ورود

View Full Version : سوال: مشکل با DBGrid

Silent Ninja
دوشنبه 20 خرداد 1387, 15:41 عصر
سلام

توی DBGrid چطوری میشه کاری کرد که تمام فیلد ها رو نشون بده و نخواد با Scroll اونا رو بیاری ؟ الان وقتی که DBGrid رو به DB وصل میکنی یه فیلد رو بیشتر نشون نمیده و باید حتما با Scroll اش جلو و عقب کنی تا بقیه فیلدها رو هم ببینی

ممنون :قلب:

delphiprog3000
دوشنبه 20 خرداد 1387, 19:14 عصر
با سلام.
دوست عزیز هنگام طراحی dbgrid شما میتوانید اندازه columns هاتون رو دستکاری کرد.

مشکلی نباید داشته باشید..

موفق باشید.............................

Silent Ninja
دوشنبه 20 خرداد 1387, 19:29 عصر
نه متاسفانه نمیشه اندازه هاش رو تغییر داد !!! Lock هست !!!

delphiprog3000
دوشنبه 20 خرداد 1387, 19:36 عصر
نوع dbgrid شما چیه؟

در محیط طراحی نباید lock باشه.

SYNDROME
دوشنبه 20 خرداد 1387, 20:59 عصر
نه متاسفانه نمیشه اندازه هاش رو تغییر داد !!! Lock هست !!!
خاصیت ColumnResize را در Option مربوط به DBGrid برابر True قرار دهید.
موفق باشید

Silent Ninja
سه شنبه 21 خرداد 1387, 12:49 عصر
نوع dbgrid شما چیه؟

در محیط طراحی نباید lock باشه.

همون DBGrid خود دلفی - توی Data Controls هست

خاصیت ColumnResize را در Option مربوط به DBGrid برابر True قرار دهید.
موفق باشی

این کار رو هم کردم اما نشد !!! اصلا فرقی نمیکنه !

اصغر (پآچ)
سه شنبه 21 خرداد 1387, 13:24 عصر
سلام دوست من

روی DBGrid که توی فرمت گذاشتی دابل کلیک کن و بعد روی Add Colum کلیک کن (البته باید ADO که DBGrid به اون اتصال داره فعال یا Open باشه) بعد روی فیلد هایی که اونجا می بینی کلیک کن و خاصیت Width اونا رو به هر مقداری که دوست داری و دلخواهت است ست کن

SYNDROME
سه شنبه 21 خرداد 1387, 20:52 عصر
این کار رو هم کردم اما نشد !!! اصلا فرقی نمیکنه !
آیا از ابزاری غیر از ابزار استاندارد دلفی در برنامه استفاده کرده اید؟
اگر می توانی تکه برنامه خود را که نمی توانید عمل Resize را انجام دهید در اینجا بگذارید.
موفق باشید

ealvandi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:47 عصر
تمام فیلد ها رو نشون بده و نخواد با Scroll اونا رو بیاری ؟

ببخشید اگه تعداد فیلدها خیلی زیاد باشه چی ؟ !!! باز هم میخواهید scroll نگیره ؟

Amir_Safideh
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:48 عصر
معمولا فیلدهای از نوع رشته اگر در زمان نمایش در دی بی گرید اگر شما طول هر ستون رو خودتون مشخص نکرده باشید در اینصورت داری عرض زیادی خواهند شد و عرض زیادی رو اشغال میکنن . بهتره که عرض ستونها رو در محیط طراحی خودت به اندازه نیاز مقدار بدی تا در کادر دی بی گرید جا بگیرن . من فکر میکنم که چون عرض ستون مورد نظر شما از عرض دی بی گرید بیشتر شده به همین دلیل نمیتونید عرض فیلد رو با موس تغییر بدید . بهتره که اگر دی بی گرید رو به دیتاست وصل کردید و ستون های دی بی گرید رو هم در دی بی گرید اضافه کردید حالا روی دی بی گرید دابل کلیک کنید و روی نام هر ستون کلیک کنید و خاصیت Width هر ستون رو به اندازه نیاز مقدار بدید .
------------
موفق باشید .

seyed_farid
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 10:45 صبح
Options-dgColumnResize رو True کن.
شما پس از تنظیم عرض ستونها با ذخیره تنظیمات تو یه فایل، میتونید با هر بار اجرا کردن برنامه بهنگام نمایش فرم یا ساخت فرم شامل DBGrid ، تنظیمات قبلی رو لود کنید.
برای ذخیره تنظیمات از کد زیر استفاده کنید:

DBGrid1.Columns.SaveToFile('DBR.dat');
و برای فراخوانی تنظیمات هم از کد زیر استفاده کنید:

DBGrid1.Columns.LoadFromFile('DBR.dat');

Silent Ninja
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 23:02 عصر
سلام دوست من

روی DBGrid که توی فرمت گذاشتی دابل کلیک کن و بعد روی Add Colum کلیک کن (البته باید ADO که DBGrid به اون اتصال داره فعال یا Open باشه) بعد روی فیلد هایی که اونجا می بینی کلیک کن و خاصیت Width اونا رو به هر مقداری که دوست داری و دلخواهت است ست کن

ممنون مشکلم حل شد - نمیدونم چرا تا وقتی که دستی Width یکی از Field ها رو تغییر ندی نمیشه اندازشونو تغییر داد !!! از همگی به خاطر کمک ها ممنونم http://iraniansoft.ir/smileys/36.gif http://iraniansoft.ir/smileys/8.gif

اصغر (پآچ)
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 23:52 عصر
سلام

همین که مشکلت حل شد خدا رو شکر اما بدون اون فیلد هایی که نمیشه تغییر اندازه بدیشون قفل یا لاک نیستند بلکه: طول اونها از طول گریدت بیشتره پس تو نمی تونی اونها رو تغییر اندازه بدی! و فقط باید از روش دستی تغییرشون بدی!

موفق و موید باشی

aradsystem
یک شنبه 10 شهریور 1387, 12:36 عصر
دوستان سلام

من یه مشکل با dbgrid دارم. یه دفترچه تلفن دارم. از یه dbgrid استفاده کردم موقع نمایش شماره تلفن ها عدد اخر شماره تلفن رو نشون نمیده یا نصفشو نشون میده. یعنی سمت راست ستون ها. اینم بگم که وقتی با فونتی که نصب کردم این مشکل رو داره.

Hsimple11
یک شنبه 10 شهریور 1387, 12:48 عصر
خب فونتتون رو عوض کنید.