ورود

View Full Version : گفتگو: تغییر نوع قالب سایت برنامه نویس در اکسپلورر

اصغر (پآچ)
جمعه 17 خرداد 1387, 22:15 عصر
سلام

من از این قالب همیشگی تاپیک های سایت برنامه نویس خسته شدم می خواستم بگم اگه امکانش هست یه چند تا قالب متفاوت در سایت قرار دهید که کاربران برحسب سلیقه بتونن این قالب ها رو انتخاب کنن و اگه این امکان در سایت هست بگید چطوری می تونم این کار رو انجام بدم.

چون تمامی انجمن هایی که من توی اینترنت بهشون سر زدم از همین قالب استفاده می کنند. بیاین سنت شکنی کنید.

راستی چرا آیکون پیام خصوصی خوانده شده با پیام خصوصی خوانده نشده اشتباهی نمایش داده می شه؟ اگه برای پیام خصوصی خوانده نشده همون پاکت بسته با رنگ قرمز نشون داده بشه عمومی تره!(من این موضوع رو هم توی تمام فروم ها مشاهده کردم چرا اینطوره؟ محدودیت داره یا اشکال از جای دیگه است؟)

خلاصه من بعنوان یه کاربر این سایت این نظر هارو داشتم ممنون میشم توجه کنید.

موفق و موید باشید

اصغر (پآچ)
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 11:27 صبح
سلام مدیران عزیز
یعنی این امکان در سایت وجود نداره؟
پس چطور من قبلا دیده که علائم سایت رو یکی از مدیران تشریح کرده بود و گفته بود دکمه تاپیک حل شده در قالب های مختلف این اشکال رو داره!
من از این قالب خسته شدم کمکم کنید خواهشاً

موفق و موید باشید

raravaice
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:02 عصر
من از این قالب خسته شدم
زیبایی مهم نیست ، محتوی مهم هست.

موفق باشید

vcldeveloper
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:55 عصر
یعنی این امکان در سایت وجود نداره؟
وجود داشت، غیر فعال شد. چون با هر ارتقاء سایت باید کلی وقت صرف ارتقاء اون قالب ها میشد. اینی هم که الان هست، قالب پیش فرض vBulletin هست.

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 18:20 عصر
به نظر منم همین قالب عالیه و اینکه ظاهر مهم نیست محتوی مهمه رو قبول دارم
سرعت لود صفحاتم عالیه

اصغر (پآچ)
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:06 عصر
سلام دوستان

بابا غلط کردم ببخشید، اشتباه از من بود. من هم به همین قالب قناعت می کنم و خیلی از مطالب پر بار سایت متشکرم

ممنون که کمک کردین و منو از اشتباهم بیرون آوردین.

موفق و موید باشید

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 21:17 عصر
این چه حرفیه
آقای اصغر (پوآچ) اگه من باعث شدم که این حرفو بزنید من شرمنده
هر کس یه نظری داره
نظر شما هم محترمه

اصغر (پآچ)
جمعه 24 خرداد 1387, 01:39 صبح
سلام دوست من

نه قربان کلا عرض کردم و منظورم با شخص خاصی نبود به نظر منهم صد البته محتوی بهتره اما هر کسی یه ظاهری رو می پسنده که سلیقه شخصی شه.

بازم ممنون و موفق و موید باشید

razavi_university
جمعه 24 خرداد 1387, 02:30 صبح
میتونی یه کاری بکنی تا از این خستگی دربیای
فکر می کنم بتونی با greasemonkey که یک Addone معروف واسه FireFox است اسکریپتی بنویسی که حداقل رنگ Style سایت برنامه نویس واست عوض بشه