View Full Version : سوال: كار با report
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:45 عصر
سلام
يه ريپرت ايجاد كردم بايد فرمي كه بوسيله اين ريپورت ايجاد ميشه بعد از آخرين رديفش محل امضا و از اين جور چيزا باشه . الان امضا ها رو گزاشتم تو footer ريپورت اينم آخر صفحه پرينت مي گيره . آيا راه حلي وجود داره ؟
amirzazadeh
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:54 عصر
اگر ريپورت شما داراي ساب ريپورت هست ميتونين محل امضاء رو توي قسمت ديتيل بلافاصله بعد از ساب قرار بدين اينجوري ديگه فاصله ايجاد نميشه.
و اگر به جاي report footer امضاء رو توي قسمت page footer قرار بدين در انتهاي هر صفحه تكرار ميشه.
.............
موفق باشيد
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:05 عصر
نه . اطلاعات رو مستقيم از يك تيبل مي گيره .
amirzazadeh
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:14 عصر
اگر به جاي report footer امضاء رو توي قسمت page footer قرار بدين به جاي انتهاي گزارش در انتهاي هر صفحه تكرار ميشه.
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:29 عصر
در انتهاي هر صفحه كه اين امضاها رو دارم ولي مشكل من با صفحه آخر كه بعضي وقتا تعداد رديفاش كمه و امضا فاصله زيادي ميگيره از آخرين رديف . مثلاً اگه تو همه صفحه ها 25 رديف دارم و امضا با فاصله 1 سانتي متري از آخرين رديف گذاشته ميشه تو صفحه آخر كه 10 رديف مي مونه اين امضا فاصله اش ميشه 8 سانتي متر ولي من مي خواهم باز هم با فاصله مثلا 1 سانتي متري از آخرين رديف باشه .
صبا9841
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:32 عصر
سلام
يه ريپرت ايجاد كردم بايد فرمي كه بوسيله اين ريپورت ايجاد ميشه بعد از آخرين رديفش محل امضا و از اين جور چيزا باشه . الان امضا ها رو گزاشتم تو footer ريپورت اينم آخر صفحه پرينت مي گيره . آيا راه حلي وجود داره ؟
لطقا فایل نمونه بگذارید
ehsan_y
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:47 عصر
اينم فايل . با تشكر
amirzazadeh
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:16 عصر
دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم شما گزارش فعليتون رو به عنوان يك ساب ريپورت داخل يك گزارش خالي در قسمت detail اضافه كنين وبلافاصله فيلدهاي امضا رو در پايين اين ساب ريپورت ودر همان بخش detail اضافه كنين به اين ترتيب به محض تمام شدن رديف هاي ساب ريپورت فيلد هاي امضا بدون فاصله در زير اونها ظاهر خواهد شد.
............................................
موفق باشيد
davood-ahmadi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 18:11 عصر
فکر کنم منظورتون این نمونه است.
گزارش ایجاد لیست کلی را نگاه کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.