View Full Version : relation
khoshtip118
یک شنبه 19 خرداد 1387, 15:34 عصر
سلام
خجالت ميكشم از سوالم
من واسه اولين باره ميخوام با اكسس كار كنم آخه يه پروه گرفتم كه حتما بايد با اكسس باشه تا حالا sql كار كردم اگه ميدونستم اينجور توش قات ميزنم نميگرفتم
تو اكسس چطور relation هاش بين دئ تا جدول رو متصل مي كنيم اصلا همچين چيزي داره يا خودمون با اينرجوين كردن ارتباط ميديم؟
تو خود اكسس واس كوري گرفتن ارتباط رو نشون ميده ولي تو دات نت ارتباطي رو نشون نميده
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
amirzazadeh
یک شنبه 19 خرداد 1387, 15:47 عصر
سلام
خجالت ميكشم از سوالم
من واسه اولين باره ميخوام با اكسس كار كنم آخه يه پروه گرفتم كه حتما بايد با اكسس باشه تا حالا sql كار كردم اگه ميدونستم اينجور توش قات ميزنم نميگرفتم
تو اكسس چطور relation هاش بين دئ تا جدول رو متصل مي كنيم اصلا همچين چيزي داره يا خودمون با اينرجوين كردن ارتباط ميديم؟
تو خود اكسس واس كوري گرفتن ارتباط رو نشون ميده ولي تو دات نت ارتباطي رو نشون نميده
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
دوست من براي ايجاد ارتباط بين جداول تو اكسس ازمنوي tools> relation shipرو انتخاب كن وبعد با راست كليك جداول مورد نظر رو اضافه كن .بعد با drag فيلد هاي مورد نظر اونها رو به هم join كن.از تصوير كمك بگير (به خاطر داشته باشين كه اين ارتباط داخل اكسس معتبره و اگه بخواهين تو دات نت ازش استفاده كنين مجبورين از طريق add query دات نت مجددا ارتباط رو ايجاد كنين )
khoshtip118
یک شنبه 19 خرداد 1387, 21:07 عصر
يعني من هر كاري كه بخوام امجام بدم بايد بيام و يه كوري بنويسم؟
بعدش تو دات نت با كوري كار كنم
اگه اينجور باشه كه خيلي سخته
ميشه يه كد ساده با c# بزارين با ديتا بيسش من ببينم
ممنون ميشم
shaghaghi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 08:00 صبح
بعدش تو دات نت با كوري كار كنم
...
سلام
خیر شما اجباری در زمینه ی ساخت Query وجود ندارد، در مورد جزئیات نوع کاری را که می خواهید انجام دهید بیشتر توضیح دهید.
davood-ahmadi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 08:21 صبح
شما نیازی نداره که در خود اکسس کووری بنویسی.
شما مگه در C#.net از Command و Adapter استفاده نمی کنی. در این دو آبجکت شما می توانید با نوشتن کووری اطلاعات خود را درخواست و یا اعمال Insert و Delete و یا Update انجام دهید. شما فقط کافیست جدولهای خود را در اکسس قرار داده و با ایجاد یک کانکشن، رابطه بین برنامه و اکسس برقرار کنید. در ضمن می توانید در اکسس روابط بین جدولها را در قسمت Relation بدهید.
amirzazadeh
دوشنبه 20 خرداد 1387, 08:31 صبح
بعدش تو دات نت با كوري كار كنمhttp://barnamenevis.org/forum/images/editor/menupop.gif
ميشه يه كد ساده با c# بزارين با ديتا بيسش من ببينم
ممنون ميشم
ببينيد دوست من فكر ميكنم من مطلب رو بد انتقال دادم منظور من اين بود كه شما از اكسس صرفا به عنوان يك انبار داده اي استفاده كنين .ودر مورد ارتباط بين جداول براحتي ميتونين توي شماي xsd دات نت ارتباط بين جداول رو برقرار كنين.يك نمونه هم ضميمه شده
................................
موفق باشيد
khoshtip118
سه شنبه 21 خرداد 1387, 05:09 صبح
از دوستان عزير بسيار سپاسگزارم جوابمو دادين
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.