ورود

View Full Version : معادل فيلد (memo)اكسس در اراكل

oracle_2007
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 04:16 صبح
سلام .
من ميخواستم بدونم معادل فيلد (memo)اكسس در اراكل چي هست ؟ چون بايد يك سري ركورد رو از اكسس توي اراكل بريزم.و آيا نرم افزاري هست كه جداول اكسس رو به اراكل تبديل كنه ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين ....

hassan2008_2009
یک شنبه 26 خرداد 1387, 14:42 عصر
سلام دوست عزیز.

اولا که فایلهای گوناگون رو تحت بعنوان blob می تونی داخل اراکل ضبط کنی و از اون استفاده کنی. البته من خودم این کار رو انجام ندادم ولی دیدم که در بعضی جاها این امر استفاده می شود.

در ضمن اگر احتیاج داری رکوردهایی رو از اکسس در جداول اراکل وارد کنی می توانی از ODBC استفاده کنی. و با تعریف کردن فایل اکسس بعنوان سورس اون رو در اراکل بخوانی

narges.ghaedi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 14:06 عصر
نوع دادهها

CLOB

داده کاراکتری(فیلم وعکس و متن های طولانی بالای 2500 کاراکتر) که بر مبنای کاراکتر ست دیتابیس ذخیره میشه. سایز آن 4Gig*DB_block_size
NCLOB
داده کاراکتری(فیلم وعکس و متن های طولانی بالای 2500 کاراکتر) که بر مبنای ی دیتابیس ذخیره میشه. سایز آن مثل clob و امکان ذخیره یونیکد را دارد
BLOB

داده کاراکتری(فیلم وعکس و متن های طولانی بالای 2500 کاراکتر) که بر مبنای کاراکترست دیتابیس نیست.
BFILE

در واقع آدرس محل فایل 4Gی که روی سیستم یا دیتابیس سرور ذخیره شده است

LONG

اطلاعات تا 2 گیگ را در خود ذخیره میکند در دیتابیس های جدید نباید استفاده شود و بهتر است از CLOB به جای آن استفاده شود
LONG RAW

همانند LONG است با این تفاوت که باینری است و به جای آن بهتر است BLOB استفاده شود.

نکته :دیتا تایپ های LOB نمیتوانند به عنوان کلید اصلی تعریف کرد و یا آنها را مرتب سازی کردORDER BY