداد 1387, 02:41 صبح
با استفاده از این OCX میتوانید عدد را بصورت دیجیتال نمایش دهید. در ضمن قابلیت چشمک زدن هم داره !

مثال هم همراهش گذاشتم.

abdorreza
جمعه 17 خرداد 1387, 02:48 صبح
این کتابخانه برای فشرده سازی اطلاعات و گرفتن پشتیبان از اطلاعات بکار میره . من نسخه ی تحت داس FoxSQZ را 8 سال استفاه میکردم. خیلی برنامه ی عالی و خوبی بود. میتونستم براش پروگرس بار اختصاصی خودم را تعریف کنم. در ضمن قابلیت فرمت دیسکت بصورت سریع یا عادی را هم داشت. خودش هم میتونست تشخیص بده دیسکت احتیاج به فرمت کلی داره و یا فرمت سریع جواب میده. خلاصه اینکه خیلی توپ بود و هست !!!
راستی تو نسخه ی داسش ، قابلیت پشتیبانگیری اطلاعات حجیم را بر روی چند تا دیسکت را هم داشت.

ولی خوب این نسخه را من خودم امتحان نکردم. ولی باید خوب باشه.

abdorreza
جمعه 17 خرداد 1387, 02:55 صبح
این نمونه برنامه چگونگی بکار گیری دستیار مایکروسافت (دستیار آفیس) را نشان میدهد. این دستیار بطور اتوماتیک با خود ویندوز نصب میشه. اما اگر احیانا نصب نشده باشه میتونید برنامه MSAgent.EXE را که همراه نمونه برنامه ضمیمه کردم نصب کنید.

rahro
یک شنبه 19 خرداد 1387, 07:01 صبح
جالب بود - بازم منتظريم!

mehran_337
یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:38 عصر
از عبدالرضای عزیز تشکر می کنم که زحمت کشید و فرم جالبی رو برای دوستان آماده کرد.
دوستان جدیدالورود چنانچه تمایل به دیدن نحوه عملکرد دستیار باشند می توانند از سولوشن فاکس مثال : Working with Microsoft Agent را باز کنند .
اکشن هر آدمک متفاوت هست . همچنین می توانید شخصیتهای متنوعی را دانلود کنید و یا بسازید . این شخصیتها فایلهایی با پسوند acs هستند که در ویندوز مسیر C:\WINDOWS\msagent\chars قرار دارند ...

mehran_337
یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:49 عصر
ایکاش این مجموعه همه در یک تاپیک یا ادامه نمونه برنامه های کاربردی یا مثلا تاپیک اکتیوایکسها گردآوری می شد ؟؟؟!!!!

abdorreza
یک شنبه 19 خرداد 1387, 17:17 عصر
آره و فکر خوبیه. خوب این تاپیکها رو حذف میکنم و جاش یک تاپیک کلی میزنم. خوبه ؟

abdorreza
یک شنبه 19 خرداد 1387, 17:19 عصر
ممنون محسن جان . نمیدونستم!!!!!!

این رو هم از یک برنامه ی دلفی تبدیل کردم به فاکس. ممنون آقا محسن گل

rezaTavak
دوشنبه 20 خرداد 1387, 07:25 صبح
نه من یکیش میکنم.

mehran_337
دوشنبه 20 خرداد 1387, 09:16 صبح
با تشکر از مدیر محترم و همچنین عبدالرضای عزیز !
عبدالرضا جان !
کار خوبیه شروع کردی . ادامه بده و بخش این ocx ها را گسترش بده .
این بخش درخواست های مورد نیاز بچه ها مطرح بشه قشنگتر هم می شه چون ocx تعدادش خیلی زیاده . و امکانات آپلود هم محدود .

abdorreza
دوشنبه 20 خرداد 1387, 17:59 عصر
من هم از مدیر محترم تشکر میکنم و همچنین از محسن جان .

OCX های زیادی دارم . باید یکی یکی امتحانشون کنم ببینم کدومشون تو فاکس کار میکنه. چون همشون برای دلفی و بیسیکه و بیشترشون تو فاکس خطا میده.
به امید خدا اگر باز OCX ی تست کردم و تو فاکس جواب داد برای دوستان قرار میدم.

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 08:47 صبح
این ocx برای استخراج مشخصات سخت افزاری سیستم به کار می رود که نیاز به رجیستری هم ندارد23002

NewFoxStudent
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 09:01 صبح
ممکن راه استفاده از این OCX رو هم بگید (HardwareInfo( ممنون میشم

mehran_337
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 09:56 صبح
از منوی tools گزینه option را انتخاب کرده و به برگه controls بروید.
activX control را انتخاب کنید تا لیست کامپوننتهای موجود در سیستم شما مشاهده شود.
گزینه add را کلیک کنید و این ocx را به سیستم معرفی کنید.
مشاهده خواهید کرد که به لیست اضافه می شود . کنار آن را تیک زده و این پنجره را تایید کنید و ببندید.
حال در نوار ابزار روی گزینه view control کلیک کرده و activX control را انتخاب کنید تا ابزارهای کامپوننتی انتخاب شده شما ، در لیست ظاهر شود.
این ocx هم به شکل آیکن دیده می شود ماننده بقیه ابزارها آن را به فرم اضافه کنید.
properties را نگاه کنید بقیه داستان و متوجه خواهید شد

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:19 صبح
این ocx برای طراحی پیغام های حبابی شکل مورداستفاده قرار می گیرد.23005

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:28 صبح
این ocx برای طراحی msgbox های پیشرفته به کار می رود.23008

NewFoxStudent
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:28 صبح
من این کنترل رو روی فرم قرار دادم ولی وقتی تو کد نویسی ازش استفاده میکنم با نقطه خواصش لیست نمیشه و فاکس در موقع اجرا ازش خطا میگیره
و مشکل دیگه اینکه برای همه سیستمها یک مقدار رو برمیگردونه

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:34 صبح
حرکت دادن متن به شکل موج سینوسی23009

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:42 صبح
فریم و دکمه با استایل های زیبا و مختلف(حتما دانلودش کنیدخیلی جالبه23010)

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:46 صبح
صفحات برگ مانند ( Tab ) در حالتهای مختلف23011

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:53 صبح
نمایش پوشه ها با حالت درختی23012

NewFoxStudent
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:53 صبح
شما کنترل HardWareInfo رو تست کردید روی هر سیستمی جواب میده؟

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:57 صبح
ساخت آسان منوهای شناور23013

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:57 صبح
بله خودم تستشون کردم جواب هم داده مشکلتون چیه؟

NewFoxStudent
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 11:01 صبح
مشکل اینه که من روی چهار تا کامپیوتر تست کردم
برای هر چهار تا تمام مقادیر یکیه

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 11:13 صبح
نام کنترل : VideoOcx
کاربرد : کار این اکتیوایکس اینه که WebCam یا دوربین های فیلم برداری که به سیستم شما متصل شدن رو شناسایی میکنه و تصویر رو از اونها گرفته و نمایش میده و قابلیت ذخیره کردن به صورت فیلم رو هم روی سیستم داره . مورد استفاده در زمینه ( Image Processing ) یا پردازش تصویر .
» شما میتونید این اکتیوایکس رو که به صورت فایل نصبی همراه با برنامه های نمونه به زبانهای VisualBasic 6 و 6 ++Visual C و کد رجیستر اون دانلود کنید که توی ویژوال فاکس پرو هم جواد میده(دانلود نکنید پریده)23016

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 11:17 صبح
من همین الان تستش کردم مشکلی نداشت آخه نمیشه چون این داره اسم هارد مادربرد کلی چیز هایی دیگه رو میده حتی شرکت تولید کنندش رو چطور میتونه همه رو کپی کنه باخودش ببره شایددریک مکان بوده قطعات شبیه هم باشه نمودنم شاید اشتباه کنم
مشکل اینه که من روی چهار تا کامپیوتر تست کردم
برای هر چهار تا تمام مقادیر یکیه

NewFoxStudent
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 16:32 عصر
یه زحمت بکشید!
توی یه پروژه از این کنترل استفاده کنید و بعد پروژه رو بیلد کنید
بعد روی سیستمهای دیگه فایل exe رو تست کنید ببینید جواب میده یا نه
ازتون ممنونم

frahimi
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 10:00 صبح
ای کاش تمام این OCXها به همراه یک مثال بود.

ashkan_gorg
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 11:41 صبح
ای کاش تمام این OCXها به همراه یک مثال بود.
به غیر از ocx کار با تصاویر بقیه ocx ها کارکردن باآنها خیلی ساده است با این حال کارکردن با هرocx برای شما سخته بفرمائید تا مثالی براش بزارم .

frahimi
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 12:17 عصر
ضمن تشكر
از OCX های sinusctrl ,msgbox , tooltip اگر مثال بزنید متشکرم.

ashkan_gorg
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 13:16 عصر
هرکدوم از اینها قسمت های مختلف دیگه ای دارند که خودتون میتونید تستشون کنید.23049

NewFoxStudent
شنبه 23 شهریور 1387, 08:30 صبح
من هنوز نتونستم از کنترل Hardwareinfo استفاده کنم
هر کاری میکنم برای همه سیستمها مقادیر یکسان برمیگردونه
ممکنه راهنمایی کنید

rahro
شنبه 23 شهریور 1387, 10:35 صبح
سلام
مرسي اشكان , خيلي جالب بود من وقت كردم فقط يكيشو تست كردم ولي لازم بود از زحمتي كه كشيديد تشكر كنم.
تعجب ميكنم بيشتر دوستان اين ocx ها رو دانلود كردن ولي دستشون رو دكنه تشكر نميره!!!!
فكر نميكنيد با اين كار يك كم كاربر رو نااميد ميكنيد كه ادامه بده!
من كه همچنان منتظرم.

ashkan_gorg
شنبه 23 شهریور 1387, 14:11 عصر
من خیلی چیزا از این سایت یاد گرفتم مخصوصااز این بخش خداییش تنها بخشیه که تمامی کاربراش باهم متحد هستن وبه هم احترام میزارن واین روهم باید مدیون مدیریت این بخش باشیم که جادارههم اینجا ازشون تشکرکنیم وفکر میکنم دارم با کارام به قول آقا مهران زکات دانشمون رو پس میدیم بازم تشکر

ashkan_gorg
شنبه 23 شهریور 1387, 16:22 عصر
این OCX برای رایت اطلاعات به کار می رود.23112

frahimi
یک شنبه 24 شهریور 1387, 08:47 صبح
من هم به نوبه خودم از تمامی دوستان که در این بخش همکاری میکنند تشکر میکنم.من در این بخش چیزهای زیادی یاد گرفتم و خود را مدیون مدیریت این بخش و سایر دوستانی که راهنمای من بودند میدانم و امیدوارم که این بخش پابرجا و تداوم داشته باشد

mehran_337
یک شنبه 24 شهریور 1387, 10:07 صبح
اشکان عزیز ! بنده هم به نوبه خود از زحمات شما دوست گرامی تقدیر و تشکر می کنم.
اما پیشنهادی دارم از دوست عزیزم علی اساعیلی(رهرو)
علی همیشه اعتقاد داره که اگه سورس بزاریم خیلی طرفدار داره و بچه ها رو خوشحال می کنه .
من نتیجه اش و دیدم حالا امتحان کن . برای هر ocx اگه سمپل داشت اشتیاق اجراش ببشتر بود . اما مطمئن باش بچه های این سایت قدر کار قشنگ شما رو حتما می دونند.

maani_amaani
دوشنبه 22 مهر 1387, 21:32 عصر
می خوام فیلدهای با محتوی فارسی تو خروجی چاپ کنم راستچین یا چپ چین چه جوری می تونم ممنون می شم

IC_prog
سه شنبه 23 مهر 1387, 08:10 صبح
البته موضوع این تاپلیک چیز دیگریست ولی :
اگر منظورتون تنظیمات report است بعد از قرار دادن فیلد در قسمت مورد نظر در پنجره field properties در قسمت formatحالت alignment بر روی right راست چین و ...

lanjmiras
پنج شنبه 07 آذر 1387, 07:47 صبح
سلام
1) نحوه رجیستر کردن این Ocx را توضیح دهید.
2) یک توضیح درباره چگونگی کار با vfp2iis (البته توضیح مفصل)

sr_kazemi
سه شنبه 12 آذر 1387, 00:58 صبح
اشکان جان دستت درد نکنه ocx های جالبی بود خیلی از اونا به درد من خورد.

abdorreza
دوشنبه 24 خرداد 1389, 13:26 عصر
يك OCX جالب براي نمايش فايلهلي PDF با امكاناتي نظير :

- ذخيره فايل در جاي ديگر بصورت PDF يا TEXT
- پيمايش صفحات
- بزرگنمايي و كوچك نمايي
- چاپ
و ...

در موقع نصب روي ويندوز اگر اشكالي گرفت Continue را بزنيد. همچنين موقع اضافه كردن به فاكس هم ممكنه يك ارور كوچولو هم بده كه فقط همون يكباره. بعد از اضافه كردن به فاكس راحت كار ميكنه.

اگر راهنماي نصب را هم خواستيد يك فايل PDF كوچولو توي فايل ZIP كه دانلود ميكنيد هست.

روش استفاده :

ThisForm.PDFViewer.Path="C:\TEST.PDF”
ThisForm.PDFViewer.OpenPDF

اگر برنامه به هر دليلي قادر به باز كردن فايل نشود OpenPDF يك مقدار False بر ميگرداند.

لينك دانلود :

http://www.4shared.com/file/AP7yYLiy/PDF_Viewer.html

abdorreza
جمعه 28 خرداد 1389, 12:16 عصر
OCX جالب و زيباي XP Tools

از اين OCX ميتوانيد جهت ايجاد دكمه هاي متنوع و زيبا و همچنين يك پانل XP استفاده كنيد.
بعد از اضافه نمودن اين OCX به فاكس ميتوانيد از دو كنترل با نامهاي XPTools.XPButton و
XPTools.XPPanel استفاده كنيد.

توجه : بعد از نصب فايل OCX در ويژوال فاكس ، نبايد فايل OCX را از محلي كه در هنگام نصب آنجا بوده حذف يا جابجا كنيد.

tabiat75
دوشنبه 08 شهریور 1389, 22:45 عصر
نام کنترل : VideoOcx

کاربرد : کار این اکتیوایکس اینه که WebCam یا دوربین های فیلم برداری که به سیستم شما متصل شدن رو شناسایی میکنه و تصویر رو از اونها گرفته و نمایش میده و قابلیت ذخیره کردن به صورت فیلم رو هم روی سیستم داره . مورد استفاده در زمینه ( Image Processing ) یا پردازش تصویر .
» شما میتونید این اکتیوایکس رو که به صورت فایل نصبی همراه با برنامه های نمونه به زبانهای VisualBasic 6 و 6 ++Visual C و کد رجیستر اون دانلود کنید که توی ویژوال فاکس پرو هم جواد میده(دانلود نکنید پریده)23016
لطفا اگر ممکنه یک مثال با vfp از ocx مربوطه قرار بدین . من هر کاری کردم webcam رو فرم فعال نشد:گریه:

tabiat75
پنج شنبه 22 مهر 1389, 08:02 صبح
يك OCX جهت نمايش مشخصات سخت افزاري سيستم شامل :سازنده مادربورد .نوع چيپ ست.سرعت پردازش cpu . تاريخ بايوس. ورژن بايوس.شماره ID پردازنده.شماره سريال هارد ديسك و بسياري اطلاعات مفيد ديگر.

javad_1349
یک شنبه 25 مهر 1389, 09:02 صبح
يك OCX جهت نمايش مشخصات سخت افزاري سيستم شامل :سازنده مادربورد .نوع چيپ ست.سرعت پردازش cpu . تاريخ بايوس. ورژن بايوس.شماره ID پردازنده.شماره سريال هارد ديسك و بسياري اطلاعات مفيد ديگر.
باسلام
ocx را فراخواني كردم و درون يك فرم قراردادم ولي نتيجه خاصي نداد اگر جهت استفاده راهنمايي كنيد ممنون ميشم

tabiat75
دوشنبه 26 مهر 1389, 10:35 صبح
خلاصه و مفيد : به properties مربوط به ocx نگاهي بيندازيد.