View Full Version : گزارش
لاله86
یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:21 عصر
سلام میخوام ببینم من برای هر حالت از یک ریدیو گروپ 4 حالتی باید یه دونه ای دی او کوری و یک frxdbdataset جدا بگذارم تا بتونم گزارش مربوط به همون حالت رو طراحی کنم یا نهمیشه اطلاعات رو بریزم توی یه دی بی گرید و بعد از دی بی گرید گزارش بگیرم . اگه حالت دوم درسته میشه بگید چطور میشه از دی بی گرید گزارش گرفت با فست ریپورت؟(من 4 تا پنل دارم توی هرکدوم چهار تا ریدیو باتم هست که من باید برای هر کدوم یه گزارش متفاوت تهیه کنم)
babak_delphi
یک شنبه 19 خرداد 1387, 14:45 عصر
شما اول رادیو باتم رو انتخاب کن
بد در دکمه گزارش یا در OnClick مربوط به رادیو باتم ، با توجه به اینکه کدام رادیو باتم انتخاب شده گزارش مناسب رو ایجاد کن
ضمنا برای کلّش 1 ADOQuery کافیه
اصغر (پآچ)
سه شنبه 21 خرداد 1387, 16:04 عصر
سلام دوست من
شما می تونی از یک RadioGroupBox استفاده کنی بعد در خاصیت OnClick اون با استفاده از دستور Case.....do با توجه به اندیکس انتخاب شده یک SQL جدید به ADOQuery خودت ارسال کنی و نیازی نیست که بخوای برای هر RadioButton خودت یه ADOQuery جداگانه بذاری
موفق و موید باشی
vcldeveloper
سه شنبه 21 خرداد 1387, 17:45 عصر
وقتی تاپیک جدیدی درست می کنید، دقت کنید که اولا عنوان مناسبی داشته باشه، دوما در بخش مناسبی مطرح شده باشه. ما در بخش دلفی یک بخش کاملا برای مباحث مربوط به ابزارهای گزارش سازی داریم، شما سوال خود را در بخش بانک های اطلاعاتی مطرح کردید.
به بخش ابزارهای گزارش سازی منتقل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.