PDA

View Full Version : چرا بعضی از توابع Api در ویندوز 2000 به بالا جواب نیمدن

mahdi_farhani
شنبه 31 مرداد 1383, 00:25 صبح
سلام دوستان
آیا راه حلی برای این مشکل وجود دارد

موفق باشید

AminSobati
شنبه 31 مرداد 1383, 01:21 صبح
دوست عزیزم،
لطفا مشکلتون رو بیشتر توضیح بدین. در چه زبان برنامه نویسی کد نوشتین و به این مورد برخورد کردین و دقیقا کدوم تابع API ؟

امین ثباتی MCSD

mahdi_farhani
شنبه 31 مرداد 1383, 11:37 صبح
سلام
با زبان ویژال بیسیک
توابعی مثل SystemParametersInfo که بو وسیله این تابع میتونیم داخل ویندوز 98 کلیدها ی کنترلی صحفه کلید را قفل کنیم
یا توابعی دیگه ......

اگر راه حلی برای این مشکل دارید لطفا بگین ممنون میشم .
:flower:

AminSobati
شنبه 31 مرداد 1383, 12:07 عصر
سلام دوست عزیز،
فکر میکنم الان متوجه منظور شما شدم. فقط لطف کنید دقیقا نحوه Call کردن همین API رو (منظورم پارامترهایی هستش که براش ارسال میکنین) بنویسین. بعضی از پارامترها به دلایل امنیتی در Win2K عمل نمیکنند.

mahdi_farhani
دوشنبه 02 شهریور 1383, 02:14 صبح
این هم نحوه Call کردن تابع
SystemParametersInfo SPI_SCREENSAVERRUNNING, True, 0, 0

SPI_SCREENSAVERRUNNING یک عدد ثابت است به مقدار97
-----
خوب حالا چطوری میشه این امنیت رو از بین برد و توابع لاطم را استفاده کنیم اصل اینه .

AminSobati
دوشنبه 02 شهریور 1383, 17:53 عصر
دوست عزیزم،
در مورد پارامتر SPI_SCREENSAVERRUNNING قید شده که برای استفاده داخلی توسط خود ویندوز هستش و برنامه نویسها در هیچ ورژنی از ویندوز به اون دسترسی ندارند. اگر هدف اصلیتون رو بفرمایید، شاید بتونم یک API دیگه معرفی کنم

mahdi_farhani
دوشنبه 02 شهریور 1383, 23:31 عصر
من دوتا کار میوام انجام بدم یکی کلید اصلی از کار بیفتند مثل Ctrl+Alt+Del و علامت پنجره و Alt+F4 و Alt+Tab و... و دیگر کاربر نتونه از این کلیدها استفاده کنه
و دیگری اینکه بتونم برنامم رو داخل Close programm مخفی کنم مثل یک تروجان
-----
در ضمن از تا Spi_.,... داخل ویندوز 98 استفاده میکنم و به خوبی نیز جواب میده - کارهای فوق در ویندوز 98 جواب میدن

AminSobati
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 13:26 عصر
دوست عزیزم،
تروجان نوشتن برای ویندوز 2000 و بالاتر، دانش فنی بسیار بالایی نیاز داره. دیگه گذشت زمانی که با lock کردن صفحه کلید و task manager میشد یوزر رو با مشکل مواجه کرد! تروجانهای درست و حسابی که الان میبینید، هیچکدوم از این کارها رو انجام نمیدن و حتی در لیست task manager براحتی دیده میشن، ولی وقتی میخواهید end task انجام بدین، مثلا پیغام میده که این task از taskهای مهم سیستمی هستش و نمیتونین ببندینش و از این قبیل ....
بنا به دلایل امنیتی، خیلی از توابع API در ویندوز خانواده NT غیر فعال هستن. به عنوان مثال در ویندوز 98 یا Me بوسیله یک تابع میشه کاری کرد که یک textbox حاوی password که اطلاعاتش رو به صورت ستاره نشون میده، این خصوصیت رو از دست بده و اطلاعاتش رو با فرمت عادی نمایش بده. به این ترتیب password قابل مشاهده میشه.
البته من هیچ وقت کسی رو از نوشتن این نوع برنامه ها منع نمیکنم چون باعث سردرآوردن از بسیاری از قابلیتها و رموز ویندوز میشه که در نتیجه توانایی بیشتر در نوشتن یک Windows Application رو به همراه داره.
اما سوژه های دیگه رو هم برای برنامه نویسی امتحان کنین :wink:

موفق باشید :)

R_BABAZADEH
پنج شنبه 05 شهریور 1383, 20:15 عصر
AnimateWindow که دیگه مشکل امنیتی نداره پس چرا کار نمیکنه

AminSobati
پنج شنبه 05 شهریور 1383, 20:57 عصر
من در ویندوز 2000 با AnimateWindow مشکلی نداشتم، مثالش هم قرار دادم برای Download. شما از چه ویندوزی استفاده میکنین؟

mahdi_farhani
پنج شنبه 12 شهریور 1383, 12:29 عصر
سلام دوست من
از توضیحاتت متشکرم
ولی من هم زیاد علاقه ای به تروجان نویسی ندارم ولی بعضی از اوقات برای برنامه های که می نویسم احتیاج دارم که به سیستم طرف نفوذ کنم . و به همین خاطر باید این چیزها رو یاد بگیرم....
در ضمن کسی که ویروس مینویسه همیشه یکی از بهترین آنتی ویروس ها هم میتونه بنویسه ......

AminSobati
پنج شنبه 12 شهریور 1383, 14:19 عصر
بسیار عالی!
ما هم کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم!

mahdi_farhani
جمعه 13 شهریور 1383, 11:20 صبح
حالا راه حلی برای این مشکل هست یا نه -- کیبورد باید قفل بشه --

R_BABAZADEH
جمعه 13 شهریور 1383, 13:38 عصر
دوست عزیز AminSobati
از کمک شما بسیار متشکرم :flower:

AminSobati
جمعه 13 شهریور 1383, 15:08 عصر
موفق باشی دوست عزیز :)