View Full Version : سوال: Error ، Internet Explorer
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:07 عصر
این Error ، Internet Explorer واسه چیه
البته Error نیست پیغامه :)
http://i28.tinypic.com/v49xxg.jpg
جدیدا وقتی می خوام Google رو باز کنم با این پیغام رو برو می شم .فقط برای باز کردن google این پیغام رو میده.
چند تا سیستم توی شبکه به این مشکل مبتلا شدن .
explorer رو ریست کردم درست نشد.
توی 2000 هم همین مشکل رو دارم مخصوص Xp نیست
توی 2000 پیغام بالا رو میده
توی Xp مثل همینه
گفتم شاید واسه آنتی ویروس باشه ولی نبود چون روی سیستم های مختلف با آنتی ویروسهای مختلف این جوری میشه
البته با FireFoxباز میشه و این نشون میده مشکل فقط مربوط به Internet explorer هست.
Security رو هم آوردم پایین ولی تاثیری نداشت
هرجا فکر کنید رو Enable کردم و تیک زدم درست نشده
یک دفعه اینطوری شده ؟؟؟
اینهم پیغام توی XP
http://i30.tinypic.com/2whf56t.jpg
barnamejoo
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:14 عصر
ظاهران MIMEهای برازرتون بهم ریخته یا پاک شده که صفحه رو نمیشناسه و میخواد دانلودش کنه.
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:29 عصر
این که گفتین من نمی دونم چییه .
بیشتر توضیح بدین.
در ضمن من فقط Google رو باز نمی کنم بقیه سایت ها باز میشن
raravaice
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:34 عصر
ویندوز شما در شرایط خطرناکی به سر میبره.
اون پیامی که برای شما میاد در اصل از سمت گوگل نیست و پیشنهاد میکنم فایلی رو که دانلود کردید تحت هیچ شرایطی اجرا نکنید.
و اگر اجرا کردید و PC یا شبکه شما دارای اطلاعات مهمی هست، بعد از توکل به خدا فورا به نصب ویندوز جدید بپردازید.
از اونجایی که هر کاربر اینترنت بعد از هر اتصال به شبکه حداقل 1 بار از Google استفاده میکنه این کرم میاد این درخواست شما رو از طریق Explorer پروکسی میکنه روی سروری که اون فایل روش هست و از اونجا که کاربر اعتماد کامل به Google داره فایل رو دانلود و اجرا میکنه و ...
البته اگر اینترنت شما از شبکه داخلی تامین میشه و مشکل روی همه PC های داخل شبکه وجود داره بهتره که کار رو با Server اصلی شروع کنید.
تمام این حرفا در شرایطی هست که مشکل از ISP نباشه.
موفق باشید
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:44 عصر
اگر ویروس باشه چطوری میشه پاکش کرد
تنها راهش عوض کردن ویندوزه ؟؟؟؟
اون فایلی که دانلود میشه اصلا اجرایی نیست؟
raravaice
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:58 عصر
اگر ویروس باشه چطوری میشه پاکش کرد
تنها راهش عوض کردن ویندوزه ؟؟؟؟
اون فایلی که دانلود میشه اصلا اجرایی نیست؟
هر چی هست خیلی مشکوکه.
چون گوگل هیچ وقت در URL اصلی سایت File رو Transfer نمیکنه.
احتمالا پک آپدیت همون برنامه مخربی هست که روی سیستم نشسته.
پیشنهاد میدم خوب بررسیش کنی.
Security رو برای Internet Explorer ببر بالا High
Symantec AntiVirus Corporate 10.1.6.6000 رو نصب کن آپدیتش رو بگیر "نزدیک 30MG هست" اگر چیزی شناسایی نکرد بگرد دنبال اون برنامه ای که اضافه در حال اجراست ("از msconfig بررسی کن ببین چه چیزایی داره اجرا میشه")
با یه مرورگر دیگه چک کن ببین شرایط اونجا چطوره.
اگر راهی پیدا نکردی که این مسئله رو از بین ببری و دیتای PC هات ارزش داره و محرمانست حتما ویندوز رو عوض کن.
موفق باشید
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:15 عصر
با مرورگرهای دیگه راحت باز میشه فقط با IE مشکل داره ؟
بازم اگر دوستان چیزی به ذهنشون میرسه بگن من امتحان کنم ؟
barnamejoo
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:25 عصر
از منوی Tools در explorer برید:
Folder Options > File Types
ببینید این مدخلها وجود داره یا نه؟
HTML
HTM
اگر وجود دارن و دکمه Restore براشون میاد، روی Restore کلیک کنید.
اگر هم درسته که مشکل از جای دیگه هست... درضمن 100% همینطوری خودش خراب نشده! بلکه حتما ویروس یا تروجانی اینکار رو کرده، باید حتما اول اون را پاک کرد.
/
شاید هم بقول دوستمون، مشکل از کش ISP باشه...
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:25 عصر
یک چیز جالب دیگه
وقتی به کلاینت ها IP ولید می دم راحت google رو باز می کنن
گفتم حتما مشکل از طرفه internet server هست.چیزه خاصی روش نصب نیست فقط برنامهKerio Winroute نصبه سریع ایمجش رو برگردوندم ولی بازم دست نشد.
باز اگر مشکل از طرف این سرور باشه خوب باید به همه کلاینت ها این پیغام رو نشون بده نه به چند تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
barnamejoo
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:28 عصر
یک چیز جالب دیگه
وقتی به کلاینت ها IP ولید می دم راحت google رو باز می کنن
گفتم حتما مشکل از طرفه internet server هست.چیزه خاصی روش نصب نیست فقط برنامهKerio Winroute نصبه سریع ایمجش رو برگردوندم ولی بازم دست نشد.
باز اگر مشکل از طرف این سرور باشه خوب باید به همه کلاینت ها این پیغام رو نشون بده نه به چند تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کاری بکنید! وقتی پیغام میاد، روی save بزنید و به صورت txt ذخیره کنید توی notepad باز کنید ببینید توش چی نوشته. شاید google resolve نمیشه و یک پیغامی چیزی هست که بصورت html نیست و پیغام دانلود براش میاد...
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:32 عصر
فایلی که دانلود میشه این فایله
barnamejoo
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:37 عصر
فایلی که دانلود میشه این فایله
lol خیلی جالبه!! فایل بنظر فشرده میاد! من تونستم با winrar بازش کنم. داخلش یک فایل html ه که پسوند نداره البته و اون home page گوگله!
raravaice
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:47 عصر
به احتمال زیاد و در شرایطی که شما با یه ویروس یا کرم طرف باشی اون برنامه قرار بوده که بیاد این صفحه رو به شما نشون بده ولی به همراه اون VbScript معروف توی IE که باعث دانلود و اجرای یه فایل روی سیستم شما میشه و شما از همه جا بی خبر سیستم آلوده که هست هیچ آلوده ترهم میشه. برای همین هم هست که فقط با IE این مشکل رو داری چون شما وقتی میزنی google.com یه بررسی بکن ببین توی سورس HTML اون سورس مشکوک VbScript وجود داره که ماله گوگل نباشه.
در کل پیشنهاد میدم زیاد باهاش سرو کله نزنی یا اگر هم این کار رو میکنی براش شرایط آزمایشگاهی در نظر بگیر.
موفق باشید
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:47 عصر
یک کم مشکل حل شد رفتم رو سرور DHCP و Default Gateway رو گذاشتم Ip Internet Server و روی کلاینت ها توی قسمت Network Proxy پروکس اینترنت سرور رو که ست کردم ورداشتم مشکلم فعلا حل شد ولی نمی دونم دلیل این مشکل میتونه از کجا باشه
بنابراین یورز ها بجایی اینکه مستقیم به اینترنت سرور وصل بشن میان ازطریق سرورDHCP وصل میشن
باید سر یک فرصت مناسب مشکل رو برسی کنم
واقعا جالبه چون در هر صورت درخواست به سرور اینترنت فرستاده میشه
خود اینترنت سرور هیچ مشکلی نداره ولیDHCP سرور خودش مشکل داره :)
grafic
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:58 عصر
lol خیلی جالبه!! فایل بنظر فشرده میاد! من تونستم با winrar بازش کنم. داخلش یک فایل html ه که پسوند نداره البته و اون home page گوگله!
من زیپش کردم که بتونم Attach کنم :لبخند:
با تشکر از همه دوستان
فردا سرور اینتر نت رو یک برسی می کنم ببینم چه مرگش شده که درخواست های مستقیم برای Google رو رد میکنه
من از برنامه Kerio Winroute 6.3 استفاده می کنم بازم اگر دوستا چیزی به ذهنشون رسید حتما به من بگن
barnamejoo
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:21 عصر
من زیپش کردم که بتونم Attach کنم :لبخند:
با تشکر از همه دوستان
فردا سرور اینتر نت رو یک برسی می کنم ببینم چه مرگش شده که درخواست های مستقیم برای Google رو رد میکنه
من از برنامه Kerio Winroute 6.3 استفاده می کنم بازم اگر دوستا چیزی به ذهنشون رسید حتما به من بگن
میدونم:لبخند: منم اون فایل داخل rar رو گفتم فشره هست :لبخند:
Khalil morradi
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 13:39 عصر
بنظر میرسه هیچکدوم ار این مشکلاتی که مطرح شد نظیر ویروس و تروجان و ... نباشه با تغییراتی که روی سرورها دادی و مشکل رو موقتی حل کردی به احتمال زیاد مشکل از سرور اینترنت هستش چون این مورد یکبار توی Isa server من هم رخ داده بود و مشکل هم این بود که web casch سرور isa آدرسهایی رو که کش میکرد بعضی موقع ها (نمی دونم چرا) ولی یا با یک پروتکل اشتباه کش میکرد یا کل آدرس اشتباه بود که وقتی isa رو عوض کردم مشکل حل شد البته قطعی نیست ولی احتمال داره اینم همین مشکل رو داشته باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.