ورود

View Full Version : گفتگو: عنوان سایت

mehdad.koulab
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:00 عصر
سلام به همه مدیران و کاربران سایت از مدیرا یه خواهش دارم که اگه امکان داره عنوان تاپیک که تو بالا نوشته شده ( برنامه نویس مرجع تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان ) عوض بشه چون تو این سایت از همه جای ایران کاربر دارین مثل تبریز ، ارومیه، کردستان، جنوب کشور که فارس نیستند اگه امکان داره عوض بشه مثلا به این عنوان ( برنامه نویس مرجع تخصصی برنامه نویسان ایرانی ) و یا چیزی که به همه جای ایران ربط داشته باشه نه فقط مناطق فارس زبان. با تشکر

raravaice
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:12 عصر
همین متنی که الان شما نوشتی فارسی هست و تمامیه هموطنانی هم که از سراسر کشور و همینطور کشورهای دیگر در این سایت مشغول به فعالیت هستند به زبان فارسی مشغول به تبادل اطلاعات هستند.

پس به احتمال زیاد منظور از این عنوان زبان قراردادی فارسی برای تبادل اطلاعات هست.

موفق باشید

mehdad.koulab
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:21 عصر
زبان نوشتاری با گفتاری فرق میکنه درسته اینجا فارسی مینویسیم ولی بازم نمیشه گفت فارسی زبان چون همون طور که گفتم از همه جای ایران یا به گفته خودتون از دنیا کاربر تو این سایت است پس اگه ایران بشه هم اسم کشور مطرح میشه هم بعضی مسائل به اینجا نمیکشه.

Inprise
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:58 عصر
هم بعضی مسائل به اینجا نمیکشه

هيچ مسئله اي وجود نداره . اين اسم و عنوان سايت است . ضرورتا معناش اين نيست كه به گروه يا قوم خاصي تعلق داره . حالا اگر هم روزي عنوان سايت به مثلا برنامه نويسان ايراني تغيير كنه ممكن است يك نفر يا گروهي با گرايشهاي ملي مسئله داشته باشن و ... . همانطور كه مدتي قبل يك نفر پيامي داده بود و خواسته بود كه يك اسم و يك بيت شعر از امضاي كسي حذف شود چون با معيارهاي فرهنگي او تناسب نداشت . به سايت برنامه نويس به عنوان يك فروم فني نگاه كنيد .

mehdad.koulab
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:27 عصر
. به سايت برنامه نويس به عنوان يك فروم فني نگاه كنيد .
سلام اگه با این دید نگاه نمیکردم هرگز عضو سایت نمی شدم.
حالا من یه پیشنهادی کردم شما هم ببنین اگه به صلاح سایته این کارو بکنین در غیر اینصورت هر جوری که صلاح میدونین ما تابع اونیم. با تشکر:لبخندساده:

vcldeveloper
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:41 عصر
به فرض که این عبارت را از عنوان حذف کردیم، اگر فردا یکی اومد به ترکی یا کردی یا هر زبان با لهجه دیگه ایی پستی زد، چطور باهاش برخورد کنیم؟ بهش بگیم باید فارسی بنویسی؟! بر چه اساسی اینو بهش بگیم؟
به نظر من عنوان فعلی به اندازه کافی مناسب هست و نیازی نیست که تغییر پیدا کنه. اینجور حساسیت ها در این سایت ارزشی نداره. اگر قرار باشه به این حساسیت ها توجه بشه، باید هر روز بخشی از سایت را به دلخواه یک گروه، حزب، قومیت و... تغییر بدیم. مثلا یکی از تبریز پاشه بگه من ایران را قبول ندارم، باید بشه آذربایجان، یا یکی از کردستان ادعای استقلال کردستان را میکنه، یا کسی در اهواز مدعی میشه که اونجا جمهوری عربی هست، نه جمهوری اسلامی ایران! اون چیزی که بین این قومیت ها و افراد در این سایت مشترک هست، زبان فارسی هست. چون در اینترنت مکان معنایی نداره؛ کاربر میتونه از هر جایی و با هر ملیتی در سایت لاگین کنه. اون چیزی که باعث میشه با کاربران این سایت بتونه تعامل برقرار کنه، همین زبان فارسی هست. پس حذف آن از عنوان سایت فقط مشکلات سایت را بیشتر میکنه.

mehdad.koulab
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 22:21 عصر
به فرض که این عبارت را از عنوان حذف کردیم، اگر فردا یکی اومد به ترکی یا کردی یا هر زبان با لهجه دیگه ایی پستی زد، چطور باهاش برخورد کنیم؟ بهش بگیم باید فارسی بنویسی؟! بر چه اساسی اینو بهش بگیم؟
به نظر من عنوان فعلی به اندازه کافی مناسب هست و نیازی نیست که تغییر پیدا کنه. اینجور حساسیت ها در این سایت ارزشی نداره. اگر قرار باشه به این حساسیت ها توجه بشه، باید هر روز بخشی از سایت را به دلخواه یک گروه، حزب، قومیت و... تغییر بدیم. مثلا یکی از تبریز پاشه بگه من ایران را قبول ندارم، باید بشه آذربایجان، یا یکی از کردستان ادعای استقلال کردستان را میکنه، یا کسی در اهواز مدعی میشه که اونجا جمهوری عربی هست، نه جمهوری اسلامی ایران! اون چیزی که بین این قومیت ها و افراد در این سایت مشترک هست، زبان فارسی هست. چون در اینترنت مکان معنایی نداره؛ کاربر میتونه از هر جایی و با هر ملیتی در سایت لاگین کنه. اون چیزی که باعث میشه با کاربران این سایت بتونه تعامل برقرار کنه، همین زبان فارسی هست. پس حذف آن از عنوان سایت فقط مشکلات سایت را بیشتر میکنه.
من نگفتم که بیام دعوا بندازیم که چی این از اینجا است و اون از اونجا.
من گفتم اگه امکان داره یه عنوانی باشه که همه جای ایران رو شامل بشه نه تنها مناطق فارسی زبان رو که وقتی هم یکی از کشورهای دیگر اومد وبه این سایت نگاه کرد نگه اینها خودشون رو قبول ندارن تو سایتشون نوشتن فارسی زبان پس اون یکی اقلیت هاش کو.
در ضمن کی میاد پست ترکی ، کردی یا ... بفرسته

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 22:30 عصر
زبان رسمي مردم ايران زبان فارسي است . دوستان آذري و .... هم براي كار و زندگي در بين همه ايران بايد فارسي صحبت كنند . دقت كنيد (بايد) فارسي بگويند و فارسي بنويسند . بين خودشان فرق داره . اما زبان رسمي كشور ايران فارسي است . اگر اينطوري بنا بشه كه خوب كم كم كار به لحجه و .. هم ميكشه . زبان فارسي زبان رسمي ماست و همه در همه بايد تبعيت كنيم . اين انديشه ها رو هم از سر بيرون كنيد