ورود

View Full Version : نوبت دهی به درخواستها

iransim
شنبه 18 خرداد 1387, 11:10 صبح
سلام
من در برنامه ام درخواستها را بر اساس تاریخ درخواست ثبت می کنم و بعد به صورت حضوری به متقاضیان نوبت انجام درخواست داده می شود حال می خواهم :
پس از ثبت درخواست با زدن کلیدی با توجه به تاریخ درخواست سیستم به تاریخهای درخواست مقداری را اضافه کند ( مثلا" 5 روز ) را اضافه کند و نوبت دهی را انجام دهد و تاریخ نوبت انجام کار را ( تاریخ اضافه شده ) در بانک دیگری ذخیره نماید و بتوان تاریخ یا نوبتهای داده شده را گزارش گیری و مشاهده کرد .
لازم به ذکر است در هر روز به 20 درخواست باید نوبت انجام کار در یک روز و تاریخ را داد یعنی هر 20 درخواست یک تاریخ یکسان را برای نوبت باید داشته باشند.
ممنون از دوستان

مهدی قربانی
شنبه 18 خرداد 1387, 16:34 عصر
سلام
ببين مي توني از اين نمونه كمكي بگيري :

iransim
یک شنبه 19 خرداد 1387, 21:34 عصر
سلام
ببين مي توني از اين نمونه كمكي بگيري :

سلام مهدی جان
بسیار عالی بود
امکان دارد در این نمونه شرایطی را که ذکر کردم پیاده کرد ؟ به خصوص اینکه سیستم به صورت خودکار با توجه به تاریخ درخواست نسبت به اضافه کردن عدد 5 روز جهت انجام کار به تاریخ درخواست اقدام کند ؟
مثلا" در یک فرم 20 شماره درخواست و تاریخ آنها وارد شود و با زدن کلید نوبت دهی عدد 5 به تاریخ درخواستها اضافه شده و در فرم یا صفحه گزارش نشان داده شود.
ممنون از توجه شما

مهدی قربانی
یک شنبه 19 خرداد 1387, 21:42 عصر
سلام
البته كه مي توني روال مورد نظرت رو پياده كني براي اين منظور بايد از SQL و ركوردست و تابع حلقه كمك بگيري براي جدا كردن يك بازه زماني يا يك تاريخ مشخص حالا اگر لازم باشه ميشه شروط بيشتري رو هم قائل بشي بعد بواسطه همون ركوردست اين ركورهاي فيلتر شده رو Update‌ كني سعي كن اين روشي كه گفتم پياده كني هر جا به مشكل خوردي اعلام كن راهنمائيت كنم .

iransim
دوشنبه 20 خرداد 1387, 06:43 صبح
سلام
البته كه مي توني روال مورد نظرت رو پياده كني براي اين منظور بايد از SQL و ركوردست و تابع حلقه كمك بگيري براي جدا كردن يك بازه زماني يا يك تاريخ مشخص حالا اگر لازم باشه ميشه شروط بيشتري رو هم قائل بشي بعد بواسطه همون ركوردست اين ركورهاي فيلتر شده رو Update‌ كني سعي كن اين روشي كه گفتم پياده كني هر جا به مشكل خوردي اعلام كن راهنمائيت كنم .

سلام
مشکل من این است که با هیچکدام از مواردی که بیان کردید تا کنون کار نکرده ام و نمی دانم از کجا شروع کنم اگر نمونه ای دارید که بتوانم از آن کمک بگیرم ممنون می شوم .

مهدی قربانی
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 23:37 عصر
سلام
تغییرات لازم رو روی نمونه قبلی دادم به کد نویسی فرم2 دقت کن .

iransim
جمعه 24 خرداد 1387, 13:19 عصر
سلام
تغییرات لازم رو روی نمونه قبلی دادم به کد نویسی فرم2 دقت کن .

سلام مهدی جان
بازم مثل همیشه نمونه هایت خیلی راهگشاست ممنون
فقط دو موضوع
1 - من فرمت تاریخهایم در بانک را از نوع نامبر استفاده کردم آیا با کدهای شما جور در می آید؟ اگر خیر چگونه باید تغییرات را اعمال نمایم چون تمام برنامه با این فرمت تاریخ تنظیم شده
( من از ماژول آقای آزادی استفاده می کنم)

2 - در نمونه شما اگر من بخواهم تاریخ درخواستها از بانک خودم همراه با دیگر مشخصات درخواست خوانده شود و پس از نوبت دهی در بانک دیگری ذخیره شود چکار باید کنم؟
چون در نمونه شما قبلا" تاریخ درخواستها در تیبل1 وارد شده و من نمی خواهم مجددا" تاریخ درخواستها برای نوبت دهی را در بانک دیگر وارد کرده و سپس نوبت دهی انجام شود
( در ضمن اطلاعات هر درخواست ( رکورد ) 20 فیلد دارد که یکی از آنها تاریخ درخواست و یکی نیز شماره درخواست است )
ممنون از راهنمائی های شما

مهدی قربانی
شنبه 25 خرداد 1387, 07:33 صبح
سلام
در مورد سئوال اول بعد از تغيير Data Type فيلد تاريخ به Number ، كد SQL زير رو كه در متغيير strSQL نوشته شده با كد قبلي جايگزين كن در مورد سئوال دوم متوجه منظورت نشدم .

strSQL = "SELECT Table1.darkhast_code, Table1.darkhast_date, Table1.eghdam_date FROM Table1 WHERE (((Table1.darkhast_date) " & "between" & " " & Me.Text1 & " " & "And" & " " & Me.Text3 & ") And ((Table1.eghdam_date) Is Null));"

iransim
شنبه 25 خرداد 1387, 20:22 عصر
سلام
در مورد سئوال اول بعد از تغيير Data Type فيلد تاريخ به Number ، كد SQL زير رو كه در متغيير strSQL نوشته شده رو با كد قبلي جايگزين كن در مورد سئوال دوم متوجه منظورت نشدم .

strSQL = "SELECT Table1.darkhast_code, Table1.darkhast_date, Table1.eghdam_date FROM Table1 WHERE (((Table1.darkhast_date) " & "between" & " " & Me.Text1 & " " & "And" & " " & Me.Text3 & ") And ((Table1.eghdam_date) Is Null));"

سلام
مهدی جان منظور من این است که من در فرمم برای ثبت اطلاعات یک درخواست حدود 20 رکورد را ثبت می کنم که دو تا از آنها شماره درخواست و تاریخ درخواست است و بقیه نیز سایر اطلاعات حال می خواهم مثلا" بعد از ثبت 50 درخواست در روی فرم با فشردن دکمه فرم دیگری باز شده و بازه تاریخی را دریافت کرده و خود مقدار 5 را به تاریخهای درخواست اضافه کرده و کل اطلاعات قبلی درخواستها همراه با تاریخ نوبت در بانکی مجزا ذخیره شود.
یعنی بانک جدید برای هر درخواست 21 رکورد اطلاعاتی داشته باشد.

مهدی قربانی
یک شنبه 26 خرداد 1387, 12:06 عصر
سلام
تو اين دو تا نمونه فرآيند مورد نظرت رو شبيه سازي كردم از دو فايل ضميمه فايل AddDaySamle1 رو در درايو C كپي كن تا Error دريافت نكني در مورد تعداد فيلدها هم مشكلي نيست در خلال كدهاي موجود در كامند باتون توضيحات لازم رو برات كامنت كردم بعد از كليك كامند باتون برنامه ميره بانك فوق الذكر رو با استفاده از DAO باز ميكنه و بعد از تعيين تعداد روز توسط شما ، اطلاعات موجود رو از جدول Table1 فايل مبداء به جدول Table1 فايل مقصد انتقال ميده و ثبت ميكنه .

iransim
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 23:07 عصر
سلام
تو اين دو تا نمونه فرآيند مورد نظرت رو شبيه سازي كردم از دو فايل ضميمه فايل AddDaySamle1 رو در درايو C كپي كن تا Error دريافت نكني در مورد تعداد فيلدها هم مشكلي نيست در خلال كدهاي موجود در كامند باتون توضيحات لازم رو برات كامنت كردم بعد از كليك كامند باتون برنامه ميره بانك فوق الذكر رو با استفاده از DAO باز ميكنه و بعد از تعيين تعداد روز توسط شما ، اطلاعات موجود رو از جدول Table1 فايل مبداء به جدول Table1 فايل مقصد انتقال ميده و ثبت ميكنه .

سلام مهدی جان
با عرض پوزش به خاطر تاخیر سیستم من اشکال داشت
من کدها را در برنامه خودم شبیه سازی کردم ولی وقتی تاریخ را وارد کرده کلید اجرا را کلیک می کنم پیام زیر صادر می شود
Too few parametrs ,Expected 1 , 3061

مهدی جان ،من نمونه برنامه ام را می گذارم شاید بتواند کمک کند در ضمن هر نظری در مورد آن دارید را لطف کنید و اگر موارد اصلاحی برای بهتر شدن برنامه به نظرت رسید بفرمائید ممنون می شوم
مشکل از کجاست؟
ممنونم

مهدی قربانی
جمعه 31 خرداد 1387, 23:16 عصر
سلام
اين خطا رو تو Form2 دريافت مي كني ؟ من هرچي با برنامه ور رفتم خطايي نديدم

iransim
سه شنبه 04 تیر 1387, 00:54 صبح
سلام
اين خطا رو تو Form2 دريافت مي كني ؟ من هرچي با برنامه ور رفتم خطايي نديدم

فرم 2 را وقتی به برنامه ام که برای شما فرستادم اضافه کردم و بر اساس توضیحات شما درون برنامه ام نیز کدها را وارد کردم این خطا بعد از وارد کردن تاریخها و کلیک بروی دکمه اجرا داده شد

منظور شما از اینکه خطائی نبوده چیست؟ اصل برنامه شما که مشکل نداشت خطا بعد از شبیه سازی برنامه شما در برنامه ام خودم ایجاد شده
ممنون می شوم این کار را روی برنامه ارسالی پیاده کنید.

مهدی قربانی
سه شنبه 04 تیر 1387, 17:34 عصر
سلام
خوب من كه فرم 2 برنامه شما رو چك مي كنم همچين خطايي دريافت نمي كنم اين برنامه اي كه گذاشتي عيناً همون برنامه ايه كه باهاش كار مي كني ؟

iransim
جمعه 07 تیر 1387, 10:36 صبح
سلام
خوب من كه فرم 2 برنامه شما رو چك مي كنم همچين خطايي دريافت نمي كنم اين برنامه اي كه گذاشتي عيناً همون برنامه ايه كه باهاش كار مي كني ؟

من که واقعا" گیج شدم من از همین برنامه ارور میگرم یعنی شما برنامه رو بدون ارور اجرا میکنید؟ پس ایراد من از کجاست؟ اصلا" مفهوم این ارور چیه؟

iransim
سه شنبه 11 تیر 1387, 00:26 صبح
من که واقعا" گیج شدم من از همین برنامه ارور میگرم یعنی شما برنامه رو بدون ارور اجرا میکنید؟ پس ایراد من از کجاست؟ اصلا" مفهوم این ارور چیه؟

سلام اقا مهدی
من کماکان منتظرم
ممنون

مهدی قربانی
سه شنبه 11 تیر 1387, 10:09 صبح
سلام
ورژن اكسس مورد استفاده شما چيه ؟
فايل رو روي يه دستگاه ديگه تست كن

iransim
چهارشنبه 12 تیر 1387, 09:35 صبح
سلام
ورژن اكسس مورد استفاده شما چيه ؟
فايل رو روي يه دستگاه ديگه تست كن

اكسس من 2000 هستش ولي براي اجراي نمونه هاي ارسالي شما مشكل نداشته و برنامه شما را اجرا میکند و برنامه خودم را نیز به تنهائی اجرا می کند
ولی وقتی فرو 2 شما را با برنامه خودم تلفیق می کنم با خطا مواجه می شوم