View Full Version : سوال: درخواست منوی جاوا اسکریپتی که به سمت چپ باز بشه
mehrdad201
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 09:50 صبح
سلام
یه منوی جاوا اسکریپتی میخوام برای سایت فارسی که به سمت چپ باز شه.
نوعش هم افقی باشه (horiznontal)
حتی ساب منو ها هم به صورت افقی باز شند (horiznontal)
کسی در این مورد نمونه ای یا کدی داره.
اگه سایتی رو هم میشناسید لطفا راهنمایی کنید.
============
به تصویر الحاقی توجه کنید. نوع رنگ بندی و .... مدنظر نیست
مهم محل و نوع قرار گرفتن ایتمهای منو و ساب ایتمها میباشد که به سمت چپ باز میشوند
ساب ایتمهای اصلی هم که زیر روت منو ها هستند دقیقا از قسمت راست روت منو اغاز میشن.
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو درست برسونم.:لبخندساده:
hejjat
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:58 عصر
من همیشه از اینجا (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/index.html) می گیرم ، راست به چپ کردنشون کاری نداره
mehrdad201
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 19:57 عصر
نمونه داری در سایتی ؟
hejjat
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 22:18 عصر
آپ می کنم لینکشو می زارم، راستی چرا از برنامه هایی مث sothink menu builder استفاده نمی کنی؟
mehrdad201
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 22:56 عصر
برنامه ها رو دیدم
مشکل اینجاست که آیتمهای منوی من داینامیک هستند. یعنی سیستم بر اساس اینکه چه صفحاتی وجود داره و بر اساس پریمیشن ها ایتمهای منو رو تولید میکنه.
بنابراین نمیتونم از ایتمهای از پیش تعریف شده استفاده منم و باید ایتمها رو موقع لود صفحه ایجاد کنم.
مشکلم هم با سوتینک اینه که فرمت دستورات جاوااسکریپتشو نمیفهمم.
hejjat
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 23:09 عصر
این (http://www.hejjat.com/menu/menu.html) یه نمونمه س که چون من نیازی به دو لول بیشتر نداشتم استایلشو واسه لول 3 به بعد راست چین نکردم و الان لول 3 به بعدش رو فقط فایرفاکس درست نشون میده.
اینم (http://www.hejjat.com/menu/menu.zip) لینک دانلودش، یه فایل دمو توشه که چیک و پیک کاستمایز کردنش توش نوشته شده.
امیدوارم به دردت بخوره.
hejjat
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 23:12 عصر
برنامه ها رو دیدم
مشکل اینجاست که آیتمهای منوی من داینامیک هستند. یعنی سیستم بر اساس اینکه چه صفحاتی وجود داره و بر اساس پریمیشن ها ایتمهای منو رو تولید میکنه.
بنابراین نمیتونم از ایتمهای از پیش تعریف شده استفاده منم و باید ایتمها رو موقع لود صفحه ایجاد کنم.
مشکلم هم با سوتینک اینه که فرمت دستورات جاوااسکریپتشو نمیفهمم.
این منو ساب منوهاش بر اساس ul و li های تو در توه ، اتفاقا منم توی پروژم که با php می نویسم باید منو رو همینجوری درست کنم ، فقط کافیه لیست ها رو تولید کنی.
موفق باشی.
mehrdad201
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 01:34 صبح
ممنون چک میکنم
راستی واسه ساب ایتمهایی که زیرمجموعه دارند فلش نداره ؟ که نشون بده اینها باز داخلش منو هست ؟
hejjat
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 01:42 صبح
چرا داره، اگه فایل دمو رو ببینی می تونی چند تا کاراکتر (از جمله فلش) واسه منو هایی که ساب منو دارن انتخاب کنی.
mehrdad201
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 08:26 صبح
چرا داره، اگه فایل دمو رو ببینی می تونی چند تا کاراکتر (از جمله فلش) واسه منو هایی که ساب منو دارن انتخاب کنی.
امروز حتما چکش میکنم. فکر میکنم مشکل من رو حل بکنه. بخصوص که چند مدل لودینگ ساب منو هم داره.
ممنون. فقط یک سوال. چطوری شما این رو راست به چپش کردی؟ فقط با تغییر خاصیت align ؟
mehrdad201
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 12:55 عصر
دوست عزیز من این منو رو چک کردم ایا این منو در IE مشکل داره ؟
hejjat
جمعه 24 خرداد 1387, 00:39 صبح
استایل و اگه نگاه کنین می بین که هر لول کلاس خودشو داره، شما هر لول رو می تونین با margin دقیقا اون جایی که می خاین نشون بدین، واسه راست چین کردن متن ها direction:rtl و راست چین کردن منوها float:right ، من به خاطر پروژم اینترنت رو زیر و رو کردم که بتونم یه منو پیدا کنم که به صورت پویا آیتم هاشو تولید کنم، این تنها منویی بود که نیازی نبود کد جاوا اسکریپتشو دستکاری کنم و حجم فایل جاوا اسکریپتش هم خیلی کمه، دوست عزیز مشکل IE رو دیدم منم روش کار می کنم که با همه مرورگرها سازگار بشه، شما هم استایلشو نگاه کنین آخه متاسفانه من اطلاعاتم در زمینه css خیلی کمه و نمی دونم چی دستورهایی باعث می شه یه المان خاص تو مرورگرهایی مختلف فرق بکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.