ورود

View Full Version : چند نکته ظریف!

hector2000
جمعه 17 خرداد 1387, 14:46 عصر
با سلام
ما تازه دارم دلفی2007 را یاد می گیرم(البته به پاسکال مسلطم) ولی در چند جا گیر افتادم
1-من می خواهم برنامه هام در تمامی نسخه های ویندوز اجرا بشه(و نیاز به هیچ پلتفرم و یا فایل کمکی هم نداشته باشد) ودر اصل برای همین دلفی را انتخاب کردم ولی دیروز در کمال تعجب متوجه شدم شدم که پروژه های دیتابیسی من در ویندوز 98 اجرا نمی شود و با اخطار interface not supported مواجه می شود و خیلی جا خوردم .من بانک اطلاعاتیمو اکسس 97 انتخاب کردم و در پروژه ام یک adotable و یک datasourse گذاشتم که در نهایت در یک dbgrid اطلاعات را نمایش می دهد(از موتور جت نسخه 3.51 هم استفاده کردم یعنی پایین ترین نسخه ها) ولی این پروژه بخوبی در ویندوز اکس پی اجرا می شود اما در نسخه های قدیمی تر خیر.خیلی جالب است وقتی پروژه ای تنها با یک یک dbgrid می نویسم و به هیچ جا وصلش نمی کنم در ویندوز 98 اجرا می شود ولی با شرایط بالا اجرا نمی شود(خیلی عجیب است) ایا راه حلی دارد؟ایا دلفی 7 هم همین مشکل را دارد(من فکر می کنم اخر زبان برنامه نویسی مطلوبم راپیدا نکنم :گریه:
2- ایا دلفی 2007 می تواند پروژه ها را بصورت unicode ذخیره کند تا ما مشکل زبان فارسی را نداشته باشیم؟
ممنونم

B_YAGHOBI
جمعه 17 خرداد 1387, 15:59 عصر
احتمالا روي ويندوز 98 شما DAC نصب نشده.

vcldeveloper
جمعه 17 خرداد 1387, 16:24 عصر
ایا دلفی 7 هم همین مشکل را دارد(من فکر می کنم اخر زبان برنامه نویسی مطلوبم راپیدا نکنم :گریه:
این مشکل دلفی نیست! وقتی توی پروژه از Access استفاده می کنید، وظیفه شما هست که چک کنید که آیا درایورهای مناسب آن در سیستم کاربر نصب هست یا نه. دلفی که نمیتونه جور سرویس هایی که شما ازش استفاده می کنید را بکشه! در ضمن، هیچ جا گفته نشده که قرار هست برنامه های دلفی روی همه نسخه های ویندوز اجرا بشند!

2- ایا دلفی 2007 می تواند پروژه ها را بصورت unicode ذخیره کند تا ما مشکل زبان فارسی را نداشته باشیم؟سورس کدها و فایل های پروژه بصورت یونیکد ذخیره میشند.

در ضمن، برای تاپیک عنوان مناسب تعیین کنید. عنوان فعلی ربطی به مطلب مطرح شده نداره و ممکن هست تاپیک بزودی حذف بشه!

hector2000
جمعه 17 خرداد 1387, 20:09 عصر
من dac را نصب کردم ولی همچنان همان ارور را میدهد
ایا بانک اطلاعاتی کم دردسر تری سراغ دارید؟

aserfg
جمعه 17 خرداد 1387, 21:43 عصر
به نظرم استفاده از sql server مي تونه مشكلت رو حل كنه .