View Full Version : جستجو بین دو تاریخ
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 00:22 صبح
با سلام دوستان بنده جستجو بین دو تاریخ رو توسط کد SQl زیر انجام می دم
ولی متاسفانه هر کار می کنم تاریخ اول رو نمیاره ولی بقیش درسته مثلا اگر کاربر وارد کنه
01/01/1386 تا 25/12/1386 برنامه از 02/01/1386 تا 25/12/1386 میاره
لطفا دوستان جهت برطرف نمودن مشکل فوق همکاری نمایند .
رونوشت : تمام اعضای سایت - ..........
کدی که من می نویسم اینه
Data1.RecordSource = "select * from [daftarkolasl] where [cod] like '" + Text1.Text + "*' and [date] >= '" + Text28.Text + "*' and [date] <= '" + Text29.Text + "*' order by[date]"
Data1.Refresh
DBGrid1.Refresh
vbhamed
یک شنبه 19 خرداد 1387, 06:19 صبح
سلام
مطمئن هستيد كه ركوردي با تاريخ مبدا دارين ؟
اگر هست بانكتون رو بزاريد و نمونه فرم
ضمنا كد زير رو هم تست كنيد
Data1.RecordSource = "select * from [daftarkolasl] where [cod] like '" + Text1.Text + "*' and [date] >= " + Text28.Text + " and [date] <= " + Text29.Text + " order by[date]"
Data1.Refresh
DBGrid1.Refresh
فقط اينكه DBGrid رو براي چي Refresh كردين ؟
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 11:49 صبح
سلام
بله که تاریخ مبدا هم داریم من اگر بخوام بانک یا کدم رو بذارم باید قید برنامه رو بزنم و باشه این کد رو تست می کنم متشکرم آقا حامد گل
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:49 عصر
سلام حامد جان اول بگم که علت اینکه برنامه رو نمی تونم بذارم بنده در قبال برنامه تعهد دادم بانک برنامه که حاوی اطلاعات شرکت هستش رو به کسی ندم
و اینکه این کدی که شما گذاشتین و گفتید من تست کنم متاسفانه اصلا کار نمی کنه یعنی هیچی نمیاره !!!!!
و در مورد سوال آخرتون این که اگر DBGrid رو Refresh هم نکنیم کار می کنه ولی چه کنم یک کمی وسواس و و کمی هم عادت شده
شما می تونید ندیده بگیرید آقا حامد .
mpmsoft
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:53 عصر
دوست عزیز شما چرا برای جستجو بین دو تاریخ از Between استفاده نکردید و ثانیه برای چیدمان از فیلد ID استفاده کنی بهتره
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 15:04 عصر
با سلام میشه این دستور رو با Between برایم بنویسین ؟
حسین علوی
یک شنبه 19 خرداد 1387, 15:44 عصر
دوست عزیز اگه برات ممکنه داخل بانک تاریخ میلادی رو هم قرار بده و بر اساس اون جستجو کن ولی برای نمایش از تاریخ فارسی استفاده کن.
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:12 عصر
با سلام
قابل توجه تمامی اساتید
من نوع فیلدم رو از string گرفتم ولی فکر نکنم مشکل از این باشه
دوست عزیز شما می تونید نمونه ای بذارین ؟؟
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:20 عصر
سلام
این کاره محشر بهتون شاید کمک کنه.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=104724
vahidm
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:25 عصر
سلام
خیلی ممنون امید با خدا ولی نمی دونم کد برنامه خودم چرا کار نمی کنه یعنی کار می کنه ولی همون مشکل رو داره و اگر بخوام درس کار کنه همیشه باید یکی تاریخ کمتر وارد کنم . بالاخره ممنون
vbhamed
یک شنبه 19 خرداد 1387, 19:40 عصر
سلام حامد جان اول بگم که علت اینکه برنامه رو نمی تونم بذارم بنده در قبال برنامه تعهد دادم بانک برنامه که حاوی اطلاعات شرکت هستش رو به کسی ندم
سلام
فكر كنم اشتباه متوجه شدين
وقتي كه گفته ميشه برنامتون رو بزاريد منظور فقط همون تيكه برنامه هست كه مشكل داريد باهاش با يك چند خط بالا و پايين
در مورد بانك اطلاعاتي هم نيازي نيست اطلاعات اصليتون توش باشه، مي تونيد همه اطلاعات رو پاك كنيد و چند مورد تستي قرار بدين، حتي جدولهاي ديگه بانك هم مورد نياز نيست
اينجا همه برنامه نويسن و كسي انتظار نداره شما سورس كاملتون رو بزاريد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.