View Full Version : سوال: این مسخره بازیا چیه؟؟؟؟؟
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 10:14 صبح
سلام
مدیران محترم می شه بفرمایید طبق چه سیاست یا قانونی این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107152) رو قفل کردید؟؟
لا اقل می تونستید دلیلش رو زیرش بنویسید
اگه شما متوجهء سوال نشدید چرا تاپیک رو قفل می کنید؟
یا این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107069)؟؟
می دونم جواب اینه که قوانین رو بخونم(قبلا خوندم)، همین تاپیکم هم به زودی یا قفل می شه یا می ره به درک! ولی اون دو تا تاپیک کدوم قانون رو نغز کردن؟
whitehat
یک شنبه 19 خرداد 1387, 11:07 صبح
هر دو تاپیک را من قفل گردم
من فکر می کنم بعد از 77 پست می دونید که قوانین سایت چی میگه، وقتی می گوییم قوانین سایت مطالعه کنید یعنی به آن عمل کنید و فقط به خواندن آن اکتفا نکنید.
تاپیک 1)من ربطی میان تاپیک اول و بخش ندیدم
تاپیک 2) بهتره به اولین پست همان بخش در اعلانات توجه کنید
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:09 عصر
تاپیک اولی که گفتم یه جورایی تحلیل سیستم بود یعنی نحوهء کارکرد سیستم مخابرات و سوالاتی که در این زمینه برای بنده پیش اومد.
با حساب حرف شما، خیلی تاپیک های دیگه تو بخش تحلیل و ... هستند که باید قفل بشن
تاپیک توی قسمت امنیت نرم افزار چی؟
توضیحات درباره فایل باینری دادم..
وقتی فلش استخراج شد،(نقطه ضعف) دربارش یکم بحث کردیم (ولی هنوز برنامه من کرک نشده بود)
عنوانش مناسب بود
ویروسی نبود
کل کل هم که نداشت
فقط یه پستش این بود که عجب کلیپ قشنگی!!!
شما بفرمایید که با توجه به کدوم پست اون تاپیک رو قفل کردید؟
whitehat
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:27 عصر
تاپیک اولی که گفتم یه جورایی تحلیل سیستم بود یعنی نحوهء کارکرد سیستم مخابرات و سوالاتی که در این زمینه برای بنده پیش اومد.
سوالات مربوط به سخت افزار به بخش تحلیل سیستم هیچ ربطی نداره ، در زیر نام این قسمت در مورد عناوینی که در بخش مطرح می شود بوضوح نوشته شده. در بهترین حالت باید آن را در بخش موبایل مطرح می کردید.
با حساب حرف شما، خیلی تاپیک های دیگه تو بخش تحلیل و ... هستند که باید قفل بشن
اگر چنین تاپیکهایی مشاهده کردید با پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا آنها هم قفل شوند.
شما بفرمایید که با توجه به کدوم پست اون تاپیک رو قفل کردید؟
یک بار در همان تاپیک نوشتم چرا قفل شده ، دلیل به توضیح بیشتری نمی بینم. بهتره اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=105690) را یک بار دیگه نگاه کنید. تاپیک های فاقد بار علمی ،قفل و پس از مدتی حذف می شوند.
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:37 عصر
بله اونجا فرمودین قوانین رو رعایت کنید، ولی اشاره به قانون خاصی نکردی.
منم یکی یکی لیست کردم
تاپیک توی قسمت امنیت نرم افزار چی؟
توضیحات درباره فایل باینری دادم..
وقتی فلش استخراج شد،(نقطه ضعف) دربارش یکم بحث کردیم (ولی هنوز برنامه من کرک نشده بود)
عنوانش مناسب بود
ویروسی نبود
کل کل هم که نداشت
فقط یه پستش این بود که عجب کلیپ قشنگی!!!
در بهترین حالت باید آن را در بخش موبایل مطرح می کردید.
شما که مدیرین و اینو می دونین بهتر نبود به جای قفل کردن انتقال می دادین؟؟
بی خیال نه سوالشو خواستیم نه جوابش. زحمت حذف هر 3 تاپیک با شما
موفق باشی
Sepidar
یک شنبه 19 خرداد 1387, 14:09 عصر
و البته قطعا آقای whitehat بسیار مدیر صبوری هستن. یک بار دیگر نگاهی به لحن خودتون تو این پست بندازین. فکر میکنم یه عذرخواهی به ایشون به خاطر طرز صحبتتون بدهکارین.
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 14:24 عصر
من به کسی بی احترامی نکردم ولی اگه نا خواسته چیز بدی گفتم معذرت می خوام
عنوان پستم یکم مورد داره اونم به این خاطره که فکر می کنم بی دلیل پست هام قفل شدن، هر وقت هم اعتراض کردم فرمودند قوانین ...
shervin_agh67
یک شنبه 19 خرداد 1387, 15:28 عصر
دوست من در اين گونه موارد بهتره كه خونسردي خودتون را حفظ كنيد چون انتهاي اين بحث منجر ميشه به قفل شدن تاپيك ، اخراج كاربر ، بلاكه شدن آي پي شخص خطاكار . اونوقت ديگه داد و بي داد هم فايده نداره .
به نظر من مدير محترم مي تونستند تاپيك بي ربط رو به بخش مربوطه انتقال بدهند تا باعث دلخوري دوستمون هم نشه.
whitehat
یک شنبه 19 خرداد 1387, 16:44 عصر
بله اونجا فرمودین قوانین رو رعایت کنید، ولی اشاره به قانون خاصی نکردی.
همان تاپیکی (اون یک تبصره از قوانین برای اون بخشه) که لینک دادم را ملاحظه کنید، شما نه سورس گذاشتید، نه درمورد روش توضیح دادید، نه دوستان در مورد روش کرک کردن و ... بنابراین وقتی هیچ چیز مثبتی ندیم بهتر دیدم تاپیک قفل بشه تا اینکه به یک چت روم تبدیل بشه.
به نظر من مدير محترم مي تونستند تاپيك بي ربط رو به بخش مربوطه انتقال بدهند تا باعث دلخوري دوستمون هم نشه.
دوست عزیز من نوشتم در بهترین حالت :) ، ابتدا قصد داشتم به این بخش هم منتقل کنم اما ربطی به بخش موبایل هم نیافتم ، این موضوع یک موضوع سخت افزاری است که متاسفانه در سایت همچین بخشی نداریم
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:03 عصر
حرف شما متين
ولي شما انتظار داري وقتي كه برنامه من كرك نشده بيام سورس بذارم؟ تازه كمتر كسي رو من ديدم كه سورس بذاره (يعني اصلا نديدم, قانون هم نيست)
اين همه برنامه تجاري هر روز دارن كرك مي شن, قبلا دربارشون توضيح داده شده؟
شايد يه نفر يه روش ابداع كرده باشه و نخواد كسي اونو بدونه
فقط بخواد روش رو محك بزنه...
ولي من كه توضيح دادم. عرض كردم فلان دكمه بايد فعال بشه كه بتونه اون فايل فلش رو از فايل اجرايي دوم اجرا كنه. خداييش از اين واضح تر ¿
اون دوستمون (فكر كنم مهران خان) فلش رو با resource tuner يا ... استخراج كردن ولي برنامه رو كرك نكردن كه بخوان توضيحي بدن
در كل مي دونم مديريت سخته, سرتون شلوغ, منم كه سواد درست حسابي ندارم.
ولي يكم دوستانه تر رفتار كنيد بهتره
البته منظورم با شخص خاصي نيست كلي عرض كردم.
ببخشيد وقتتون رو كرفتم
Bahram0110
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:14 عصر
اون سوال مخابراتو هم همين جوري پرسيدم علمي نبود!
ولي به نظر خودم مي شد به يكي از بخش ها ارتباطش داد
به هر حال ارتباط سخت افزار با نرم افزاره
چيزي كه تو خيلي از بخش ها داره بحث مي شه
Inprise
یک شنبه 19 خرداد 1387, 18:34 عصر
به تذكرات مديران بخشها دقت كنيد و قوانين رو رعايت كنيد . اينجور بحثها ضرورتي نداره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.