ورود

View Full Version : بررسي امنيت قفل (CrAcK mE)

دنیای دلفی
شنبه 18 خرداد 1387, 19:44 عصر
سلام
يك مدتي نبودم از ديد شخصي خودم چيزهاي زيادي ياد گرفتم اونها را در اين كرك قرار مي دم

برنامه بايد پيام رجيستر شدن را بدهد چون به معني اتصال به بانك اطلاعاتي است .
روتينهاي AntiDebug , AntiTrace مختلفي روش گذاشتم .

دو لايه امنيت اون رو برداشتم چون مي خوام بعد از آنپك شدن برنامه خودم را بسنجم .
Themida 1.9.9.0 رو روش نگذاشتم .
همچنين كد امنيتي Decode حافظه هم رو روش گذاشتم (چون دوستان گفتند براي كرك حداقل يك كد نياز است)

همين . سطح امنيت برنامه را براي
كركر هاي مبتدي ؟ :عصبانی:
كركر هاي متوسط ؟ :افسرده:
كركر هاي حرفه اي ؟ :قهقهه:

بيان كنيد .

اين كرك مي نياز به qtintf70.dll هم دارد آنهايي كه دلفي نصب ندارند از اين لينك مي توانند دانلود كنند : لينك دانلود Download (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=16979&d=1209730075)

در انتها ضعف برنامه را اگر وقت كرديد شرح دهيد ؟

تا نسخه بعدي بهتر شود .

ممنون از اينكه وقت مي گذاريد .

HadiDelphi
شنبه 18 خرداد 1387, 20:23 عصر
سلام من برنامه رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم هیچی نمیاد

دنیای دلفی
شنبه 18 خرداد 1387, 20:27 عصر
يعني چي هيچي نمي ياد
بايد يك پيام بياد كه بگه اين :برنامه نويس گرامي اين برنامه رجيستر نمي باشد لطفا آن را خريداري كنيد و بعد برنامه بسته مي شود .

شما بايد كاري كنيد كه پيام رجيستر شدن برنامه ظاهر شود و برنامه اجرا شود و اجرا هم بماند .
اين پيام معادل كانكت شدن به پايگاه داده است

HadiDelphi
شنبه 18 خرداد 1387, 20:38 عصر
ولی وقتی من روی EXE شما اجرا میکنم یک پنجره می خواد ظاهر بشه ولی بعد فورا برنامه بسته میشه

دنیای دلفی
شنبه 18 خرداد 1387, 21:12 عصر
بررسي كردم : خودم دانلود كردم نه همچين اتفاقي رخ نمي ده همون پيام كه گفتم ظاهر ميشه و بقيه ماجرا .

شما برنامه رو با دابل كليك اجرا مي كنيد يا با يك Debugger اگر با ديباگر كه بايد اين اتفاق بيفته اگر نه عجيبه نمي دونم . بقيه دوستان كه دانلود مي كنند اعلام كنند كه آيا مي تونند اجرا كنند يا باز همين مشكل را دارند .

بايد ويندوز شما XP باشه يا 2003 كه حتما هم هست
پوشه Crack me رو روي صفحه Desktop نگذار كپيش كن توي روت اصلي يكي از درايوها

HadiDelphi
شنبه 18 خرداد 1387, 21:55 عصر
من که نتونستم اجراش کنم . یه لحظ صفحه میاد بعد میره

Fh_prg
شنبه 18 خرداد 1387, 22:17 عصر
اون شيطنتايي كه تو فايل dll كردي ممكنه تو بعضي سيستما اختلال ايجاد كنه. فايلت اجرا ميشه و مشكلي نداره
خيلي بهتر شده گرچه بازم كرك شد. crc چك خيلي بهتر و قوي تر شده ولي بدون يك پكر خوب ولش نكني....
فكر نميكنم لازم باشه فايل حجيم كرك شده رو آپلود كنم.
اگه با يك پكر/پروتكتور خوب تقويتش كني مطمئنا هدف سختي براي تازه كارها و متوسط ها خواهد شد.

دنیای دلفی
شنبه 18 خرداد 1387, 22:23 عصر
Fh_prg (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=325) دستت درد نكنه جاي اميدواري . ممنون وقت گذاشتي

دنیای دلفی
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:52 عصر
اگر ممكنه Mehran و Joker هم نظرشون رو درباره كرك مي من بدن

ممنون از همكاري

دنیای دلفی
یک شنبه 19 خرداد 1387, 19:14 عصر
الان چشم به تعداد دانلود كرك مي افتاد 56 بار دانلود شده يعني كسي نظر ديگه اي نداره .