PDA

View Full Version : سوال: مشکل در پاسکال

Majid_bb
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:39 صبح
سلام استادمون6 تا تمرین پاسکال بما داده که تاثیر مستقیم روی پایان ترممون داره 3 تا شو گیر اوردم 3 تای دیگش مونده هر کی بلده لطفا جوابمو بده منتظرم اینا هستند. دیشب تایپیک من پاک کردن ، فکر کنم برعکس شده دیگه سوال پرسیدن عیبه نه بلد نبودن . من واقعاً به این پروژه ها احتیاج دارم اگه لطف کنید کمکم کنید .

1. -برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح گرفته و ارقام آن را بصورت ستونی در خروجی چاپ کند
2.برنامه ای بنویسید با استفاده از تعریف 4 تابع برنامه ای بنویسید که یه عملگر و 2 عدد از ورودی گرفته و با توجه به عملگر وارد شده مقدار درست را در خروجی چاپ کند؟

3.زیر برنامه ای بنویسید که 2 عدد را از وروی گرفته اعداد یا روال تابع فرد را چاپ کند؟

شاید از نظر بعضی ها خیلی اسون باشند ولی من بلدشون نیستم هر کی بلده جوابمو بده منتظرم

اوبالیت به بو
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 14:47 عصر
سوال 1 با اين تفاوت كه نزولي چاپ مي كنه(مقلوب):
Program Test1; Uses Crt; var Number : Integer; Begin clrscr; Write('Enter Your Number:'); Readln(Number); While Number>0 do Begin Writeln(Number Mod 10); Number:=Number div 10; End; readln; END.
اين رو هم هنوز تست نكردم. مي توني از اينم استفاده كني:
Program Test1; Uses Crt; var m: Array [1..5] of Byte; var Number:Integer; i:Byte; Begin clrscr; Write('Enter Number Value:'); Readln(Number); While number>0 do Begin for i:=5 Downto 1 do Begin m[i]:=number mod 10; number:=number div 10; End; End; for i:=5 Downto 1 do Writeln(m[i]); Readln; END. به اين دليلي آرايه رو 5 تايي در نظر گرفتم چون Integer تا 5 تا عدد پشتيباني مي كنه.

Majid_bb
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 17:55 عصر
دوست عزيز ازت واقعاً ممنونم اگه كسي ديگه مي تون كمك كنه جواب بده خيلي نياز دارم

اوبالیت به بو
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 19:44 عصر
سوال 2:
Program Calculate; Uses CRT; Var Firstnumber,SecondNumber : Integer; Var Operator : Char; Begin clrscr; Write('Enter First Number Value:'); Readln(FirstNumber); Write('Enter Second Number Value:'); Readln(SecondNumber); Writeln('Select Your Operator:') ; GotoXY(20,5); Writeln('+',' ',' ','*',' ',' ','/',' ',' ',' -'); Readln(Operator); Case Operator Of '+': Write('Result is:',FirstNumber + SecondNumber); '-': Write('Result is:',FirstNumber - SecondNumber); '*': Write('Result is:',FirstNumber * SecondNumber); '/': Write('Result is:',FirstNumber / SecondNumber:5:2); END; Readln; END.سوال سوم رو هم كه منظورش رو نمي دونم اگه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.

el_abdollahi
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 23:49 عصر
اين سايت جاي حل تمرين نيست. اين سوال ها خيلي اسون هستن و نشون ميده كه شما حاضر نيستي حتي نيم ساعت روي اونها وقت بزاري.اگه ميخواي توي اين رشته كار كني بهتره روشت رو عوض كني چون اينجوري بايد مدام منت اين و اون رو بكشي. پس خدا دوگوله رو واسه چي به ما داده.موفق باشيد.

Majid_bb
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 00:30 صبح
سلام دوست عزيز مي خواستم بگم كه اشتباه فكر مي كني . تو جامعه ما هميشه همجوري بود اول جواب پيدا مي كنن و بعداً دنبال روش حل مي رن . من از اين قضيه جدا نيستم .

من جواب ها رو بايد بررسي كنم ، چون موقع تحويل توضيحات كامل نياز . مي بيني كه من خودم مشغولم ولي چون تازه كارم اين طبيعيه ! بازم ممنون

vcldeveloper
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 03:13 صبح
سلام دوست عزيز مي خواستم بگم كه اشتباه فكر مي كني . تو جامعه ما هميشه همجوري بود اول جواب پيدا مي كنن و بعداً دنبال روش حل مي رن . من از اين قضيه جدا نيستم .

من جواب ها رو بايد بررسي كنم ، چون موقع تحويل توضيحات كامل نياز . مي بيني كه من خودم مشغولم ولي چون تازه كارم اين طبيعيه
اگر قرار بود کار شما فقط تحلیل جواب ها باشه، استادتون هم بهتون جواب مسئله را می داد و می گفت برید اینها را تحلیل کنید و بیارید. وقتی جواب را هم از شما خواسته، یعنی بدست آوردن جواب هم کار شما ست. مشکل همچین مسائلی بدست آوردن جوابشان هست، وگرنه بعد از پیدا کردن جواب، توضیح چندانی نمی خواد، بقول معروف: معما چو حل گشت، آسان شود!

شما وظیفه دارید که به عنوان یک دانشجو تمارینی که بهتون داده میشه را خودتون انجام بدید. ربطی هم به تازه کار و کهنه کار بودن نداره! حالا یکی میاد و زورش رو میزنه، تا یک جایی از مسیر رو هم میره، در یک نقطه گیر میکنه، میاد درباره همون جایی که گیر کرده سوالی می پرسه تا بتونه ادامه راه را خودش طی کنه، اون اشکال نداره، اما اینی که شما میخواید، سر تا پاش اشکال هست!

در ضمن، دقت داشته باشید که همین سوال را در دو تاپیک قبل از این مطرح کردید و هر دو تاپیک پاک شدند و علت توضیح هم "پروژه دانشجویی" مطرح شد. اما ظاهرا شما توجه ایی به حذف تاپیک هاتون ندارید! اگر به این روند ادامه بدید و بخواید دوباره همچین سوالاتی را در سایت مطرح کنید، متاسفانه مجبور میشیم مطابق قوانین سایت با شما برخورد کنیم!

پس لطفا دقت کنید.

تاپیک به علت درخواست حل تمارین دانشجویی قفل شد.