View Full Version : سوال: نصب ورژنهای مختلف ویژوال فاکس پرو
Esikhoob
جمعه 17 خرداد 1387, 21:10 عصر
با سلام
دوستان میخواستم ببینم که اگر چند ورژن مختلف ویژوال فاکس پرو را روی یک کامپیوتر بریزیم ، آیا مشکلی پیش میآید یا نه؟
مثلا VFP5a , VFP9sp2 را
با تشکر
binyaz2003
جمعه 17 خرداد 1387, 21:56 عصر
نه ، فقط بايد در درايوهاي مختلف بريزيد.
Esikhoob
شنبه 18 خرداد 1387, 12:49 عصر
متشکرم
فقط میشه بدونم که اگر در یک درایو بریزیم چطور میشه ،
اشکال عجیبیکه :
Error instantiating cursor object. Cannot find ......t911101t1.dbf.
که من گاه و بیگاه موقع بازکردن فایل .scx میگیرم به خاطر همینه؟
binyaz2003
شنبه 18 خرداد 1387, 14:15 عصر
vfp5a رو نميدونم اما از 6 به بعد چيزي که در فوروم هاي خارجي ديدم اين بوده که گفتند در درايوهاي جدا ريخته بشه.
javad_hosseiny
شنبه 18 خرداد 1387, 20:46 عصر
البته می توانید از نسخه پورتال آنها نیز استفاده کنید
(البته خودتان نیز می توانید دستی (ازمون و خطا) اینکار را انجام دهید)
بنده هر چند نسخه 5 و 7 و 8 و 9 را در شاخه های مختلف در یک درایو نصب دارم)
(البته بیشتر با نسخه 5 (به علت پشتیبانی از فونتهای خاص همچون ایران سیستم تحت ویندوز و ...) و نسخه 7 (به علت قابلیت اصلاح دیتابیس های خراب (همچون جداول دارای فیلد یادداشت و ...) که واقعا شگفت انگیز کار می کند (در خیلی از موارد که سایرنسخه ها جدول را حتی باز نمی کند و یای برنامه های همچون fixdbf, .... درست عمل نمی کند همین نسخه 7 به راحتی آن باز کرده و شما می توانید آن را اصلاح و یا کپی نمایید) و نسخه 9 که بین نسخه های موجود واقعا بهترین است)
rahro
یک شنبه 19 خرداد 1387, 08:23 صبح
البته می توانید از نسخه پورتال آنها نیز استفاده کنید
(البته خودتان نیز می توانید دستی (ازمون و خطا) اینکار را انجام دهید)
بنده هر چند نسخه 5 و 7 و 8 و 9 را در شاخه های مختلف در یک درایو نصب دارم)
(البته بیشتر با نسخه 5 (به علت پشتیبانی از فونتهای خاص همچون ایران سیستم تحت ویندوز و ...) و نسخه 7 (به علت قابلیت اصلاح دیتابیس های خراب (همچون جداول دارای فیلد یادداشت و ...) که واقعا شگفت انگیز کار می کند (در خیلی از موارد که سایرنسخه ها جدول را حتی باز نمی کند و یای برنامه های همچون fixdbf, .... درست عمل نمی کند همین نسخه 7 به راحتی آن باز کرده و شما می توانید آن را اصلاح و یا کپی نمایید) و نسخه 9 که بین نسخه های موجود واقعا بهترین است)
جناب حسيني:
سلام
ممكنه يه آدرس براي دانلود نسخه 5 و 7 بدي!؟ نيازشان دارم.
Esikhoob
یک شنبه 19 خرداد 1387, 11:23 صبح
آقای حسینی ، من که میبینم فونت ایران سیستم تحت ویندوز را VFP9 هم نشان میدهد. اگر بهم ریختگی در سر تیتر (tab) در pageframe ها را میگویید که ما درگیرش بودیم ،با RightToLeft = .F. کردن در pageframe مربوطه درست میشود.(البته این را در ویندوز english دیدیم)
در مورد باز کردن table ها در VFP7 ، یک سئوال داشتم ، آیا این قضیه مربوط به:
SET TABLEVALIDATE TO
که در ورژن VFP9 هست و در ورژن های قدیمی تر نیست نمی شود؟ منظورم اینست که اگر در VFP9 هم SET TABLEVALIDATE TO 0 بگذارید ،هنوز باز نمی کند اما VFP7 باز میکند؟
در آخر اگر ما بخواهیم برنامه نوشته شدیمان را از VFP5 به فاکس پرو دیگر ارتقا بدهیم ، کدام فاکس پرو را پیشنهاد میکنید(ما در برنامیمان اکثرا از دستورات قدیمی FoxPro 2.6استفاده کردیم)؟
با تشکر
kia1349
دوشنبه 20 خرداد 1387, 10:18 صبح
فاکس پرو طوري در ورژنهاي مختلفش طراحي ميشه که بتونه نهايت سازگاري رو با ورژنهاي قبلي داشته باشه و دستورات و روشهاي قديمي رو ساپورت کنه
ميتونيد از هلپ فاکس کمک بگيريد
در هلپ به دستورات قديمي که ساپورت ميشن اشاره شده و روشهاي شي گراي جديد رو هم که ميتونن جايگزين اونها باشن پيشنهاد داده
javad_hosseiny
دوشنبه 20 خرداد 1387, 20:14 عصر
ممكنه يه آدرس براي دانلود نسخه 5 و 7 بدي!؟ نيازشان دارم.
می توانید در اینترنت جستجو کنید
البته خواستم برای شما آپلود کنم ولی زیپ شده نسخه 5 نزدیک 20 مگابایت و نسخه 7 نزدیک 50 مگابایت شد که دیدم فعلا امکانش نیست!!!
آقای حسینی ، من که میبینم فونت ایران سیستم تحت ویندوز را VFP9 هم نشان میدهد.
منظور در ویندوز xp می باشد و البته در پنجره brows ولیکن بنده در موارد دیگر مثل editbox, textbox,... نیز تست کردم متاسفانه چیزی نمایش نمی دهد. (حالا آنکه همان جدول و فرم را در vfp5 با فونت ایران سیستم بدون مشکل نمایش می دهد)
SET TABLEVALIDATE TO
که در ورژن VFP9 هست و در ورژن های قدیمی تر نیست نمی شود؟ منظورم اینست که اگر در VFP9 هم SET TABLEVALIDATE TO 0 بگذارید ،هنوز باز نمی کند اما VFP7 باز میکند؟
در مورد دستور فوق در حالت صفر ، حساسیتی به سالم بودن جدول به هنگام باز بودن وجود ندارد (حتی در این حالت نیز قادر به باز کردن جداول آسیب دیده نیست)
ولیکن بحث اصلی ما در مورد داشتن چنین قابلیتی در نسخه 7 است که به شخصه چندین مورد تجربه در مورد جداول آسیب دیده بدین صورت بود که سایر نسخه ها (حتی نسخه 9) قادر به باز کردن نبودن و حتی برنامه های کمکی بعد از درست کردن مقدار زیادی از محتوی فیلدهای memo را خراب می کردند ولیکن نسخه 7 بدون مشکل آن را باز کرده و به راحتی می توان آن را به جدول جدید کپی کرد.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=36770
در آخر اگر ما بخواهیم برنامه نوشته شدیمان را از VFP5 به فاکس پرو دیگر ارتقا بدهیم ، کدام فاکس پرو را پیشنهاد میکنید(ما در برنامیمان اکثرا از دستورات قدیمی FoxPro 2.6استفاده کردیم)؟
بنده به شخصه نسخه 9 را پیشنهاد می کنم و درموارد همخوانی با دستورات نسخه قدیمی مشکلی به یقین در نسخه های جدید با دستورات نسخه قدیم وجود ندارد بلکه در نسخه های جدید قابلیتهای جدیدی به برنامه اضافه می گردد.
rezaTavak
سه شنبه 21 خرداد 1387, 08:02 صبح
در مورد درست کردن جداول خراب قبلا توضیح داده ام:
فاکس اگر جدول در اثر برق رفتگی بسته نشده باشد رکوردهای tmp را در انتهای جدول میگذارد ولی تعداد رکورد که در هدر است تغییر نمیکند پس اگر دوباره بخواهد جدول را باز کند تعداد این رکوردها را با حجم واقعی مقایسه میکند اگر بیشتر بود در نگارشهای دیگر باز نخواهد کرد اما در نگارش ۷ باز میشود اما عیب آن این است که هر گاه که شما رکوردی به جدول خراب اضافه کنید در انتهای آن درج میشود و رکورد درست ثبت نمیشود در واقع عیب اساسی نگارش ۷ همین است.
من برای اینکار یک تکه کد نوشتم و به دوستان ارائه کردم بد نیست نگاهی به آن بیاندارید.
javad_hosseiny
سه شنبه 21 خرداد 1387, 09:07 صبح
با تشکر از توضیح شما آقا رضا
اتفاقا آن نمونه کد شما که قبلها ارائه کرده بودید را بنده ملاحظه کرده و در موارد متعدد ازش استفاده کردم
در بسیاری از موارد قادر به اصلاح جداول نبود (البته در همان پست مربوطه به این نکته اشاره کردم)
ولیکن با همه این اوصاف با تست بر روی جداول مختلف نسبت به سایر اصلاح کننده ها همچون fixdbf, .... بهتر عمل می کرد
ولیکن حسن نسخه 7 در همین باز کردن این جداول خراب است بحث سر خراب شدن چندین رکورد آخر نیست بلکه در اینگونه موارد مثلا در جداولی که تعداد رکورد زیاد نیز دارد حداقل به نوعی بازیابی آخرین پشتیبانی گیری محسوب می شود چرا که به راحتی در نسخه 7 باز شده و شما می توانید آن را در جدول جدید دیگری کپی نمایید (راه حلی که بنده معمولا به هنگام خرابی جداول از آن استفاده می کنم به همراه pack و reindex ) و در برنامه اصلی خود آن جدول جدید را فراخوانی نمایید
که در این حالت بدون هیچ مشکلی اطلاعات قابل افزایش و اصلاح و... می باشد
(در حقیقت از نسخه 7 به عنوان واسطه ای جهت بیرون کشیدن اطلاعات سالم از جدول آسیب دیده استفاده می شود )
IC_prog
سه شنبه 21 خرداد 1387, 10:27 صبح
در واقع بعد از باز کردن dbf در vfp7 باید رکوردهای سالم را به یک جدول جدید انتقال داده و جدول قبلی رو بی خیال شد . درسته ؟
rezaTavak
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 08:44 صبح
اگر یک فایل خراب داشتید که با آن تکه کد درست نشد و حجمش کم بود ممکنه برای من ارسال فرمایید؟
javad_hosseiny
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:23 صبح
یک مدتی بود بر روی یکی از سرورها چنین مشکلی زیاد پیش می آمد و بنده به ناچار برنامه های مختلفی که برای این منظور بود را استفاده می کردم ولیکن حجم جداول با توجه به بحث شبکه بودن نیز بسیار بود
بعد از آن چنین مواردی (خرابی دیتابیس ها) چه بر روی همان سرور و یا برنامه های دیگر کمتر مشاهده شد.
نهایتا به روی چشم چنین موردی پیدا شد سعی می کنم برایتان ارسال کنم.
rezaTavak
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:38 صبح
لطف دارید.
Esikhoob
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 19:35 عصر
منظور در ویندوز xp می باشد و البته در پنجره brows ولیکن بنده در موارد دیگر مثل editbox, textbox,... نیز تست کردم متاسفانه چیزی نمایش نمی دهد. (حالا آنکه همان جدول و فرم را در vfp5 با فونت ایران سیستم بدون مشکل نمایش می دهد)
یک سئوال: آیا ویندوز شما فارسی یا عربی نبود؟
بله من هم تست کردم وقتی ویندوز (WinXP)فارسی باشد، VFP9 نمی تواند فونت ایران سیستم را درست نشان دهد ، مثلا من در WinXP که در Regional And language Setting تماما فارسی شده بود، یک Form درست کردم و یک textbox در آن قرار دادم و value آن را به طریق ایران سیستمی "نان" نوشتم و FontName آن را هم Persian (که یک فونت ایران سیستم است) گذاشتم ، آن را به صورت "نا؟" نشان میداد.
ولی همین کار را که در یک ویندوز دیگر انجام دادم درست نشان میداد ، از میان متغییر های WinXP و Regional And language Setting و VFP9 ، فقط تنظیمات زبان بود که عوض شده بود. آن گونه که میدانید فارسی نشده بود.
یک سئوال دیگر: نسخه پرتابل ، آیا به صورت اوریجینال پرتابل است یا باید آن را پرتابل کرد؟
چون هر چه ورژن در مورد VFP9 دیدم همشان professional بود و هیچکدام portable نبود.
خیلی ممنون
javad_hosseiny
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 12:16 عصر
بله ویندوز بنده هم فارسی و عربیک هست
ولیکن همانطور که قبلا هم گفتم با فونت ایران سیستم در محیط vfp 7 به بالا مشکل دارم (یعنی نمایش نمی دهد) و برای این منظور از نسخه 5 آن استفاده می کنم
در مورد پرتال بودن نسخه های مختلف ویژوال فاکس نیز عرض کردم بصورت دستی اینکار را انجام دادم (با کمی آزمون و خطا و کنترل شما نیز می توانید اینکار را انجام دهید) (اگر شما هم بعد از تغییر ویندوز به مشکل کار نکردن برنامه های خود دچار شوید (هر برنامه ایی از زبان برنامه نویسی گرفته تا ....) به دنبال پرتال بودن برنامه های مورد استفاده خود می گردید)
(البته چندی قبل در همین سایت و بعضا در انجمن های دیگر همچون pcseven , ... تایپک هایی جهت معرفی انواع پرتال نرم افزارهای مختلف ارائه شده بود که جستجو در آنها خالی از لطف نیست)
hossein_07
جمعه 24 خرداد 1387, 13:24 عصر
سلام آقای حسینی
من یه کار فوری با شما دارم میشه آدرس e-mail تون را بهم بدید؟؟!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.