View Full Version : درج شماره اتوماتيك در فرم با ثبت همزمان در تيبل
mosaArabi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 10:45 صبح
با سلام
آيا از دوستان كسي راه حل يا پيشنهادي در خصوص درج شماره دلخواه در فرم بصورت اتوماتيك و ثبت شده در تيبل مربوطه بصورت همزمان دارد .
با تشكر
dadsara
سه شنبه 21 خرداد 1387, 11:47 صبح
دوست عزیز
ابتدا نوشته اید شماره دلخواه سپس از اتوماتیک نام برده اید منظور کدام است لطفا بیشتر راهنمائی کنید
shaghaghi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 14:07 عصر
با سلام
آيا از دوستان كسي راه حل يا پيشنهادي در خصوص درج شماره دلخواه در فرم بصورت اتوماتيك و ثبت شده در تيبل مربوطه بصورت همزمان دارد .
با تشكر
سلام
آیا منظور نظرتان با تعریف یک فیلد از نوع AutoNumber فراهم شدنی نیست؟
mosaArabi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 14:07 عصر
سلام دوست محترم
شماره دلخواه : منظور مثلا شماره سريال از عدد مورد نظر نه از 1
اتوماتيك : يعني به اولين شماره بصورت خودكار 1 عدد اضافه نمايد( با رفتن به سطر بعدي)كه عدد مورد نظر در ستون مورد نظر در تيبل ثبت گردد
باتشكر
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 07:26 صبح
سلام
مي تونيد از تابع Dmax استفاده كنيد . به اين صورت كه يه unbound توي فرمتون بذاريد كه مقدار data اون برابر باشه dmax ستون شماره سريال + يك .اگه موفق نشدي بگو مثال برات بزارم.
mosaArabi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 07:43 صبح
با سلام دوست محترم
اگه زحمتي نيست يك مثال بزار
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 08:52 صبح
سلام
اينم مثال
البته من اشتباً به جاي تابع max براي شما نوشته بودم dmax . توي اين مثال خود برنامه شماره سريال رو پيشنهاد ميده كه شما مختارين اونو تاييد كنيد يا اينكه از يه شماره دلخواه ديگه استفاده كنيد البته مي تونيد به كاربرتون اجاره اين كارو ندين .
mosaArabi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 09:46 صبح
با تشكر از دوست محترم
در فايل نمونه در قسمت serزماني كه عددرا وارد مي كنيم عددوارده +1در قسمت عدد پيشنهادي ثيت ميشود و عدد بعدي را نيز خود ما بايد وارد كنيم .انتظار بنده اين است كه بعد از عدد پيشنهادي مابقي اعداد بصورت خودكار اضافه شوند (با رفتن به سطر بعدي )
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 11:22 صبح
سلام
همون قبلي رو اينجوري برات اصلاحش كردم .
mosaArabi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:17 عصر
احسان محترم با تشكر از اين كه وقت ميگذاريد
در فايل ضميمه من وقتي اعداد را وارد ميكنم (مثل فايل ضمضمه)برخي اعداد را تكرار مي كند كه نبايد اينگونه باشد
باز هم ممنون
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:35 عصر
خودم هم اين مشكل را داشتم . فكر كردم مشكل سيستم منه . اگه با كمي مكث اطلاعات را وارد كنيد مشكلي نخواهيد داشت . كليت كار همينه فقط بايد يه كمي روش كار بشه .
davood-ahmadi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:25 عصر
دوباره نمونه خودتان را ببینید.
mosaArabi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 17:44 عصر
دوست گرامي
باتشكر از اطلاعاتي كه در اختيار بنده قرار داديد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.