View Full Version : سوال: فارسی شده :: برنامه نصب در vb
y.saied
شنبه 18 خرداد 1387, 13:43 عصر
vb خودش یه برنامه setup داخلی داره که میتونیم بعد از نوشتن پروژمون , به راحتی برنامه نصبش رو هم با setup خود vb درست کنیم .
حالا سوال من اینه که از دوستان کسی برنامه setup رو فارسی کرده یا داره !!؟؟
اگه دارین بی زحمت .......................
mehdad.koulab
یک شنبه 19 خرداد 1387, 17:12 عصر
فکر نکنم مال vb رو بتونی پیدا کنی ولی برخی از نرم افزارهایی که برای این کار نوشته شده اند رو فکر کنم بتونی فارسی شده پیدا کنی
AmirAmiri
یک شنبه 19 خرداد 1387, 17:31 عصر
فکر نکنم مال vb رو بتونی پیدا کنی ولی برخی از نرم افزارهایی که برای این کار نوشته شده اند رو فکر کنم بتونی فارسی شده پیدا کنی
یعنی چی که نمیتونی پیدا کنی؟؟!! اگه منظورت سورس برنامه ستاپ vb هست که خوده vb به صورت آماده سورس رو برای استفاده قرار داده.
اما فارسی کردنش رو نمیدونم چطوریه منم یه زمانی میخواستم همین کارو بکنم اما انگار که تمامه تکست ها در زمان اجرا مقدار دهی میشن حالا نمیدونم این تکستها کجا هستن اگه تو ماژول یا جایی مثله اون باشن که دیگه کار خیلی آسون میشه چون فقط کافیه همونا رو ترجمه کنی.. متاسفانه من در حال حاضر vb ندارم مگه نه خودم بررسی میکردم.
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:05 عصر
سلام
خوب ، چرا از نرم افزارهای ستاپ ساز از جمله وایس - smart install maker استفاده کنید.
دردسری هم نداره . در ضمن هم لینکه دانلود و هم برنامه آموزشیش تو سایت هست.
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=479733&postcount=7
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107573&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%BE+%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84
mehdad.koulab
یک شنبه 19 خرداد 1387, 19:57 عصر
یعنی چی که نمیتونی پیدا کنی؟؟!! اگه منظورت سورس برنامه ستاپ vb هست که خوده vb به صورت آماده سورس رو برای استفاده قرار داده.
اما فارسی کردنش رو نمیدونم چطوریه منم یه زمانی میخواستم همین کارو بکنم اما انگار که تمامه تکست ها در زمان اجرا مقدار دهی میشن حالا نمیدونم این تکستها کجا هستن اگه تو ماژول یا جایی مثله اون باشن که دیگه کار خیلی آسون میشه چون فقط کافیه همونا رو ترجمه کنی.. متاسفانه من در حال حاضر vb ندارم مگه نه خودم بررسی میکردم.
سلام منم همین فارسی رو گفتم فکر نکنم پیدا کنی
a_mohammadi_m
شنبه 08 تیر 1387, 08:50 صبح
با سلام
برنامه ستاب ساز ويژوال بيسيك سورسش همراه VB نصب ميشه ( در محل نصب يك شاخه به اسم PdWizard وجود داره كه سورس پروژه هم در همون شاخه است )
اسم پروژه هم Setup 1 هست
كاري كه بايد بكنيد اينه كه پروژه سورس رو باز كنيد . در اين پروژه يك فايل Res قرار داره كه كليه متنهاي نمايش داده شده در مراحل نصب در اون قرار داره كه بايد معادل فارسيشو خودتون در همون فايل وارد كنيد البته در جاهايي كه متن بصورت 1% و مثل اينهاست فقط متن رو تغيير بديد و به اين اعدادد كاري نداشته باشيد اينها بعنوان متغيرهاي زمان نصب واقعي برنامه به بقيه متن موجود اضافه ميشن و نمايش داده ميشن
ديگه اينكه در تمام فرمهاي مربوط به اين پروژه بايد براي كنترلهاي موجود در فرم مانند TextBox ها نوع فونت رو مناسب و با كدينگ Arabic تنظيم كنيد ( مثلا Tahoma Arabic )
بعد كه پروژه رو دوباره كامپايل كرديد فايل Setup1.exe نتيجه رو بجاي قبلي در شاخه PdWizard كپي كنيد
البته پيشنهاد ميكنم فايل اصلي رو حفظ كنيد ( يك كپي ازش نگه داريد)
لازم به ذكره كه كل كاري كه گفتم جمعا 4-3 ساعت كار ميبره و در عوض يكبار براي همشه راحت ميشين ( البته پروژه سورس رو هم يه جايي نگه دارين كه اگه VB رو عوض كردين دوباره ازش استفاده كنين
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.